- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Hát nem azé, de szerintem is elég béna kép, persze a kategóriáján belül, ha már nős képeket osztályozni kell. Fotosoppal összedobált.
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
''Megegyezés szerint egy benzin oktánszámát úgy adjuk meg, hogy összehasonlítjuk egy n-heptán és egy 2,2,4-trimetil pentán (izooktán) keverék kompressziótűrő képességével. Ha egy benzin oktánszáma 98-as, annak a kompressziótűrő képessége olyan mint egy 98% izooktánt és 2% n-heptán tartalmazó keveréké.''
[L]http://www.sulinet.hu/tart/ncikk/af/0/3496/jan2001.htm[/L]
Mivel tehát ez nem egy konkrét anyag százalékos jelenlétét adja meg, hanem csak viszonyít, adalékok segítségével lehet 100 feletti oktánszámot is elérni.Csak arra emlékeztem, hogy viszonyítás kétféle vegyületből előállított keverék viselkedéséhez mérve. De úgy tudtam, hogy ez a két vegyület standard, tehát az oktánszám is az, nem úgy, mint pl. a mérföld vs. kilométer.
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Hallani már én is hallottam ilyen véleményt, de egy profi tesztet jó lenne olvasni erről, mindenféle színes teljesítmény-fogyasztás görbével.
-
faster
nagyúr
PumPi!
Egy '95-ös Nissan Quest-tel közlekedek a legtöbbet, igaz sok mérföld van már benne, de az égvilágon semmi baja (Wood knock!). A benzin most igen drága, $1.99 egy gallon (3.78 liter), de még így is jelentéktelen összeg. Három éve volt olyan, hogy 83 centért tankoltam.
faster!
A benzinkutakon háromfajta benzint lehet kapni, Regular (87), Plus (89) és Premium (93). Azt nem tudom, hogy miért ilyen alacsony az oktánszámuk, de simán elmegy a kocsi bármelyikkel. Szerintem ilyen mennyiségben gazdaságtalan lenne tovább finomítani.Bash, nálunk borzasztó igényes benzinek vannak, 95, 98, és persze vannak a 99,100 oktánszámú benzinek, de hát a fejlettség ezzel jár. :))
Persze a minőséget meg kell fizetni.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Valaki tesztelte már komolyabban ezeket a szuperbenzineket, vagy ezek is csak annyival jobbak, mint egyik mosópor a másiknál?
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Ne viccelj, mit keres nálunk a 99-es benzin, amikor amcsiban jobb a kocsik átlagszínvonala, és ott mégsem lehet kapni? Azért ez csak jelent valamit. Pont ott nem kapni, ahol a motorizáltság sokkal nagyobb?
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Én általában csordulásig töltöm a tankot, ez olyan 17-18 gallont jelent (64-68 liter), és városban olyan 280-300 mérföldet (451-483 km) tudok menni egy teli tankkal, ha autópályán is megyek, akkor belefér 340 mérföld (547 km) is. Ez ugye 12-15 literes fogyasztást jelent körülményektől függően, de 3.0-s V6-os motorral kell számolni, és ne felejtsük el azt sem, hogy itt 93-as oktánszámú a legjobb benzin és a légkondi is sokat számít. :)
93-as oktánszám a legnagyobb? Ez meglepő. Akkor ez is megerősíti azt a hitemet, hogy Magyarhonban kapható 99 oktános szuperbenzin egyetlen célja a parasztvakítás.
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Nem csak szituációkezelés az egész. Gondolj bele. Kezdő vagy. Rohadtul koncentrálnod kell a vezetésre, az útra, az elején még a sebességváltásra is, stresszhelyzet, erre csak azt hallod, ''de hülye vagy, ez milyen béna manőver volt?'' sokkal könnyebben kijössz a sodrodból ilyenkor. Én sem vagyok 100% toleráns a hülyékkel.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
na akkor röviden:
oktató alapszituja ez volt
minden jó csajnál lekellett lassítani
a perverz fasszopója még ki is hajolt a francia fos zx-éből és beszólogatott a csajoknak.
a nagy rakás szar francia váltóját nem engedte használni, ott erőlködött hogy hogy kell azt kapcsolni, az nem akad és nem szar... persze akadt neki is
az elektromos ablakemelőt ne használjam mert tönkremehet majd ő nyomkodja
folyamatosan kurvaanyázott és basszamegezett, hogy miért azt ne kérdezd, erre még én sem jöttem rá. vagyis igen, default egy köcsög bunkó sík hülye taj paraszt az ember.
még hogy erőskezű... mekkora LOL
valszeg én voltam balszerencsés hogy egy ilyen köcsög mellett kellett levezetnem azt a pár órát hogy folyton idegesített a primitív káromkodós viselkedésével, aztán az ominzu eset után visszavett az arcából. azután úgy viselkedett mint a kisangyal...Én az első oktatót otthagytam és váltottam, mert hasonló kaliber volt. Mondjuk a csajok melletti lassítás meg az ablakemelő nélkül. Folyamatosan ''b@zmeg hülye vagy'' volt műsoron, aztán egyszercsak csodálkozott, amikor közöltem vele, mehet a fenébe, másik oktatót kértem.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Engem is meghúztak egyszer rutinvizsgán, a forgalmi viszont egyből sikerült.
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Mindig szétvertem az összes hullát a feszítővassal, mert akkor gyorsabb lett az a pályarész... :)
Nekem egész komoly volt akkor a hardverem, ET 6000, 32MB EDO ram. :) Csak a monitoron spóroltam.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Egyébként lehet hogy ugyanezt mondanám, mert legújabb játékaim közt szerepel, a Brood War-ral együtt :DDD Szóval régóta nem játszom már. Valahogy nincs meg az érzés, nem köt le. Talán ha játszanék pár napot a Doom3-mal, aztán néznék rá a HL1-re, akkor érezném a különbséget, de így a screenshotok alapján elég siralmas hogy ennyire volt jó a hatalmas fejlődés, meg minden beharangozott szir-szar technológia a Voodoo3 óta.
A Broodwar sem túl jó játék a screenshotokból ítélve. :))
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Nemtom, nekem az első kép láttán ([L]http://prohardver.hu/html/vga/nv40_vs_r420_2/d3picz/1ati.jpg[/L]) rögtön az az oszlop tűnt fel szemben, hogy még mindig nulla-vastagságú lemezekből van összerakva az oldala. Ugyanolyan ''gagyi'' mint régen.
MOD: Ja, és még ugyanehhez: hol ott az élsimítás? Full recés...
[Szerkesztve]Alpha textúra, csak az Nvidia kártya tudja élsimítani, 4xS, vagy hasonló SSAA beállításokkal, de akkor már használhatatlanul lassú lesz. Egyébként ugyanez a helyzet a Far Cry-ban a növények leveleivel is. Azok is recések maradnak.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nekem van egy GameBoy-om, csak nem erre az esetre:)
:)) Az se rossz.
-
faster
nagyúr
Nem az kavar fel, hogy 1.5 napja nincs, hanem hogy további 3 hétig nem is lesz úgy néz ki.
Nekem van egy p1-em vésztartaléknak ilyen és ehhez hasonló esetekre, persze játszani nem lehet rajta, de netezni, MP3-at hallgatni jó.
-
faster
nagyúr
Semmi, majdnem egy hónapig nem lesz gépem. Most se otthonról írok.
Mi történt az alaplapoddal?
-
faster
nagyúr
TexT-BoY, meg tudnád nézni nekem a Raminál ennek az árát?
[L]http://ramiris.hu/termek.php?cikkszam=02352&csoport=Floppy+meghajt%F3&page=1[/L] -
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Tildy, ha erre jársz: valamelyik nap kérdezted, hogy egy bizonyos összegből mennyi marad nettóban. Nos úgy tűnik, hogy túlságosan jószívűnek gondoltam az államot. :( Most kapta meg ugyanis a feleségem a fizetési papírját, ami így néz ki: Bruttó: 193498, amiből a nettó:115314 forint. Tehát majdnem a fele vész el már ebben a nagyságrendben. :((
Ezért szoktak sokan alvállalkozóként szerződéssel dolgozni.
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Jajj vaze, nehogy komolyan vegyétek már. :))
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Inkább a házi krumpli mint a mekiben a törpe adag kéccázé. Én 60 forint krumpliból úgy jól lakok, hogy utána 2 napig nem tudok enni :)
Ja és 2-en vagyunk itthon a barátnőmmel, és a 6 kiló nagyobbik felét nem ő ette meg :P
Szal kb olyan 4 kiló krumpli vándorolt a bendőmbe 4 nap alatt...
[Szerkesztve]Na, pont ezért híztál két kilót.
-
faster
nagyúr
Én egy hős vagyok ! Megmentettem egy csinos lányt egy elvetemülten gonosz méhecskétől ! Buszmegállóban voltunk,előttem az álcázott királylány,testén pedig a szemem,majd női fegyvertárának apró kellékein.Mikor a MANGO-s ( reklám helye ) táskáját néztem,feltűnt,hogy egy kifejlett,ádáz méh rárepült a táskából kilógó ICE-TEA-re ( újabb reklám ),és lassan alámerült a rúzsok,parfümök,és szemhéjfestékek drága palotájába.Ekkor történt,hogy az Nvidia techdemóból ismert tündérnél is tündéribb,de erősen arra hajazó nőci a táskájába kezdett nyúlni ! Rögvest megállítottam határozott,de kedves szavakkal,melyekben legalább két kiló sárm is volt,és a táska méhecskétlenítésére buzdítottam.( Magam nem vállaltam,hátha megszúr,de lelki támaszként végig ott álltam mellette ).Előszörre nem is lett meg a méhe,és láttam nekem rendelt nőm szemében a határozatlanságot:''Ez a szuperjóképű,gáláns,értelemtől csillogó tekintetű,megnyerő modorú Adonisz hogy tévedhetett ?''( Vagy valami hasonló ). De persze végül kirepült az a fullánkos,és el is hagyta a táskát,a tündér pedig megköszönte figyelmességem:''Megcsípett volna,köszi,hogy szóltál !''
Várom hősiességem magasztalását minden kedves PH-s emberkétől,mert úgy érzem,nem kaptam tettemért elég elismerést.( Még le se cumizott ott helyben ). :))És közben nem féltél? :P
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Egy szóval sem mondtam, hogy csak akkor hozd fel ha kérdeznek róla, csak ha felhozod, akkor azt szvsz ne úgy tedd, hogy közben erősen fikázod a hazádat. Én is mennék olyan helyre ahol könnyebb az előrejutás, esetleg nagyobb lehetőségek vannak. De ha mennék akkor is hű maradnék a hazámhoz. és nem felejtenék el magyarul sem, ahogy azt a nagy sztárok szokták 2 év alatt Amcsiban:D
Az hogy hol élsz sztem nem egyenlő hogy honnan jöttél, hol nevelkedtél. Ez a részemről meghatározó, a kultúra magja amiben felnőttél. És lehet sok rosszat találni minden országban, csak szét kell nézni.
[Szerkesztve]És lehet sok rosszat találni minden országban, csak szét kell nézni.
Norvégiában pl. hideg van és én utálom a hideget. :)) -
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Ezt olvastátok már?
[L]http://index.hu/tech/hardver/elhd040809/[/L]
Pci-Expressről szól, erre lazán beírja: PCI-X, és ami a legdurvább, PCI-X csati van a képen.
Bocs, nem akartam külön topikot nyitni ennek, de valaki nem szólna esetleg a PH!-tól, hogy kicsit hozzáértőbb ember írja a cikket legközelebb, vagy inkább bízzák a PH!-ra. :U
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ford topik
- SkyShowtime
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Revolut
- Napelem
- Crimson Desert
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Temu
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Silicon Power 32GB DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest