Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Nyáron kb. ennyi a fogyasztás.
Felhívtam egy sofőr ismerősömet, hogy 95K-t tankoltam a kocsiba, azt mondta, hogy azonnal szívassuk ki, mert tönkreteszi a motort. Elvittem egy szerelőhöz, az meg azt mondta, hogy ha nem fulladt le azonnal a motor, akkor valszeg nem lesz semmi baja. Hát inkább neki hittem, ez olcsóbb megoldás. :) -
lesaux
veterán
Múltkor teletankoltam a kocsit 95-ös helyett 95K-val. :Y
Semmi baja nem lett szerencsére, ment, mint a golyó. -
lesaux
veterán
Bash: fúj a szél odaát? Megvagytok?
-
lesaux
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem tudom, milyen. A procihoz adták (2600+). Bekapcsoláskor, a BIOS-ban 47-50 fok.
-
lesaux
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csak én már nem merem leszedni a hűtőt, félek, hogy lesarkazom a procit. De ha mégsem, akkor a hűtő felrakásával lesznek gondok. Egy TUSL2-C már megbánta, hogy megcsúszott a csavarhúzó. :(
-
lesaux
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ja de. késő van.
-
lesaux
veterán
OFF: a proci aljáról azt a rózsaszínű akármit le kell kaparni? Mert én már így raktam rá a coolert, vért izzadva, és még egyszer le nem szedném.
-
lesaux
veterán
Ezek nagyon hülyék. Nekem is megvan még a régebbi bankkártyám. (Talán. De az biztos, hogy jobb helyeken kiküldik az újat, azt aktiválni kell, a régivel meg nem fogsz tudni fizetni, és ha véletlenül mégis berakod egy automatába, akkor az elnyeli.)
Más. Vettem egy 17-es monitort végre, a leírása szerint az 1024*768-at 120 Hz-cel viszi. Gyakorlatilag meg a Windows fel sem ajánlja, de ha mégis arra állítom, akkor out of range vagy mi a hóhér. Mondjuk úgy vettem a monitort, hogy a 100 Hz-et bírja, de akkor is bosszantó.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest