Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
DiMAGE 5...? Lécciléccilécci..! :o
-
PeliScan
addikt
Aki esetleg tud segíteni az aláírásomban szereplő megoldandó helyzetben... ö... az lécci tegye. :) köszönöm! :)
-
PeliScan
addikt
azért lett pár jobb kép :)
-
PeliScan
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Kimentünk az Arany Jánostól a dunáig, volt nagy tér, kurvajól rálátni a Gellért hegyre, a Citadellára, királyság, erre honna lövik? Nah honnan? A hegy egyik lábából, kb 50m magasra > semmit nem látott a tömeg nagy része, a másik állás a Parlament mellett lehetett, de az is csak 50m re ment fel, abból sem láttunk semmit, kb 5 percenként fellőtek pár petrádát onnan, ahol mi voltunk, meg nagy néha a Gellért hegy egyik oldalából... nagyon rossz kivitelezésű és szegényes volt. :(
-
PeliScan
addikt
Ritkaszar volt az idei. :((
-
PeliScan
addikt
Pedig biztos van ilyen hely, meg is fogom találni. :P (Aztán ISO800 :D)
-
PeliScan
addikt
Egy gyors válasz kellen :)
mennyibe kerül egy doboz Mebucain?
köszönöm! -
PeliScan
addikt
Létezik vmi netes térkép arra, hogy megnézzem hogy jutok el Felcsútra BPről, autópályát nem használva?
Pl beírom, hogy BP-Felcsút, és kiad egy útvonalat? V legalább vmi használható netes autóstérkép? -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Én meg elszalasztottam életem nagy lehetőségét, gázüzemű Rapid 250k-ért... elvitték az orrom elől, nagy fasz vagyok ,az az igazság, túl sokat gondolkodtam. :(
Warbival egy lityó benzin most 9 kilóméterre elég kb, be sem merek gondolni, hogy azzal a Skodával kb harmadannyi pénzért autókáznék. :o -
PeliScan
addikt
Most vki egy BW meccs? :) Uppolom is a topicot
-
PeliScan
addikt
Öcsikém pár hete beruházott egy Teccsó gazdaságos benzinkannába. Bár vmi nem-teccsó asszem egy ezressel fájt volna többe, de ő mégis a minőséget válaszotta. Tegnap beültem Warbiba, és ugrottam is kifelé, mert meg lehetett fülladni a benzingőzől. Hát persze, az 5 lityós kannából háromés fél kifolyt a kocsiba, ami a kellemetlensget nem véve is majdnem 1000 ft. :o

-
PeliScan
addikt
Hehe, ki tette át a Játékokhoz a topicot? Mókás. :)
-
PeliScan
addikt
Az előzőre még mindig válaszokat várva, ismét egy fontos, ámde hülye kérdés. :)
Ha azt olvastam egy régi fúrumban, hogy valami 17000 DEM-be került 2000. januárjában, akkor ha nem vesszük hogy drágult a szolgáltatás/termék, ma mennyi forintba fájhat? -
PeliScan
addikt
Ingatlanárakban jártasabb fórumtársaim! :)
Mennyibe fájhat egy 20-30nm pince vmi többnyire jól megközelíthető BPi helyen? Nem tom, nem a Deákra gondolok, de pl Keleti környékén vhol, vagy efféle helyen talán reálisabbak az árak. Nem kell, hogy ablaka legyen, sőt az sem h az utcáról nyíljon...
Saccra, mennyi?
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
20e-ért köll vkinek egy hetijegy? Ha igen, mail me, vagy hívj, és adom a telszámot, ami mellesleg egy igen-igen helyes barátnőmé, akié a jegy is, tehát már csak ezért is megéri! :P
-
PeliScan
addikt
Most olvastam, ma éjfélig elkészül a Doom3 magyar verziója. :) Hivatalosan gondolom meg sem fog jelenni magyarul, ám nemhivatalosan az amcsi megjelenés előtt már kész lesz...
(mielőtt vki: 9000PROm van és 1700+, szóval nincs és nem is lesz meg :DDD) -
PeliScan
addikt
Hajrá hajrá emvy :) nagyon ritkán írogat már a fórumba, remélem így h bloggolni kezdett, néha fog.
Szeretem a hozzászólásait, főleg azokat, amik nem szakmaiak. -
PeliScan
addikt
Még nem nagyon tudom elképzelni azt az extra szolgáltatást, amivel rá tudna erre venni. :DDD
Loretto... hh? Borostás lesz, ez eddig világos, hacsak nem csinálom hetente min. A borosta pedig, ha csak az első héten, de szúr nagyon. Ezt összeillesztve nem értem, h miért ne tenné..? -
PeliScan
addikt
Nem, nem ez a helyzet, valószínüleg hevenyészve írtam le, azért jött le így. De majd most. :)
Szóval, évek óta kisebb nagyobb megszakításokkal körszakállam van, nem túl nagy, szép szolid; kb évente tartok pár hét szünetet, amikor is le van szegény csupaszítva. Barátnőm, Norci vetette fel h milyen rég nem volt leszedve, mondtam h oks, szedjük le, vagy csinálja ő ha szeretné. Kb innen kerültünk arra a témára, hogy ha tehetné, hol borotválna le még? Tehát én kérdeztem, teljesen ártatlan a helyzet és a kíváncsiság/kérdés is, bőven nem arról van szó, h nem tetszenék neki pár pihével többel.
(Szó mi szó, nagyon hatnak az átvett sémák... a mellkasom borotválva nekem is jobban tetszik... eszméletlen. :o De asszem tovább nem megyek, se has se alatta. :P) -
PeliScan
addikt
Mert iszonyúan kevés a fizetés itthon. :(
Barátnőm most kaptam vissza (:D) egy hónapos amerikai nyaralásából, a fogadó család, bár nem tartozott közel sem a gazdagok közé, szinte nem is evett otthon, mindig étteremben. Mivel átszámítva is(!!) olcsóbb az étterem, mint itthon. -
PeliScan
addikt
Persze h senkinem semmi köze, én arra lennék kiváncsi, h tényleg ennyire elterjedt-e? Nem nagyon befolyásolná a döntésem, csak veszettmód érdekelne. :)
tildy > ha kérte volna, persze h elküldtem volna a sunyiba. Közel sem arról van szó h elvárná, vagy effél, csak egyszerűen láttam rajta h tetszett neki, sejtem h tetszene neki ennél kicsit hárdkórabbúl is, és mivel én neki szeretnék tetszeni és örömet okozni, why not? Csak elsőre megdöbbentem, nagyon.
(Majd rakok fel képeket Som@ :DD)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Köszönöm az eddigieket :) bár sokkal nem lettem ám okosabb, viszont tényleg nem is tudom h mit is várok...
Tudja a fene, igazából. Végülis hajlok rá, hogy legyen úgy, ahogy neki tetszik, igazából nekem (legalábbis úgy gondolom, most még) nem nagy kellemetlenség, aztán meg ne mondhassa hogy nem teszek meg mindent érte, szóval lehet h jól is járok a végén. :D
Viszont kissé megdöbentett, hogy tényleg ez tetszik a fehérnépnek... -
PeliScan
addikt
Külön ezért nem szeretnék (illetve szeretnék, de nincs pofám) topicot nyitni... :B viszont nagyon érdekelne mindkét nemű fórumtársaim véleménye!
Tehát; érdekelne hogy mik az elfogadott normák, illetve szokások a férfiak szőrösségével/nem szőrösségével kapcsolatban. :B Barátnőm -akivel pár nap híján egy éve együtt vagyunk- pihengetés közben felvetette, hogy nem próbáljuk-e ki, hogy milyen lenne ha a picit szőrös (ismétlem, valóban picit, tehát természetesen, lehet h a pihés még jobb szó) mellkasom próbaképp megborotválnánk... ez a szmájli illik ide. :Y mármint ilyen volt az arckifejezésem. Nem, nem azért, mintha rosszul esett volna, vagy prűd lennék, hanem tényleg elcsodálkoztam, h ennyire férfiatlan férfiak a szexik manapság? Végül teljesítettem is a kérését, persze többet ''akart'' rögötn. :) (Természetesen nem követelőzően, hanem inkább csak láttam, hogy nagyon nagyon tetszett neki, így megkérdeztem, h ha teljesen rajta múlna, mit még..?)
Tehát, erre lennék kiváncsi; a természetes szőrök, ha valóban nem extrémek, már ennyire gázak a férfiakaon is? Én ezzel eddig nem voltam tisztában. Ofkoz alkalmazkodom a trendhez, ha ez az... de kicsit meg vagyok e téren most kavarodva. Tényleg az a szexi, és ez általánosan elfogadott, h hónapl+mellkas+has+intim részek borotválva..? Férfiaknál..?
(a gyakorlati vonatkozásáról, aki akar, itt vagy mailban ír6, ha tud :D milyen gyakran kéne, ha kéne, ill. nem b@szottmód szar, ha az ember egész teste borostál, ha nem borotválja teljesen nap mint nap..? :o)
(ne haragudjatok a kicsit necces témáért) -
PeliScan
addikt
Gratulálok a monitorodhoz! Kicsit irígykedem is a plusz 1.1'' miatt. :P
Topicot viszont sajna még én sem nagyon tudok mondani neked... viszont kigyűjtöttem az eddighi monitorokkal foglalkozó topicjaim, remélem megtalálod, amit keresel! A legelső link,m amit a legvalószínűbbnek tartok, és az utcsó, amit a leginkább nem.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34656&start=#msg[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=6984&start=[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=35162&start=#msg1[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=30249&start=#msg3[/L]
(illetve volt egy ''Ne higgyetek a TFT őrületnek; Deawoo 719B eladó!'' topic még, de ez a piacban volt, tehát automatikusan törlésre került pár hónap idle után;de gondolom nem ezt kerested. :P) -
PeliScan
addikt
_Volkovy_ ne csináld. :D
Mekkora? Hányszor hányas kb? A3? A2? Mik vannak ráírva? Jó lenne esetelg a címe, hátha fent van neten, vagy bármi más, amit ha bediktálok az ÁJKIÉJ diszpécserének, akkor meg tudja mondani, hogy van-e még belőle vagy sem...
Nagyon köszi ám előre is!! -
PeliScan
addikt
Gondolom sokan ismeritek azt a híres, régi fekete-fehér képet, amin az Orsay pályaudvarról (ma: Musé d'Orsay) az utcára ''zuhant'' egy gőzmozdony, egyszerűen túlfutott a vágányról...
...kéne minnél nagyobb felbontásban!
Öcsikémnek lesz nemsoká névnapja, neki szeretném poszterként, mert már éve óta keresi; bármi segítséget, hogy hogy eshetnék neki a keresésnek? Vagy magát a képet..? :U :D
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Panther, ennek már mind1. Összesen két állása maradt a sebváltónak, középen lötyög (0) vagy fent lötyög (1) vagy lent lötyög (2)... ma este így mentem vele 8 kilómétert. BeszaRUSH. :( 40-45 a max ugye, mrá így is iszonyatosan túlpörög a motor, és bele sem merek gondolni h mennyi fogyaszt így százon... elképzelhető, h 20 liter környékén. :O
Jah, Skoda Rapid... most csúszott ki egy a markombó, 250e, gázüzemű, jó állapot, királyság, de elvitték. :(
Szalma, köszönöm a válszt, bár lehet h egy ideig nem lesz rá szüxségem, engem annyira nem vonz a dolog, csak a nőktől függ. :D Ma délutánt pl kint töltöttük a Dunaparton, az esőben, leheletvékony pohárból likőrözni kifejezetten romantikus volt (teljesen komolyan!!) :) -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Kezd terjedni ez a rossz szokás... :U

[éttermet vki, lsd előző hsz?] -
PeliScan
addikt
Családunkban nem nagyon szokás az ''igazi'' éttermekben kajolgatás, nem is hiányzik különösebben; ezen okok miatt elég ritkán volt szerencsém ez ügyben tapasztalatot szereznem. :)
Viszont, az egyik legközelebbi barátomnak (aki egy leányka) a hétvégén lesz a huszadik születésnapja, és úgy érzem h szeretné ha elvinném vhová.
Aki tapasztaltabb ilyesmi ügyeben, ajánljon már pár helyet, Budapeste, és jó lenne ha könnyen megközelíthető lenne kocsi nélkül is (mert ma délelőtt meghalt a Warbi sebváltója, a hármast már nem szereti, kettesben végigpöfögni... hát) némi infó róla, telszám, meg h egy fullos vacsi mennyibe fáj kb.
Köszönöm előre is! -
PeliScan
addikt
anaqer, köszönöm, kipróbáltam, nem rossz progi!
Som@, neked is nagyon, eccerűbb a wordben matatni! :)
/me goto dolgozni. -
PeliScan
addikt
Lehet vhogy a Word-ben (vagy bármi más szövegszerkezsztőben) összeszámoltatni egy bizonyos szavak számát? Tehát bírom h ''béla'' és kiírja h hányszor szerepel.
Mégjobb lenne, ha meg tudná mondani a piros és kék színű betűkkel írt szövegek egymáshoz képesti betűarányát, de a fenti megoldás is kielégítő lenne. :)
Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest