Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Integra
titán
de igen, absz lekezelő vagyok azzal akivel úgy gondolom hogy ennyit érdemel.
pl egy ilyen oktatóval pedig ezt kell csinálni. nem kell egyetérteni a módszereimmel, elég sajátosak, de eddig mindig hatásosak voltak.
nem bántasz meg mert a jogos és érvelős kritikát bármikor elfogadom, ahogy most a tied is. kicsit kemény napom volt és morcos vagyok, ez is belejátszik a dolgokba, ezért elnézést kérek.
én ilyen vagyok, megosztom az embereket, van aki nagyon szeret, van aki nagyon utál.
én soha nem próbáltam meg sem morális sem erkölcsi hős lenni, undorodom az ilyen stílustól.... mindig is kiálltam amellett amit mondok. és most is vállalom. én sok minden vagyok, de egy gerinctelen kétszínű hazudozós ember, az biztosan nem..
ON:)
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Ford topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Vírusirtó topic
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest