- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kín
- lezso6: Szekunder szarkazmus
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Integra
titán
kint voltál már a műrepülő verseny alatt is?
a 170es fasz üvöltözött a 100ezres tömegnek is??
mert a tévében recsegtek a hangfalaim tőle míg len nem némítottam... -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
[L]http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/?main:2004.08.20.&190684[/L] Az utcánkban történt ma délután és én is láttam, elvileg lesznek majd holnap képek is:U
uhhh, szerencsétlen:(
egyszer én is rámentem egy ilyen félgömb baszásra mert majdnem nekem jöttek, szegény autó olyat nyekkent.... gyűlölöm nagyon -
Integra
titán
én is vásárolgatok szépen lassan minden szoftvert ahogy a pénztárcám engedi.
arra jó a net hogy leteszteljem hogy melyik mellett döntök.
úgyhogy hétfőn veszem a nod32-t:) -
Integra
titán
-
Integra
titán
Kimentünk az Arany Jánostól a dunáig, volt nagy tér, kurvajól rálátni a Gellért hegyre, a Citadellára, királyság, erre honna lövik? Nah honnan? A hegy egyik lábából, kb 50m magasra > semmit nem látott a tömeg nagy része, a másik állás a Parlament mellett lehetett, de az is csak 50m re ment fel, abból sem láttunk semmit, kb 5 percenként fellőtek pár petrádát onnan, ahol mi voltunk, meg nagy néha a Gellért hegy egyik oldalából... nagyon rossz kivitelezésű és szegényes volt. :(
egy ismerősöm most hívott, hogy nagyon szép volt.
ők a várból nézték. -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
nézitek a dunai műrepülő versenyt?
sajnos a 170 kmhval borultamot nem úsztuk meg.... -
Integra
titán
ő egyébként pontosan mentőbúvár volt:) absz profi srác
csak volt egy balesete, éppen a nehézmélybúvár cuccot adták rá egy uszályon, mikor egy másik hajó nekik ütközött és az egyik térde 180 fokban kifordult... -
Integra
titán
jaja, barlangi búvárkodásnál asszem minimum két csillag kell, de lehet hogy három.
egy magyar barlangbúvár tartja a mai napig a merülési rekordot ha jól tudom. -
Integra
titán
Ja van ketto.Egyiket tuti nekunk adna a csaj, akinel neztuk, csak se huto, se semmi szinte.es korfolyosora nez...
A masik az ors mellett van valahol, de meg kene keresni a teloszamot, mert igy fejbol nem tudom...ÉS azt sem hova raktam el.Na az is bejott nagyon nekem, kar hogy a paromnak nem annyira...nem zajos az örs melletti pecó?
-
Integra
titán
Kinéztunk bp. szel utcaban egy albit.Mar le volt beszelve, hogy vasarnap irjuk a szerzodest, es fizetjuk az elso havi kauciot.Ma hivott a no, hogy valaki goyrsan kifizette a 2 ho kauciot, igy neki adja ki.Pedig nekunk igerte.Ilyen igenyes lakast meg eletemben nem lattam, es csak 50E ft lett volna....
biztosan van még más hasonló lakás is
csak megint állhattok neki keresni:( -
Integra
titán
Sorry, itt vagyok :) Akartam válaszolni, rá is nyomtam a válasz gombra (még tegnap), de megírni már elfelejtettem :B Tehát:
Én itt Szombathelyen tanultam (local búvárklubban). Én csupán a kezdő szintig vittem, de ennek az az oka, hogy nem fogott meg a dolog. Illetve megfogott, de az élmény/macera arányt túl rossznak találtam :D (valszeg az a gond, hogy egyszer sem voltam tengerben palackkal). A felszerelésből szerintem csak a búvármaszk/pipát és a békatalpat érdemes megvenni (kezdésnek). A többi jóval drágább, meg azt mindenhol lehet bérelni. Valszeg amiket felsoroltam azokat is, de egyrészt azokat tudod használni palack nélküli búvárkodáshoz is, másrészt nagyon nem mindegy, hogy pl. a maszk mennyire jól illeszkedik az arcodra, vagy hogy a békatalp feltöri-e a lábad vagy sem...a mellény/palack esetében ilyen tényezőkkel nem nagyon kell számolni, szvsz.
Integra: nem, ez teljesen saját gyártású és egyedi nick :) Egyébként van egy kinek mi a nickje topic, ott többet is megtudhatsz róla.húúúúúúúú, most átkell olvasnom az egész topicot?:))
inkább linkeld már be a válaszodat
bocsánatot kérek az irdatlan lustaságomért... :) -
Integra
titán
-
Integra
titán
Albérlet.
ah soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:))
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
képzeld el mikor egy ilyen igazi kínai tenyésztett súlyemelő nő elkapna egy körre...
menekülhetsz, rúgkapálhatsz, vasdoronggal verheted, véged van.. :DD -
Integra
titán
-
Integra
titán
ezeket nézd meg, érdemes a linkeket elmentened talán használnak:
köépiskolák linkgyűjtemény
[L]http://www.akg.hu/links/kozep_az.html[/L]
pécsi LKG:
[L]http://www.leowey-pecs.sulinet.hu/home/[/L]
de nekem most áll az oldala valamiért. de a link ez.
remélem tudtam valamit segíteni -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
az teljesen jó
én 178 centihez vagyok 63kg
sok meló, idegesség megtette hatását...
de hála a krav-magának meg a sok mozgásnak nem panaszkodhatom:)
csak gyúrni utálok nagyon, pedig azt is csinálnom kell:( -
Integra
titán
-
Integra
titán
én ZA 4.5 Pro-t használok, Trendmicro internet security 2004-gyel ebből legalábbis a vírusírtó részét, amúgy komplett firewall, spam mail és mindent szűrő rendszer. jó cucc!!!
de ha feltoltam az SP2-es xp-t format c után, asszem nod32-re térek én is:)
a ZA4.5 Pro marad -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
hát az tényleg gáz.
amit én használok az tökéletes, 512/256 9ezer brutto és semmilyen telefonelőfizetői vonalra sincsen szükségem és nem a matávtól kapja a cég az internetet, saját vonala van kifelé 3 különböző cégtől, direkt bix csatlakozással.
jellemző a cég technikai szintjére és hogy milyen potenciálja van, hogy már bejelentkezett egy gigász hogy beszállna tőkével a cégbe..
vissza lettek utasítva:D -
Integra
titán
ez melyik cég volt?
ugyanis ez a mikrohullámú rendszer csak egyetlen egy magyar cégnél működik ilyen profin, a többi szar ahogy van -
Integra
titán
igen, ez egyértelmű, de ez megfog változni pár éven belül.
ráadásul a mikrohullámmal bárhova ellehet jutni, nincsen semmilyen korlátozás és feltétel mint az adsl meg a kábel esetén.
a XIII kerületben pl nem lehet egyáltalán adsl mert a matávnak lekéne cserélnie a teljes rendszerét annyira elavult. itt pillanatokon belül mindenhol mikrohullám lesz:)
egyébként a mikrohullámos internet pont azokat a helyeket fogja megcélozni ahova a nagyok nem mennek el.
vagyis vidéket és a kisebb városokat.
iszonyatosan nagy piac és nem lutrit árul -
Integra
titán
ha azt veszem, hogy mikrohullámú rendszer 6 éve, az indítás óta nem állt le és nem hibásodott meg egyszer sem, akkor azt kell hogy mondjam hogy szar az telefonos adsl...
ha azt veszem hogy ráadásul a mikrohullám olcsóbb, gyorsabb és a fel és letöltés egymástól független és a megadott érték a Hif által garantált, akkor a matáv adsl-t egyenesen szánalmas próbálkozásnak tartom.
a kábelről nem is beszélve...
:D -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
Érdekes.:U
Én anno mikor akárkinek procit adtam el (amd-t persze nem intelt:D) letisztitottam és szépen felgumiztam egy szivacsra, ahogy azt kell. Mielőtt bármilyen üzlet lett volna mondtam, alaposan nézd át, Én már megtettem és nem volt semmi baja, ha Te észrevennél valamit ami nem teszik akkor itt most tudsz szólni. Persze nem is próbáltam volna eladni a cuccokatt, ha valami bajuk lett volna, de akkor is így korrekt. (Bobsurf is igazolhatja pl innen a fórumról)
Kalandor Sajnálom, hogy így sült el a boltod. Sztem Harryplotter nem fog jelentkezni a PH!-n többet, ha pedig másikk nick-el regel, akkor remélem kiszúrjátok.mert így kell csinálni, ez a minimum
csak sokan szarnak bele -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
hát figyu, aki folyamatosan elkésik és aztán nagy nehezen megjelenik, már ez egy jellemrajz az illetőről, a tiszta lucskos proci szintén....
ha nem is tudom tisztára nyalni, de minimálisra leszedem zsepivel a kencét, hogy lássa a másik fél hogy mit vesz meg.
ez a minimum korrektség. -
Integra
titán
-
Integra
titán
de hogy a pékben lehet egy procit lesarkazni?????
nekem már ez rejtély.....
amúgy meg ez ritka aljas dolog amit csinált, remélem visszakapod a pénzed!!! -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
ehhez az oktánszámosdihoz csak annyit fúznék hozzá, szoktam rendszeresen bécsbe járni és ilyenkor mindig tankolok is náluk 91-est (gyárilag ez kell).
jobban megy az autó, mint a magyar méregdrága vépóverrészinggel..... -
Integra
titán
Jah.
A legjobb példa Bp. Az emberek nagy része állati későn veszi észre, hogy előtte két autóval vki hirtelen fékez, amiatt jóformán blokkol végig a sor. Annyira tördelik a vezetést, hogy az már gáz. Pl ha vki elsőként indul zöldhullámos úton a lámpától, akkor minek szaggatja az aszfaltot amiatt, hogy a köv lámpánál álló kocsik mögött ugyanúgy vissza kelljen kapcsolnia 2-be, mer a lámpa ott csak akkor vált amikor ő már rég a várakozók csomagtartóját túrja szét.
C.én egyet gyűlölök de azt igazán, amikor zöldnél úgy indulnak el mint a beszívott junker...
illetve amikor úgy megy át a sárgán, hogy ő még kényelmesen átérjen de én már ne... -
Integra
titán
Oke, értem...
A hiteligénylésünket már nem is tudom hányszor mondták, hogy nem jó, mindig valami új dolgot találnak rossznak...
Most olyan telefonszámlát kérnek, amit úgy küldenek ki, amin rajta van, hogy nincs hátralék, mert volt valamilyen másik, de az nem jó... hülyék mind...
Mod:
Integra, igen.
A vállalkozóktól olyat kérnek. De az ügyintéző asse tudja, hogy van EVA meg hogy mit is takar... fater igazolását visszadobta, mert egy másik csávónak, aki nem evás, nem olyan volt az igazolása...
[Szerkesztve]csak paráznak az értékesítők, mert ha valami nem stimmel, akkor a főnökök rajtuk verik el a port. szerencsétlenek ezek után nem csodálom hogy össze-vissza csinálnak mindent
-
Integra
titán
Én általában csordulásig töltöm a tankot, ez olyan 17-18 gallont jelent (64-68 liter), és városban olyan 280-300 mérföldet (451-483 km) tudok menni egy teli tankkal, ha autópályán is megyek, akkor belefér 340 mérföld (547 km) is. Ez ugye 12-15 literes fogyasztást jelent körülményektől függően, de 3.0-s V6-os motorral kell számolni, és ne felejtsük el azt sem, hogy itt 93-as oktánszámú a legjobb benzin és a légkondi is sokat számít. :)
ez a 93-as nem inkább a tesco gazdaságos kint???:D
-
Integra
titán
Nono.
Nem vezetek én lassan, csak pl városi forgalomban nagyon jól átlátom a helyzetet (pl 3 sávos úton a középsőben haladva) és ott ahol más visszakapcsol és kivágódik én lehet hogy maradok 5ik/70 de később váltok sávot, mert látom, hogy elöl a szélső belassult, stb. Pláne lámpánál szeretek kilőni és otthagyni nagyobb autókat :D
Meg hát azért az nem menő ha a gyökérastrával villogok, hogy 140-et megy a DózsaGy-n. Ellenben 60-70ig szívesen gyorsulgatok, szigorúan kipörgés nélkül, mivel 70kvan a gumikban és jövő tavsszal még ezekkel akarom eladni...
:)
C.aza, én is szeretem a belassuló forgalomban tartani a sebességem:)
ez az amit csak nagyon kevesen éreznek át, és ezért szakad meg ez a bizonyos közlekedési hullám pillanatok alatt... -
Integra
titán
Lenne egy elvetemült kérdésem.
Ha valaki hitelt akar igényelni (most nekünk speciel lakáshitel kellene), akkor kérnek egy kifizetett telefonszámlát, amivel bizonyítjuk, hogy nincs tartozásunk. És akinek nincs vezetékes telefonja (nem is volt), csak egy pre-paid (előre fizetett, kártyás) mobilja, az mit csinál? :Dnem mondod hogy ilyet kérnek...
azt hittem apeh papír kell, hogy a személy aki a nevére felveszi a hitelt mutasson be egy nullás adóigazolási papart.
ilyet hogy vezetékes telefon befizetett csekket... hát ilyet én még nem hallottam:D -
Integra
titán
-
Integra
titán
Hát igen.
Ez a motor valahogy ezt váltja ki belőlem. Alacsonyról jól húz ezért lámpánál jól gyorsulok a géppel, de pl 60-nál már megy is az ötödik. Pályán meg 120-140 között ahogy épp jólesik. Fater vezet 40 éve de máshogy kezeli a gázt, máshol vált, nála sose volt 6 alatt a fogyasztás, pedig tempósabban én vezetek...
C.ááá, nem nekem való ez a kényelmes vezetés:)
-
Integra
titán
Ahogy a többié: 50l.
De én mindig csak töltőpisztolykattanásig tankolok, mivel a gépátvételkor óva intettek a csurigtöltöm fílíngtől. így persze nem megy 50l csak vagy 47-8.
Jah még egy dolog: sedan és így a súlya is megvan.
Ellenben egyszer mentem egy tankkal 802 km-et, nah akkor tankoltam 47,8x naftát :D
C.csak mert nekem pl 45 literes a tank:)
én átlag 8cal jövök ki dugós városi forgalomban, autópályán letudok menni 5.5 körülre, de nem erősségem a spórolás:)) -
Integra
titán
Nah akkor:
Astra F (2000-es évjárat; akkor jó volt a termés, öntözte bőven a gépolaj a lengyel alátétültetvényeket) 1.6/8 szelep
Átlagfogyasztás 5.68-6.14l között, de inkább 6 alatt (az egy tankolásból megtehető kb 700kmből 300pálya, 200-200 város és országút). :D
Ellenben nincs légkondi :(
Üdv
C.ez jó fogyi nagyon!
mekkora a tankod? -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
láttam, hogyne láttam volna, pedig nem vagyok nagy jim carrey fan.
egy zseniális rész viszont van benne: mikor a studióban áll a falnál és hablatyol a másik riporter a kamera előtt mikor a carrey hablatyol...
szóval tudod mire gondolok:)
na, az a rész egyszerűen zseniális, már ezért megéri megnézni:D -
Integra
titán
szerintem kifejezetten üdítő folt, amolyan normálisabb jim carrey, tud nagyon idióta lenni és nagyon komoly is. nagyon profi all rounder szerintem.
az őőőő jeeeee ahaaha ööö jeee videóklipjeit meg nem nézem meg nem hallgatom:D
de a sumertime száma az továbbra is az egyik örök kedvencem, azt egyszerűen hibátlan, akármilyen vén zene is már:)) -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
szerintem nem arról van szó,hogy mennyibe kerül a kocsi..
hanem arról,hogy senki se nézi jó szemmel,ha épp szétverik a munkaeszközét.
gondolom nem azért járt skodával az oktató,mert szerelmes belé..sokkal inkább azért,mert nem engedhet meg magának jobbat.talán neki annyit ér a skoda,mint másnak a Vectra(csak mondtam egy példát)..áááááááááááááááááááááááááááá
Volkovy bazzer:D
de ha valaki oktatónak megy, akkor tudja mire számítson..... grrrrrrrrrrrrrr:)
ezek után ne ugassa le a szerencsétlent, mert nem ez a dolga és joga sincsen hozzá. -
Integra
titán
Sztem nem csak intelligenciától függ hogy ki mikor kezd el ordítani,hanem vérmérséklettől.
Ettől függetlenül persze jó ha mindig higgadt az oktató,de ilyen melyik emberrel van,hogy mindig higgadt,sose ideges semmi miatt?
Naugye.Az embereknek mindig van valami baja.Csak akkor mi a megoldás,kinek kéne tanítania a vezetést?Robotnak?Booh..van most ugye ez az I,Robot film, reálisnak tűnik:)
-
Integra
titán
amúgy én több volt barátnőmet is a saját autómon tanítottam meg vezetni
szóval hidd el, szívtam én a fogamat rendesen, egy egy elváltásnál vagy fulladásnál
de a honda jó autó, nem lett semmi baja
és gyorsan megtanultak rendesen vezetni
látdnád hogy váltanak, pasik megirigyelhetnék őket, komolyan... :)) -
Integra
titán
látod, az oktatónak pontosan ez lenne a dolga, kutya kötelessége, mindig mindenkor absz higgatnak lennie.
aki meg nem ilyen, azt elkell tiltani a fenébe az oktatástól...
nekem nem volt vele bajom, de képzeld el hogy ez az ember egy gyengébb egyéniségű fiatal kissráccal mit csinált volna, hogy alázta volna. szegény gyerekkel úgy megutáltatta volna a vezetést hogy aztán az lett volna a csoda, hogy ha megkapja a jogsiját és nem okoz balesetet.. nagyon is felelős az oktató a tanulókért. -
Integra
titán
-
Integra
titán
tisztázzuk, az oktató autója arra van hogy a tanuló megtanuljon vele vezetni.
vagy nem így gondolod?
ez azzal is jár érthető okokból, hogy a tanuló lefullad, elront egy váltást, kanyart, kézifékkel indul lámpaláz miatt és még sorolhatnám?
nincsen igazam?
vagyis az oktatói autónál ezek bevannak kalkulálva alaból. igaz?
a saját autóm egy teljesen más kategória, nem oktatói autó, ne keverd ide, mert semmi köze a témához. igazam van?
szólja ha nincsen.
:D -
Integra
titán
Ne haragudj Integra, nem bántani akarlak, de kicsit csiszolhatnál a stílusodon. Ha csak az utolsó 20-30 hsz-t olvassa vissza egy idegen, akkor szerintem azt gondolja, hogy te egész életedben taj parasztokkal, gyökerekkel, perverz fasszopókkal meg köcsög bunkókkal voltál/vagy körülvéve. Nem lehet, hogy a te megítéléseddel van egy kis baj? Nem vagy túlságosan lekezelő?
de igen, absz lekezelő vagyok azzal akivel úgy gondolom hogy ennyit érdemel.
pl egy ilyen oktatóval pedig ezt kell csinálni. nem kell egyetérteni a módszereimmel, elég sajátosak, de eddig mindig hatásosak voltak.
nem bántasz meg mert a jogos és érvelős kritikát bármikor elfogadom, ahogy most a tied is. kicsit kemény napom volt és morcos vagyok, ez is belejátszik a dolgokba, ezért elnézést kérek.
én ilyen vagyok, megosztom az embereket, van aki nagyon szeret, van aki nagyon utál.
én soha nem próbáltam meg sem morális sem erkölcsi hős lenni, undorodom az ilyen stílustól.... mindig is kiálltam amellett amit mondok. és most is vállalom. én sok minden vagyok, de egy gerinctelen kétszínű hazudozós ember, az biztosan nem..
ON:) -
Integra
titán
tudod, az oktatok (tanarok/fonokok) ilyenek
ok ugy szulettek, hogy mindent tudtak...;]
egyebkent nekem nem az uvoltozessel volt a bajom, hanem azzal, hogy belenyult
teljesen feleslegesen
keson valtok? es? lefullad? es akkor? miert nyul bele? majd inditom megint, legkozelebb jobb lesz...
nem az optimalis iven kanyarodok? ha a kozelben nincs kocsi, akkor miert kell rangatni a kormanyt?
ezek az igazan zavaroak, ehhez kepest egy kis szentsegeles semmi...
[Szerkesztve]hogy miért?
mert félit az oktató az autóját...
ami arra van hogy lefulladj vele, elbaszd a váltásokat, de a végén rendben legyél és tudd mit csinálsz. ez egy oktató autó dolga.
az oktató viszont másképp gondolja... -
Integra
titán
Mondjuk tolerancia és türelem gyakorlását mindenkép, ha össze vagy zárva x órára egy kis dobozban egy másik valószínűleg más korú, helyzetű emberrel akkor előbb utóbb előjönnek olyan dolgok amik idegesítenek, ha elviseled ott maradsz, ha nem akkor válthatsz következmények nélkül mint ahogy itt is írta már vki. De azzal hogy hülyeségekkel elkezdett fenyegetni, illetve stílusoddal lesüllyedsz az ő szintjére, semmit nem érsz el, csak a továbbiakban egy mégfeszültebb munka kapcsolatot...ezeket tudom.
MOD: #2169-re: ha oktatót váltasz nem kell előlről kezdeni, a meglévő órák azok átvihetők, akár minden órát vehetsz más oktatónál, a vezetőilapra felvítt óra számok számítanak csak.
[Szerkesztve]voltam katona, 150 tajparaszt sötét állattal vidéken összezárva, szóval hidd el, ott a toleranciám olyan szinten megnőtt, hogy azt elképzelni nem tudod.... :))
jogsinak meg már 9 éve...
és most ugyanezt tenném vele szemben újra, mert őt így lehetett megállítani -
Integra
titán
-
Integra
titán
csakhogy ez sem lehetett akkor megoldás, mert mennem kellett külföldre és ha váltok, akkor csúszik az egész és nem lett volna meg a jogsim időben.
na mindegy ennek már nagyon jó pár éve szerencsére..
gyökér még most is ott gályázik a fehérvári úton.... -
Integra
titán
-
Integra
titán
Annyi,hogy a múltkor ott anyáztatok nekem,hogy ne szóljak már bele a dolgotokba.Ezt a mostanit látva mégjobban elképedek..Ehhez,amit most írtál,nem sok köze van.
Akkor tul.képp még gratulálnom is kéne neked,hogy milyen ügyes vagy,nem?
Barom..
Mintha nem lehetne valakivel kulturáltan megbeszélni valamit,miért kell rögtön állatkodni?2162
ezzel az emberrel nem lehetett.
még egy lehetőség lett volna, elverem.
de így is elég nyomorult élete volt, úgyhogy inkább csak ráijesztettem. -
Integra
titán
na akkor röviden:
oktató alapszituja ez volt
minden jó csajnál lekellett lassítani
a perverz fasszopója még ki is hajolt a francia fos zx-éből és beszólogatott a csajoknak.
a nagy rakás szar francia váltóját nem engedte használni, ott erőlködött hogy hogy kell azt kapcsolni, az nem akad és nem szar... persze akadt neki is
az elektromos ablakemelőt ne használjam mert tönkremehet majd ő nyomkodja
folyamatosan kurvaanyázott és basszamegezett, hogy miért azt ne kérdezd, erre még én sem jöttem rá. vagyis igen, default egy köcsög bunkó sík hülye taj paraszt az ember.
még hogy erőskezű... mekkora LOL
valszeg én voltam balszerencsés hogy egy ilyen köcsög mellett kellett levezetnem azt a pár órát hogy folyton idegesített a primitív káromkodós viselkedésével, aztán az ominzu eset után visszavett az arcából. azután úgy viselkedett mint a kisangyal... -
Integra
titán
-
Integra
titán
rosszul csinálja.
nekem állandóan ugatott aztán egyszer meguntam és az egyik kanyart úgy vettem be hogy majdnem totálkárosra törtem az autóját meg magunkat is.
vagyis én bevoltam kötve ő nem.
elkezdett üvöltözni hogy mi a kurvanyám van...
annyit mondtam hogy ha nem fogja be a pofáját és nem hagy békén vezetni és nem beszél normális hangon, legközelebb telibe kapok valamit és a kórházban majd gondolkodhat hogy mit ronott el, és aztán próbálhat feljelenteni, tanú hiányában esélye sincsen, ő pedig mint oktató vállalja ugya a kockázatot.
ezek után egy büdös ronda szót nem szólt....
szóval nem volt felhőtlen az oktatómmal a kapcsolat.. -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
[L]http://www.expression.philips.com.br/artes/venc2003/obra1flash.html[/L]
HIHIHIHIHI:)) -
Integra
titán
msot olvastam a gamestar-ban hogy az egyik dagadt zombit a half-life kitalálójáról mintázták, a faszi arcvonásai felismerhetők.... nagyon kemény:D:D:D
meg egy e-mailben ilyen üzenet van, hogy a gyerek megköszöni az ajéndékba kapott quake47-et:)) -
Integra
titán
hát, ha picit csiszolnak az nvidianál az élsimításokon én maradok a geforcenál
-
Integra
titán
-
Integra
titán
használhatsz nyugodtan corporate xp-t is a gépeden.
a lényeg hogy legyen egy jogtiszta vásárolt a fiókodban
a többit a microsoft leszarja -
Integra
titán
Jók, de amire nekem szükségem van, hivatalos írásba kerül.:)
kb.: A szék a választott anyag és a rosszul kezelt felület miatt ''nem tartósság'' érzetet kelt.
[Szerkesztve]akkor meg ''gyenge minőség érzetet kelt''.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
azért durva lehet szinte ''rutinból'' tornádózni..
-
Integra
titán
Egy szóban lenne jó:)
Tartós. ''Nem tartós.''
Lehet, hogy nincs is kifejezés erre? Milyen egy nyelvünk van, a szexnek/pénznek legalább 10 szinonímája van:Dde a szex lételemünk, teljesen más kategória mint egy könnyen tönkremenő szék:))
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 13
- (téma lezárva)
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Max 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Dell P2417H 23,8" FHD monitor 2 db
- iPhone 13 Pro Max 128GB Alpesi Zöld
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sony Ps5 konzol slim
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest