Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
ugye arrol senki nem szolt, hogy lehet kerni masik oktatot?
az en oktatom is ritka nagy fasz volt
az egy dolog, amiket te leirtal, hogy karomkodik, meg ''nenyuljazablakemelohoz''
de engem nem hagyott normalisan vezetni: kezdetben valtas nem mindig ugy ment, ahogy kene, volt, hogy erzem rangat mar kicsit, nyulnek a valtoert, az meg eltunt, hat szo nelkul valtott, rangatta a kormanyt, hogy azt nem ugy kell (balesetveszely messze nem volt, mert kozelben nem volt kocsi, szoval elmondhatta volna utolag is, majd mehettunk volna meg egy kort)
kertem uj oktataot, kaptam
az teljesen normalisan, emberi hangon beszelt, hagyott vezetni, ha nem volt muszaly nem nyult bele, csak elmopndta mit basztam el, majd megprobaltatta ujra
ennyi -
faster
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Én az első oktatót otthagytam és váltottam, mert hasonló kaliber volt. Mondjuk a csajok melletti lassítás meg az ablakemelő nélkül. Folyamatosan ''b@zmeg hülye vagy'' volt műsoron, aztán egyszercsak csodálkozott, amikor közöltem vele, mehet a fenébe, másik oktatót kértem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- OpenWRT topic
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Jövedelem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest