Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Nem azt mondtam, hogy nem kell ilyenkor tenni valamit, de veszélybe sodorni saját magadat, az oktatódat (akármilyen paraszt is) illetve másokat az úton, elég nagy balgaság, ahelyett hogy annyit mond az óra végén hogy köszönöm az eddigieket a jövőben másvalakivel folytatom a vezetést. Ennyi.
-
[amne]
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Mondjuk tolerancia és türelem gyakorlását mindenkép, ha össze vagy zárva x órára egy kis dobozban egy másik valószínűleg más korú, helyzetű emberrel akkor előbb utóbb előjönnek olyan dolgok amik idegesítenek, ha elviseled ott maradsz, ha nem akkor válthatsz következmények nélkül mint ahogy itt is írta már vki. De azzal hogy hülyeségekkel elkezdett fenyegetni, illetve stílusoddal lesüllyedsz az ő szintjére, semmit nem érsz el, csak a továbbiakban egy mégfeszültebb munka kapcsolatot...ezeket tudom.
MOD: #2169-re: ha oktatót váltasz nem kell előlről kezdeni, a meglévő órák azok átvihetők, akár minden órát vehetsz más oktatónál, a vezetőilapra felvítt óra számok számítanak csak.
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
Hát igen, régi jó MAGIK széria, Summerbreez, azok jók, Nyana már feledhető, Just Be-n egy-két jó szám akad. Utóbbiakról játszott (játszhatott - gondolom).
-
[amne]
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
IRC-et egy sor elejéig hoztam szóba, nyugodtan gyere fel és emlegesd azokat a dolgokat.
''Ha nem tetszik,kérd meg Den haverodat hogy bannoljon innen is.Ez a megoldás,nem?'' ne ferdítsél a tényeken, ugyanis onnan én banoltalak, többszöri figyelmeztetés után.
Nem az egy évvel ezelőtti esetről van szó hanem a sorozatos, hülyeségeidről, lehet hogy most ilyen korszakod van hogy szarsz mindenre mert ez laza, dolog csak mondjuk ez engemet és úgy nézki másokat se nagyon érdekel. -
[amne]
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Már irc-en is mondtam neked (tudod mikor jelezted hogy bekaphatom) hogy mostanában kicsit el vagy szállva, elárulnád hogy mire? Nem tudom emlékszel e arra az esetre, amikor twollah kipécézett magának, sírtál-rítál, elhagyom a ph-t satöbbi, lol, lol hátán. Nem is lenne baj, ha most nem pont ugyanazt a stílust képviselnéd. Aláírásod amit ajánlgatsz fűnek-fának, ugyanaz a no tolerance. Gratulálok ehez a jellem váltásodhoz.
-
[amne]
senior tag
Sok év pereskedés után el érték azt hogy az MS ne kösse win-hez az ie-t ami azt jelenti hogy mégis benne van de azért lehet törölni. Már blőd dolog de mind1. Le is törölném én, ha nem csak ie-vel lehetne látogatni a windows update-et. Tehát vagy megszabadulok végre ie-től és akkor védtelen bugos lyukas fos lesz a winem, úgy ahogy kijött bill bácsi kapuján. Vagy pedig marad minden a régibe, sok évi pereskedésnek semmi értelme, és fent hagyom ezt az újabb felületet a lyukaknak....:(((
Aktív témák
- Projektor topic
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Videós, mozgóképes topik
- Villanyszerelés
- Steam topic
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest