Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Apró módosítás a PH! Fórumon: már nem vált barnára a topiccím rákattintás előtt...
-
Wolverine
félisten
Ahhoz képest, mi volt itt fLeSs tuningcikkének megjelenésekor, most senkit sem érdekel a mobil Barton. Mindenki S754-re gyúr? :F
-
Wolverine
félisten
Nézzétek meg ezt: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=79993[/L]
-
Wolverine
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Exemnél küldtek értesítőt, aztán meg úgy járt, mint te, szóval ez az általános gyakorlat a jelek szerint... Jövő nyáron én is eljátszom ezt velük sajna (a 24 már megvan, de a halasztásaim miatt csak jövőre lesz diploma a falon)... :O (előre is)
_Volkovy_: a következő lépcsőfokhoz a ''ranglétrán'', akkor lesz meg neki a 402 hozzászólása...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt a megsemmisítést olvastam, de nem értem. Nekem is kiadták simán úgy az újat, hogy nem adtam le a régit (azt mondtam, nincs nálam...) - ha valaki használni akarná, úgyis elnyelné a gép...
mod: Alvin, ha erre jársz: menetközben eszembe jutott, miért kell a Spellforce-nak bika 3D-s engine. Ha rázoomolsz az avatarodra, TPS nézetben lehet vele nyomulni :D
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Na, azért látszik, hogy Parci hegeszt, leállt a pörgés ;]
-
Wolverine
félisten
Ha Budapestről úgy költözöl el, hogy egy óra utazássak beérhess, és csak dolgozni meg bevásárolni jársz be, jobban fog tetszeni az itteni élet. Én már kinéztem a nekem tetsző falut, már csak az hiányzik, hogy komolyan elkezdhessek spórolni a házvételi projektre. De biztosan fenn fogok tartani egy kis (30-35 nm-es) pesti lakást is vészhelyzet esetére.
-
Wolverine
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Perpill e-connectben 25k alatt van. Az még belefér :)
Alvin: mi a szösz, Chaintechet veszel??? Azt tuti megnézem ;]
mod: nem tudja valaki, hogy hol van egy lista arról, melyik PID mit takar az XP-ben? Van egy olyan, ami baromi sok memót zabál, pedig sokmindent már kiirtottam...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
A szőr - bárhol az emberi testen - annál jobban nő és annál erősebb, minél többet van vágva (ált. borotvával). Az egyéb módszerekkel történő szőrtelenítésnél ez nem jellemző. (ez biztos, képben vagyok női szőrtelenítést illetően :P)
mod: I_Am, a Yahoora küldted? Ott nincs... :( A HIK-es már/még nem él...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Ja, Bashról jutott így eszembe: öszzeköltöztem exemmel és ő visszaszoktatott a normális táplálkozásra az addigi ''4 szalámis zsemle egy nap'' jeligéjű borzalomról. Lefogytam 65-ről 58 kg-ra... Anyám azt hitte, nem eszem rendesen. Azóta 61-ig feljebb sikerült jönnöm, de zsír az nem nagyon van rajtam (egy jó ideig annyit zabáltam, mint exem mázsás édesapja, aki hegesztő - nehéz fizikai munkát végez egész nap; csak épp nem látszott rajtam semmi túlsúly...). Franc tudja, miért nem hízom. Nem is mozgok, mielőtt valaki arra fogná...
-
Wolverine
félisten
Eddigi PH!-s létem alkalmával először aláírásban idéztek :D Csak Szabtom pont engem nem írt ki :U
-
Wolverine
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Nekem 25k az albi egy hónapban (se kábel, se net - ha lesznek, több lesz), és a tanév alatt egy hónapban van 40-50k bevételem. Ebből kiszáítható, hogy nem sok egyébre jut... Diákmunkát meg nem tudom beilleszteni a napirendembe. mert lassan végzek, így rengeteget dolgozom a diplomamunkám előkészületeire - ergo egész héten laborban vagyok. Tanéven kívül örülök, ha főtt ételhez jutok néha :( (nem viccelek, de sajnálkozni nem kell, azért boldogulok :D)
mod: Soma, frissítsd a PH! tali listáját, ha ráérsz, lassan három hete nem volt update és vannak, akik hiányoznak róla...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Nyugi. Az ilyen időszakok mindig el szoktak múlni. Mondjuk én már 3 éve úgy vagyok minimum, hogy addig emlékszem szeretettel a szüleim lakására, míg haza nem megyek, de velük nem nagyon van bajom. (ami van, azt nem mondanám a szemükbe, túl nagy lenne nekik a sokk, nekem a szégyenérzet utána)
Barátnőm nekem sincs, de jó barátaim vannak, habár ritkán futunk össze. Az ok? Baromira nem járok társaságba... Tudom, hogy bennem van a hiba.
Ja, és sokat segít, amikor az ember először költözik el otthonról. Én az egyetem miatt ezt 6 éve megtettem, azóta sokat változtam (nem feltétlenül előnyömre :P), és ez kellett ahhoz, hogy nyugodtan merjek szembenézni a (magam által irányított, remélem...) sorsommal - vár ez nem a jó szó.
Szóval nyugi. El fog múlni. Kezdetnek éjjel sétálj egy nagyot és szellőztesd ki a fejed.
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Gurulunk, WAZE?!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest