Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Az index megint megcsillantotta a csodálatos hírszerkesztő képességét :D
-
Cathfaern
nagyúr
Nem akarok vitatkozni, de palack nélkül cs*szh*ted a mellényedet és a polipodat is :D Btw. azt gondoltam, hogy szhelyi klub nem jó neked, de azt kérdezted, hogy hol tanultam :P
A ''sok macera''-val nem foglalkozz. Csak én vagyok egy lusta dög (ugyebár kezdődig az egész azzal, hogy le kell jutni a tengerig...:D) -
Cathfaern
nagyúr
Sorry, itt vagyok :) Akartam válaszolni, rá is nyomtam a válasz gombra (még tegnap), de megírni már elfelejtettem :B Tehát:
Én itt Szombathelyen tanultam (local búvárklubban). Én csupán a kezdő szintig vittem, de ennek az az oka, hogy nem fogott meg a dolog. Illetve megfogott, de az élmény/macera arányt túl rossznak találtam :D (valszeg az a gond, hogy egyszer sem voltam tengerben palackkal). A felszerelésből szerintem csak a búvármaszk/pipát és a békatalpat érdemes megvenni (kezdésnek). A többi jóval drágább, meg azt mindenhol lehet bérelni. Valszeg amiket felsoroltam azokat is, de egyrészt azokat tudod használni palack nélküli búvárkodáshoz is, másrészt nagyon nem mindegy, hogy pl. a maszk mennyire jól illeszkedik az arcodra, vagy hogy a békatalp feltöri-e a lábad vagy sem...a mellény/palack esetében ilyen tényezőkkel nem nagyon kell számolni, szvsz.
Integra: nem, ez teljesen saját gyártású és egyedi nick :) Egyébként van egy kinek mi a nickje topic, ott többet is megtudhatsz róla. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
Egy csomó topic fut már 2000 hsz felett. Nem kell teszt, bírja.
-
Cathfaern
nagyúr
Egyetemen/főiskolán van olyan, hogy őszi szünet? Vagy ott ez iskolától függ?
-
Cathfaern
nagyúr
Ma egy ismerős kislány (4-5 év körüli) lecsókolomozott. Mondom magamban f@sz@ :U
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem a legideálisabb, de ha már nagyon nem bírod, akkor megpróbálhatod megtuningolni, s felrakni rá egy WinXP-t :D Így biztos nem fogsz unatkozni ;]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Vagyél egy Ps2-t :D Aztán majd egy hónap múlva meg majd el fogod tudni adni a PC-t, mert az már nem fog érdekelni, s az árából fogsz tudni venni sok-sok eredeti játékot ;] (meg ne egyél, csak poén. Btw. azért az, hogy 1,5 napja nincs géped, még nem kéne hogy ennyire felkavarjon. Az hogy 1 hónapig nem lesz (valszeg) már inkább)
-
Cathfaern
nagyúr
Egész nap azon csodálkoztam, hogy hogy nem írt ICQ-n senki...aztán most jövök rá, hogy valószínűleg azért, mert arra a gépre amit használok (laptop szervízben) nincs ICQ telepítve :D

-
Cathfaern
nagyúr
Hmm...ti hogy írnátok e-mail egy olyan ismerősnek, aki kb. 30-40 évvel idősebb nálatok, eddig csak IRL ismerted, s magázódtatok? A letegezést valahogy olyan furcsának érezném, de a magázódást meg legalább ennyire annak :F
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nem bántásból mondom: Az utóbbi időben hirtelen elég rendesen megváltoztál. Ez minden régi tagnak feltűnt, s nagyrészt furcsáljuk is. Ha leírnád hogy mi ennek a háttere, vagy akár ha csak annyit írnál, hogy igen, történt valami, de ez nem ránk tartozik, akkor szvsz senkinek sem jutna eszébe piszkálni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
A véleményed elmondhatod, de a stílus nem mindegy. Hhogy példát is hozzák: nem mindegy, hogy valaki azt írja, hogy ''köcsög buzi moderátorok kapjátok be!'' vagy azt, hogy ''Tisztelt moderátorok! Ebben+ebben a topicban történt moderálással nem értek egyet...'' (egyik példa sem a való életből vett, s függetlenek tőled is)
-
Cathfaern
nagyúr
Bocs, de azt kell hogy mondjam, hogy csőlátás rulez :U
Kicsit nézzek meg újra a listát:
Windows XP: ok, ez kell, 40ezer Ft
Office XP: van helyette ingyenes, gyakorlatilag ugyanazt tudó program, az OpenOffice
Nero 6: valószínűleg a CD/DVD íróhoz adtak egy programot, miért ne azt használná? (főleg ha Nero-t adtak hozzá)
Norton: ehelyett vannak ingyenesés jobb programok is
És ki mondta, hogy mindenki játszik a gépén? Én pl. szinte soha.
Egyébként az itteni két hsz-eddel semmi bajom nem lenne, ha a stílusodon kicsit változtatnál. Ha nem ilyen köpködős stílusban írtad volna ezt, akkor lehet, hogy ezt a hszt sem írtam volna meg... -
Cathfaern
nagyúr
Most olvastam egy viccet, s nem tudom megállni hogy ne írjam be:
Hogy hívják a természetvédő anyák baráti körét?
MadörFaKör... :) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Az biztos, hogy én sem borotválnám le senki kedvéért sem a lábam, sem a mellkasom. Már csak azért sem, mert nagyon hülyén nézne ki, hogy ez a két testtájam csupasz, az összes többi meg tiszta szőr :DDD Arról nem is beszélve, hogy max. 2 órás műtéttel lehetne megcsinálni :P
-
Cathfaern
nagyúr
Egyébként ma nagyon felhúztak az Independence DC++-os HUB-on. Egy srác megkérdeztett tőlem egy HUB címet, ami játékok zenéjével foglalkozik (több fórumon említettem már, hogy onnan van az mp3-aim nagy része, gyanítom ő is innen tudta hogy én ismerem). Leírtam neki. Erre kapok egy üzenetet a HUB-től, hogy bannolnak 4 órára, mert hogy privátban sincs HUB reklám...hát a jó édes tudják micsodájukat :(((
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
steveetm
üzenetére
A szabál az szabál :(
Loretto:
Felkértek.
SAMYka:
Túl sokat nem lehet rajta ragozni. Egyszer valaki felnyomtam a PH! szervert, ennek következtében kis mértéű adatvesztés lépett fel (az utolsó mentés után regisztrált userek és nyitott topicok, de a hsz-ek nem vesztek el). Mindenki levonta a tanulságot: azóta erősítettek a biztonságon, meg gyakoribbak a mentések. Több mindent nem lehet róla elmondani.
Btw. eléggé idegesítő ez a balra rendezett hsz írás :( Főleg nagyfelbontású monitoron -
Cathfaern
nagyúr
Most szembesülök ezzel a blog dologgal itt a PH!-n...hááttt biztos kell ez? :F Jó mondjuk ha el lesz különítve jobban, akkor végülis még kevésbé zavaró, meg így sem az, csak ez így nekem kicsit nagyon furcsa (képzavar rulez). Mármint hogy így a fórumba van beleültetve. Arról nem is beszélve, hogy ha jól sejtem ez is beleszámít az össz. hsz. számba, ami eddig sem mutatott meg túl sokat, azonban innetől kezdve gyakorlatilag semmit. Nya mindegy. Egyébként most szembesültem azzal, hogy milyen szinten pörögnek a piacos témák...4-6 oldalnyi topic van egy napon belül! :Y
Hmm...most kicsit olvasgatom a blogokat, nem is tűnik olyan hülyeségnek, bár az biztos, hogy nem mindegy ki írja :U Poppy blogja például kifejezetten tetszik :) -
Cathfaern
nagyúr
Nem akarok gonosz lenni, de szerintem nagyobb esélye van annak, hogy úgy nyerek a lottón, hogy nem is vettem szelvényt, mint annak hogy twollah moderátor lesz ;] Főleg hogy ő sem akarja :U (bár lehet hogy ez csak múló szeszély, lásd moderátor akarok lenni topic by twollah :))
-
Cathfaern
nagyúr
Nahát, ez szégyen. ~10 nap alatt csak ~300 hsz-t sikerült összehozni az OFF TOPIC-ban? :) Nyaralunk, nyaralunk? :D
-
Cathfaern
nagyúr
Én meg elhúztam 2 hétre nyaralni :) (szerencsére a lemaradásomat sikerült behozni)
-
Cathfaern
nagyúr
Egyébként ez valami döbbenet. Eltűnök öt napra, erre mire visszaérek szét van esve a PH! :Y Kereső nem megy rendesen (jó, ez már fixálva lett), mészárlást kell rendezni a userek közt (azért az a 816 hsz törlés nem volt semmi, s ebben még Bash/Som@ munkája nincs is benne), s a moderátorok is érdekes dolgokat csinálnak helyenként :U :) Hogy ez utóbbi alatt mit értek?
Ad1: valaki bezárta az Azonnali kérdések óráját, mert 2000 felett volt...jó, tudom Mag megnyitott egy újat, s erre lett a régi bezárva, de.
Ad2: Jelenleg épp 2 OFF TOPIC fut egymás mellett, mindkettő nyitva van. Lassan már egy napja. ja, most látom, a régi már be lett zárva :B Az első pont akkor is érvényes :) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Szerintem attól még a hsz. számod nem csökkenne, hogy törölnék a topicot. Btw. az Azonnali kérdések órája nem tudom miért lett zárva. Az ok, hogy Mag nem tudta, hogy próba idő van, de a moderátor tudhatta volna...főleg, hogy be is lett írva a moderátort keresek topicba :((
Aktív témák
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest