Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
elküldenéd hugomnak is? tm1 kukac freemail.hu
Írj egy ksi szöveget mellé, hogy virusírtó, tildy kérésére:D"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Wolverine
félisten
Én még nem kaptam tőled mailt :( Próbáld meg a mister alt+v ludens.elte.hu-t, aztán ha arra sem jön meg, akkor majd kitalálok valamit...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
tildy
nagyúr
ÉS pénztárca a földön, hm?
Ne jöjjetek azzal , hogy gazdagok.Csak azóta azok, mióta olajat szednek fela tengerből.Előtte elég csórók voltak, mégis evidens volt.Talán nem véletlen az sem, hogy ausztriában ki volt írva:Magyar ne lopj.Ez persze nem jelenti azt , ha magyar vagy , akkor lopsz is, de pár kedves honfitárs biztos ''jóhírünket'' vitte.
Volkovy:meglepően kedves vagy velem azok után, hogy nem is tudom kitől tudtad meg, hogy megnyerted a ph!-n a tft moncsit.Micsoda pálfordulás, gratulálok.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
-
tildy
nagyúr
FIkázni csak a számomra nem tetsző dolgokat szoktam.Pl. a Magyar építészetet sosem fikáznám, ellenben azt, hogy egy nyamvadt 3 ezer forint/vödör festékre nem futja, de a francos rózsaszin ruzsra igen pl. a 8. kerben a tavaszmező út környékén, nos azt fogom fikázni a későbbiekben is.(Nem igaz, hogy nem bírják lefesteni, látszanak még az 56os repeszdarabok is:(:(:( )
Na mára azt hiszem kidühöngtem magam...
faster:ha hiszed ha nem, ott is vannak (emberi) rossz szokások.Pl. nem tudsz senkivel egy jót vitázni. Mert tök kedvesen fordul feléd.(Ottani magyar hölgy mondta).Szal nem fenékig tejfel ott sem az élet.(Néha hiányzott az itthoni mentalitás, persze nem a kreszben;])
Lehet túl idealista vagyok??
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
A listát átnéztem futólag, majd mazsolázok párszáz megát róla :D Meg megírom majd, nekem mi van meg cd-n, aztán ha tetszik valami, akkor megkapod egy időre, hogy bővítsd a gyűjtemény feldolgozatlan részét :DDD
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
TexT-BoY
addikt
mit irtam?!:DDD most akkor okos vagyok vagymi?!
jah rövid seti hireinket halhatják:
a P3on 3ablakba fut mint az állat átlag 120Mflposal :)
a celeron 2t visz és hihetelln gyors 220Mflopsos rekord tempot nyomat:D
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Integra
titán
rock témában absz hozzá nem értő ősbuta vagyok:(
na jó, aerosmith pump cd-m megvan, meg a metallica-metallica és az öcsém punk zenékkel rakta tele a gépet, de kb itt ki is merül nagyjából az érdeklődési köröm rock témában:))
jazz-t még nagyon szeretem.
a miles daves féle komolyabb stílust...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
mert szerintem az is.
de ez csak az én véleményem.
hallgass meg egy mathew dekay-t,vagy omid-ot, zabiela-t, infusion-t.
amúgy van egy szűk magyar fiatal dj réteg, akik véleményem szerint semmiben sem maradnak el a nagy nemzetközi nevektől, csak lehetőséget nemkapnak...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
egy szóval semmondtam hogy nem jó dj, csak azt hogy túl van hájpolva az ember ennyi.
hallottam eleget ahhoz hogy ne érje meg elmenni tömegnyomorba meghallgatni.
az meg hogy carl mit mond egy dolog, ő se a régi már.
hawtin, mills, clark, ők mét a régiek kőkeményen...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest