Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Panther
üzenetére
nah épicccsé csonakot....
amugy tényleg jó ötlet....:DDD szvsz tüz állot köll venni mert a görögtüztöl L olvad... de ugy király
szerintem legyen 1 réteg vékony usblemez erre rá 1 adag hungarocel aztán hongarocell csikok ... aztán megint 1 adag telibe de itt már vigyázz... 1 lépésállo 2 tüz állo legyen:DDD -
lesaux
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Nyáron kb. ennyi a fogyasztás.
Felhívtam egy sofőr ismerősömet, hogy 95K-t tankoltam a kocsiba, azt mondta, hogy azonnal szívassuk ki, mert tönkreteszi a motort. Elvittem egy szerelőhöz, az meg azt mondta, hogy ha nem fulladt le azonnal a motor, akkor valszeg nem lesz semmi baja. Hát inkább neki hittem, ez olcsóbb megoldás. :) -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Én meg elszalasztottam életem nagy lehetőségét, gázüzemű Rapid 250k-ért... elvitték az orrom elől, nagy fasz vagyok ,az az igazság, túl sokat gondolkodtam. :(
Warbival egy lityó benzin most 9 kilóméterre elég kb, be sem merek gondolni, hogy azzal a Skodával kb harmadannyi pénzért autókáznék. :o -
-
-
PeliScan
addikt
Még nem nagyon tudom elképzelni azt az extra szolgáltatást, amivel rá tudna erre venni. :DDD
Loretto... hh? Borostás lesz, ez eddig világos, hacsak nem csinálom hetente min. A borosta pedig, ha csak az első héten, de szúr nagyon. Ezt összeillesztve nem értem, h miért ne tenné..?
Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest