Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Zárható.Most hogy Ph motor javulás volt, elvileg nem kellett 2000nél újat nyitni.Kár hogy megtetted...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Cathfaern
nagyúr
válasz _Volkovy_ #22 üzenetére
Szerintem attól még a hsz. számod nem csökkenne, hogy törölnék a topicot. Btw. az Azonnali kérdések órája nem tudom miért lett zárva. Az ok, hogy Mag nem tudta, hogy próba idő van, de a moderátor tudhatta volna...főleg, hogy be is lett írva a moderátort keresek topicba :((
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Lord Zero
addikt
-
Wolverine
félisten
válasz _Volkovy_ #268 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Nekem 25k az albi egy hónapban (se kábel, se net - ha lesznek, több lesz), és a tanév alatt egy hónapban van 40-50k bevételem. Ebből kiszáítható, hogy nem sok egyébre jut... Diákmunkát meg nem tudom beilleszteni a napirendembe. mert lassan végzek, így rengeteget dolgozom a diplomamunkám előkészületeire - ergo egész héten laborban vagyok. Tanéven kívül örülök, ha főtt ételhez jutok néha :( (nem viccelek, de sajnálkozni nem kell, azért boldogulok :D)
mod: Soma, frissítsd a PH! tali listáját, ha ráérsz, lassan három hete nem volt update és vannak, akik hiányoznak róla...
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Som@
őstag
válasz _Volkovy_ #274 üzenetére
Az, hogy ki milyen helyzetben van, ne ecseteljük. Nekem sem volt egyszerű gyerekkorom (szerintem nehezebb volt, mint neked. Ha egy szülő nevel fel, az nem olyan kellemes dolog. :( ). De itt vagyok és ez a lényeg. :)
Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
MUŁĐER
addikt
válasz _Volkovy_ #403 üzenetére
mindig van ilyen,egyszer fent egyszer lent.Nekünk is van ilyen.Ez van.
A mi családunkat tényleg elátkozta egy cigányasszony:DDDAz egész családfánkat,meg az eljövendő nemzedéket meg mindent:DDD
Majd ha nagy leszek kitekerem a nyakát MUHAHAHAHA;]Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
jojojo
senior tag
válasz _Volkovy_ #401 üzenetére
csucs mit találtam:D
idézek neked:
Ha viszont azt akarod, hogy megszabadítsalak ettől a ''tehertől'', akkor a borítékba fénykép mellé tegyél még hajat, 1 db szennyes alsóneműt, 1 db tiszta alsóneműt. (pl.: bal lábas szokni is jó). Kívánságaid írd le, hogy mitől szeretnél megszabadulni, vagy mi az, amit el szeretnél érni az életben. Akkora válaszborítékot küldj, megcímezve bélyeggel ellátva, melybe vissza tudom küldeni megdolgozás után utasításokkal együtt a küldött anyagot.
Tiszteletdíja: 2500 Ft /egy alkalom
[L]http://w3.enternet.hu/partner/jos3.html[/L] :CA víz hordozhatja a hajót, de el is süllyesztheti.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz _Volkovy_ #245 üzenetére
Hmm...ez egyben válasz arra a soha-fel-nem-tett kérdésemre, hogy a PH! motor enged-e egyedi rangokat :) (Persze most jövök rá, hogy hülye vagyok Hisz eddig is voltak egyedi rangok, lásd pl. MODERÁTOR :U)
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Smogus
őstag
válasz _Volkovy_ #580 üzenetére
Hát biztos hogy van is benne valami mivel az időjárás a fejetetejére állt
Előző héten nem lehetett a napon megmaradni és most se mert olyan hideg van :(
Én meg most megyek hétvégén vízközelbe egy 3 napra ejtőzni :((
Lehet hogy túl hideg lesz nem? ;]Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest