Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Integra
titán
na akkor röviden:
oktató alapszituja ez volt
minden jó csajnál lekellett lassítani
a perverz fasszopója még ki is hajolt a francia fos zx-éből és beszólogatott a csajoknak.
a nagy rakás szar francia váltóját nem engedte használni, ott erőlködött hogy hogy kell azt kapcsolni, az nem akad és nem szar... persze akadt neki is
az elektromos ablakemelőt ne használjam mert tönkremehet majd ő nyomkodja
folyamatosan kurvaanyázott és basszamegezett, hogy miért azt ne kérdezd, erre még én sem jöttem rá. vagyis igen, default egy köcsög bunkó sík hülye taj paraszt az ember.
még hogy erőskezű... mekkora LOL
valszeg én voltam balszerencsés hogy egy ilyen köcsög mellett kellett levezetnem azt a pár órát hogy folyton idegesített a primitív káromkodós viselkedésével, aztán az ominzu eset után visszavett az arcából. azután úgy viselkedett mint a kisangyal...
Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest