- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Én is meg tudom erősíteni, én a robogóba mindíg Schell V-Powert tankolok és kevesebbet eszik és könnyebben áll kerékre;]
-
törölt tag
PumPi!
Egy '95-ös Nissan Quest-tel közlekedek a legtöbbet, igaz sok mérföld van már benne, de az égvilágon semmi baja (Wood knock!). A benzin most igen drága, $1.99 egy gallon (3.78 liter), de még így is jelentéktelen összeg. Három éve volt olyan, hogy 83 centért tankoltam.
faster!
A benzinkutakon háromfajta benzint lehet kapni, Regular (87), Plus (89) és Premium (93). Azt nem tudom, hogy miért ilyen alacsony az oktánszámuk, de simán elmegy a kocsi bármelyikkel. Szerintem ilyen mennyiségben gazdaságtalan lenne tovább finomítani.Hát azért én kieggyeznék azzal ha durván 400ft ért 4l benzint kapnék.:C
83centért 1 gallont?;]
Ok, akkor már megértettem hogy az amcsi terepjárókban miért van 5000+ os motor. Nem számít ha 20-25litert eszik.:)) -
törölt tag
Én általában csordulásig töltöm a tankot, ez olyan 17-18 gallont jelent (64-68 liter), és városban olyan 280-300 mérföldet (451-483 km) tudok menni egy teli tankkal, ha autópályán is megyek, akkor belefér 340 mérföld (547 km) is. Ez ugye 12-15 literes fogyasztást jelent körülményektől függően, de 3.0-s V6-os motorral kell számolni, és ne felejtsük el azt sem, hogy itt 93-as oktánszámú a legjobb benzin és a légkondi is sokat számít. :)
Milyen verdával tolod?
Nagy csatahajó Cadilackel?:DDD:P
Mennyi ott a benzin? -
törölt tag
-
törölt tag
Látta valki a Pofa Be! című filmet?
Én most néztem meg és még miníg röhögök egy két részleten.:DDD -
törölt tag
-
törölt tag
Gyerekek, nem tudja valaki hogy név alapján lehet e email címre keresni?
Nem magyar az illető hanem svéd tehát ennek fényében.
Ha valaki esetleg kinyomozná Theresa Kastor email címét annak fizetek egy üveg Jägert vagy hasonló piát vagy amit akartok.:DD Ha pest megyei elviszem a következő PH! lanra. -
törölt tag
Óóó az király, akkor majd hét elején lefixáljuk az időpontot.
Kocsival 20perc. -
törölt tag
Én itthon vagyok mindig:)
Hányadik kerület?
-
törölt tag
Ok. Hét vége felé?
-
törölt tag
Aham, felőlem játszhatunk valamikor.
Te mennyi is vagy?
-
törölt tag
Hány éves vagy?
19 leszek jövőre:P
-
törölt tag
-
törölt tag
Akkor jól emlékeztem:) Bp-i vagy?
Félig, 10km, de oda járok suliba szóval nem gáz.
-
törölt tag
Alvinnak: igen azok a kékek de vannak feketék is.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem tudja valaki hogy kell Svédországba telefonálni?
(+46) országhívó
pl. 040-482391 a telkönyvbe lévő szám pl.
Ezen kívül mit kell még tárcsázni? mert ezekre csak sípol. -
törölt tag
ezt bekell kopizzam nagyon ott van, a szerző Inner Circle az indexről!
Mit hallok? Viharok lesznek vasárnap??? Talán egy jó kis jégeső is befigyel a futamra? :o) Ezek a porcelánbabák még nem tudják, milyen egy frankó augusztusi jégeső, tojásnyi jégdarabokkal... kíváncsiak vagytok, mit szólnának hozzá? :o)
Michael SCHUMACHER: (nem szól semmit, csak vágtat a depóba, mert tudja hogy már készen van a taktika, amivel garantáltan az élre kerül és abszolút garantáltan nem kell hozzá előznie)
Rubens BARRICHELLO: ''Halló, Ross? Igen, én vagyok, ugye nem zavarlak? Nem beszélsz Májköllel a másikon? Ja jó, azt hittem zavarlak. Biztos nem? Szóval először is kézcsók a mamának, aztán meg azt akartam kérdezni, Ross, hogy majd valamikor ráértek a boxban? Persze mikor Májköl már cserélt kereket. Apropó Májköl, még mindig nem beszélsz vele a másikon? Jó, csak megkérdeztem, nehogy zavarjak. Szóval arra gondoltam, hogy nekem is kéne új gumi, ha más dolgotok nincs éppen. Szóltok majd? Jaj, tök rendik vagytok. Nem, nem sürgős! Csak intézzétek el Májkölt meg ami dolgotok még van. Csak lécci tényleg szólj majd rám! OK, nem zavarlak tovább, hátha keres majd Májköl is. Mégegyszer kézcsók a mamának, tök finom volt a babletykó, na szia Ross és üdvözlöm Májkölt ha beszélsz vele!''
Jenson BUTTON: ''A rohadt életbe Richards, a f*szért kell elb*szni a maradék versenyeimet a BAR-nál ilyen hülye jégesőkkel!!!''
Takuma SATO: ''Bombáztok, rohadékok? DE EZ SEM ÁLLÍTHAT MEG EGY KAMIKÁZÉT, BANZAAAAIIII!!!''
Juan-Pablo MONTOYA: ''Ha már egy fucking gokartpályájuk van, legalább lenne fucking fedett!''
Antonio PIZZONIA: ''Te meg henyélsz otthon a rohadt pihepiha ágyadban, mi, Ralf, míg én itt szívok helyetted???''
Fernando ALONSO: ''Hmmm... dimbesdombos pályán vagyok, rossz idő van, már csak egy baleset kell dupla sárga zászlóval, és beledurrantok ezerrel! Mit csináljak, régi mániám...''
Jarno TRULLI: ''Kicsit kopog a sisakomon a jég, de tojok rá, csak elkörözgetek itt, nem csinálok semmi extrát és megint bucira verem Fernandót.''
Kimi RAIKKONEN: ''Istenem, csak nehogy letörjön valamit a jég erről a tragacsról!''
David COULTHARD: ''Jég, jég, nagy dolog... ti is csak kockák vagytok! TÉRDRE URATOK ELŐTT!!!''
Mark WEBBER: ''Mi a fenét keresek én itt, a földgolyó másik odalán kéne kergetnem a kengurukat, ötezer kilométerre a legközelebbi jégtől, basszus...''
Christian KLIEN: ''A fene gondolta volna, hogy itt a pusztán, a csikósokon meg a szürkemarhán kívül jég is van, ezt még egy prospektusban se láttam...''
Olivier PANIS: ''Hm, Monaco is így kezdődött, aztán a végén győztem... PADLÓGÁZ!!!''
Ricardo ZONTA: ''Azért ez a Cristano is tudja, mikor kell lelépni!''
Giancarlo FISICHELLA: ''A fenébe, ezzel annyi a 420 litert tankolós taktikámnak!''
Felipe MASSA: ''Milyen ismerős, a Ferrarit Fiorinoban mindig hóban-jégben teszteltük Lucával!''
Nick HEIDFELD: ''Ez is a rohadt Kimi hibája, bezzeg ha én ülnék a McLarenben!''
Giorgo PANTANO: ''Jézusmária, megint mit b*sztam el? (rádión) Eddie, ne menjek a boxba, hogy ne sérüljön meg a verda?''
Gianmaria BRUNI: (leállítja a kocsit és eldobja a kormányt): ''Ilyen időben és ilyen autóval NEM LEHET VERSENYEZNI!!!''
BAUMGARNTER Zsolt: ''Öőőőő...''Frankó, de miért nem az F1es topikba írtad.
-
törölt tag
-
törölt tag
Lenne tőled is egy kérdésem: Te voltál kinn Norvégiában és az pont Svédország mellett van:), remélem tudod a választ:
Nem tudod véletlenül hogy a Svéd rendszámokat település szerint osztják ki(tehát hogy az első 2-3betű a település rövidítése) vagy csak úgy találomra mint a magyar renszámokat?:F
Ja, mindenkitől szívesen fogadom a választ:))
[Szerkesztve]A miértet majd összefoglalom, lehet hogy nyitok neki egy topikot.
-
törölt tag
Lenne tőled is egy kérdésem: Te voltál kinn Norvégiában és az pont Svédország mellett van:), remélem tudod a választ:
Nem tudod véletlenül hogy a Svéd rendszámokat település szerint osztják ki(tehát hogy az első 2-3betű a település rövidítése) vagy csak úgy találomra mint a magyar renszámokat?:F
Ja, mindenkitől szívesen fogadom a választ:))
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Nincs kedvem new topikot nyitni meg nem is lenne értelme de az infóra szükségem lenne:
Nem tudjátok véletelnül hogy 18évet betöltött 1 éves jogsival rendelkező személy vezethet e külföldön autót?
Nekem valami hülye azt mondta hogy csak 2éves gyakorlattal lehet igaz ez? -
törölt tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S23FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Xiaomi 13 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest