Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Integra
titán
de igen, absz lekezelő vagyok azzal akivel úgy gondolom hogy ennyit érdemel.
pl egy ilyen oktatóval pedig ezt kell csinálni. nem kell egyetérteni a módszereimmel, elég sajátosak, de eddig mindig hatásosak voltak.
nem bántasz meg mert a jogos és érvelős kritikát bármikor elfogadom, ahogy most a tied is. kicsit kemény napom volt és morcos vagyok, ez is belejátszik a dolgokba, ezért elnézést kérek.
én ilyen vagyok, megosztom az embereket, van aki nagyon szeret, van aki nagyon utál.
én soha nem próbáltam meg sem morális sem erkölcsi hős lenni, undorodom az ilyen stílustól.... mindig is kiálltam amellett amit mondok. és most is vállalom. én sok minden vagyok, de egy gerinctelen kétszínű hazudozós ember, az biztosan nem..
ON:)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest