Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Érdekes.:U
Én anno mikor akárkinek procit adtam el (amd-t persze nem intelt:D) letisztitottam és szépen felgumiztam egy szivacsra, ahogy azt kell. Mielőtt bármilyen üzlet lett volna mondtam, alaposan nézd át, Én már megtettem és nem volt semmi baja, ha Te észrevennél valamit ami nem teszik akkor itt most tudsz szólni. Persze nem is próbáltam volna eladni a cuccokatt, ha valami bajuk lett volna, de akkor is így korrekt. (Bobsurf is igazolhatja pl innen a fórumról)
Kalandor Sajnálom, hogy így sült el a boltod. Sztem Harryplotter nem fog jelentkezni a PH!-n többet, ha pedig másikk nick-el regel, akkor remélem kiszúrjátok. -
I_Am
veterán
Jelek, amik arra utalnak, hogy túl sokszor láttad a mátrixot
1. Számtek vizsgán hét monitort igényelsz.
2. Már a bootolásnál kiírt szövegekből is csak ''szőkéket, barnákat, feketéket'' látsz.
3. Vizsga alatt elõkapod a mobilodat, és beleüvöltesz: ''Tank, I need an exit, fast!''
4. A tanárok a tételsort nyújtják feléd, de te csak kék, és piros piruláknak látod őket.
5. Az egyetemi mosdókban, már az összes tükröt megbökdösted.
6. Az aula fala a te lábnyomaiddal van tele.
7. Minden tanárodnak, aki a neveden szólít, kikéred magadnak, mert a te neved Neo.
8. Nem vagy hajlandó levenni a napszemüvegedet.
9. A hosszú kabátod alatt sok ''puskát'' tartasz.
10. A menzán odaszólsz a konyhásnak: ''Nincs kanál!''
11. Nyitsz egy ''Túl sokat láttam a Mátrixot! A jelek:'' c. topikot :)
12. Amikor a vizsgán kérdeznek tőled, egy kis türelmet kérsz, lehunyod a szemed, és gyors szemmozgásokat (REM) produkálsz.
13. Már csak a piros ruhás nők után fordulsz meg az utcán.
14. Azt képzeled, hogy jó hecc lesz, ha egy chat-en a 'NEO' nevet választod nick-nek. Persze végül a 'spanyol inkvizíció' mellett döntesz. ;)
15. Bemész az iskolába, de az ajtó előtt várakozó sötét öltönyös alakok láttán azonnal elrohansz, ahogy csak a lábad bírja.
16. A Dékánt konzekvensen Orákulumnak szólítod.
17. Kiviszed a házvezetőnőd szemetét.
17. Amikor az utcán hazafelé bandukolva megszólal a telefonfülke, ami mellett elhaladsz , izgatottan körbenézel.
17+1: Mikor harmadszor mész egy tárgyból újra vizsgázni, csak annyit mondasz: ''Á, Deja Vue''
18. Fizeted az adót.
19. Leülsz tanulni, és rögtön megfájdul a fejed. De már tudod, hogy mitől.
(You've never used it before... ) ha felébredsz, rögtön megtapogatod a szádat, össze van e nőve, vagy csak egy rossz álom volt ?
19. Az M&M cukrokból kiválogatod a pirosakat, és másoknak adod.
***Agent_Smith sets mode: -v NEO
20. Megbux biológiából, mert a dolgozatban az embert a vírusokhoz sorolod be.
Nem tudom ezt hányan ismerik, de lehet valakinek új lesz.:) -
I_Am
veterán
Ma van a kedvenc napon: péntek 13. :D
-
I_Am
veterán
Pont beletrafáltál...:DDD
Tavaszmező utca, ahova születtem....bizony régen még szép hely volt. Horváth Mihály tér és környéke. Igaz akkoriban is látszottak a golyónyomok a házak falán, de anno teljesen más emberek lakták. Szvsz pont nem azoknak köszönhető ahogy kinéz most....:U -
I_Am
veterán
Egy szóval sem mondtam, hogy csak akkor hozd fel ha kérdeznek róla, csak ha felhozod, akkor azt szvsz ne úgy tedd, hogy közben erősen fikázod a hazádat. Én is mennék olyan helyre ahol könnyebb az előrejutás, esetleg nagyobb lehetőségek vannak. De ha mennék akkor is hű maradnék a hazámhoz. és nem felejtenék el magyarul sem, ahogy azt a nagy sztárok szokták 2 év alatt Amcsiban:D
Az hogy hol élsz sztem nem egyenlő hogy honnan jöttél, hol nevelkedtél. Ez a részemről meghatározó, a kultúra magja amiben felnőttél. És lehet sok rosszat találni minden országban, csak szét kell nézni.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Azért vagyok nagyszájú, mert így figyelnek csak rám az emberek? Azért vagyok különc, mert azt hiszem különben értéktelen lennék?
Szerintem ez pont nem a Te stílusod, de valamiért mostanában pont azt érzem rajtad, hogy számodra ez lett a járható út. Csak azt nem értem miért. -
I_Am
veterán
Akárki írhat akinek nem szakmai témákról támad beszélgethetnéke.
-
-
I_Am
veterán
lsass - azaz neked nem a blaster worm vírusod van, hanem egy átirat a sasser. Ehhez kell a megfelelő portot és removal toolt használnod.
XP patch: WindowsXP-KB835732-x86-HUN.EXE erre keress rá szedd le és a vírusirtás után használd. A removal tool-t pedig elküldtem emilben.
Főkukuc pedig el vagyon utazva, tehát kicsit várnod kell sztem a válaszra.:P -
I_Am
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A Nagyúr megjött....:DDD
Hangos léptei verik fel szunnyadó népét álmából és OFF-olásra késztetik álmos szemekkel szomorú sorsú alatvalóit.:D
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Harry Potter: ''We here at Hogwarts's play Doom 3 because we get bored easily with all this kid's stuff magic! Hermione Granger likes to frag!''
Hermione Granger: ''Do not believe Harry Potter! We live in co-ed dorms at Hogwart's and it is fun playing Doom 3! Harry Potter has a small wand!''
Ez sem rossz.;]
2427. Donald Rumsfeld: ''Anyone posting false comments on this petition will be charged with terrorism. ''
Ez az isten! :D:D:D
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Betárazva.:)
Aktív témák
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest