Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Integra
titán
rosszul csinálja.
nekem állandóan ugatott aztán egyszer meguntam és az egyik kanyart úgy vettem be hogy majdnem totálkárosra törtem az autóját meg magunkat is.
vagyis én bevoltam kötve ő nem.
elkezdett üvöltözni hogy mi a kurvanyám van...
annyit mondtam hogy ha nem fogja be a pofáját és nem hagy békén vezetni és nem beszél normális hangon, legközelebb telibe kapok valamit és a kórházban majd gondolkodhat hogy mit ronott el, és aztán próbálhat feljelenteni, tanú hiányában esélye sincsen, ő pedig mint oktató vállalja ugya a kockázatot.
ezek után egy büdös ronda szót nem szólt....
szóval nem volt felhőtlen az oktatómmal a kapcsolat.. -
Som@
őstag
-
Bash
őstag
Ahogy mondod, és éppen ma este mentem el vásárolni. Fél 8-kor indultam, és majd 11 volt mire hazaértem, a 6 óra mínusz miatt pont lecsaphattam volna a gazemberre. 2 nap alatt több mint 20 nick lett már bannolva a Doom 3 őrület miatt, bár ez összesen 3 embert takar. Remélem jól szórakoznak. :( :(((
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest