Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Bash
őstag
Nah, másfél órába telt, amíg felismert minden eszközt, kapcsolódott... ez a diNovo. Egy jótanács azoknak, akik a jövőben ilyet akarnak vásárolni: Legyen kéznél egy másik billentyűzet meg egy egér, mert anélkül én nem tudtam volna feltelepíteni.
Más: készülünk a viharra. Holnap ér ide Bonnie (trópusi vihar), aztán majd valamikor Charlie (hurrikán). Tőlünk északra, meg délre kilakoltatások várhatóak, Key West is elég nagy veszélyben van. Tegnap egy órával korábban be kellett mennem dolgozni, mert a helyi katasztrófaelhárítástól jött két ürge, és gyűlés volt. A pool-ba beledobáltuk a napozóágyakat, az erkélyekről mindent el kell távolítani, megvan az óvóhely, az evakuálási terv... szóval komoly készültség van. 3 éve már túléltem egy hurrikánt, akkor 3 napig ömlött az eső, fák, kerítések dőltek ki, néhány tető leszakadt, de nem volt komolyabb kár. Reméljük most sem lesz. :)
Aktív témák
- ThinkPad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB magyarított (lézerezett) bill ujjlolv gar
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest