Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
''Megegyezés szerint egy benzin oktánszámát úgy adjuk meg, hogy összehasonlítjuk egy n-heptán és egy 2,2,4-trimetil pentán (izooktán) keverék kompressziótűrő képességével. Ha egy benzin oktánszáma 98-as, annak a kompressziótűrő képessége olyan mint egy 98% izooktánt és 2% n-heptán tartalmazó keveréké.''
[L]http://www.sulinet.hu/tart/ncikk/af/0/3496/jan2001.htm[/L]
Mivel tehát ez nem egy konkrét anyag százalékos jelenlétét adja meg, hanem csak viszonyít, adalékok segítségével lehet 100 feletti oktánszámot is elérni. -
-
anaqer
veterán
Na mindjárt jön sztívdzsobsz és megtudjátok hogy hol lakik a trabisok istene... ;]
-
-
anaqer
veterán
Üdvözlünk riosbot3! :F
-
anaqer
veterán
Minden második ember csinálja (pofátlanul alacsony becslés).
Lehet, hogy engusz is, lehet, hogy nem. Lehet, hogy én is. Lehet, hogy Te is.
Egy dolgot kellene viszont megértened - itt erről nem beszélünk. Van fórum elég, ahol ez nem tabu, szerintem nem szakad le az ég ha máshol tárgyalod ki a témát. Normális, legális társalgásra természetesen továbbra is szívesen látunk. -
anaqer
veterán
Átfutottam a szóban forgó részt, *szerintem* egy picit túlreagáltad a dolgot. Az egyik srác félreértette a kérdést, a másiktól meg kaptál egy ''de ennyire root nem lehetsz''-et... nem tudom, ez ha nem is esne jól, azért csak nem sértene vérig... :F
-
anaqer
veterán
Talán ezt látta valahol (filmekben?) és valamiért anno az rögzült benne, hogy ez vonzó tulajdonság egy férfiben. Ki a megmondhatója, mit miért találunk vonzónak?
Nem hiszem, hogy ennek sok köze lenne a szeretethez magához, így első blikkre ez annak az esetnek tűnik amikor az ember akaratlanul is bizonyos tanult mintákhoz, eszményekhez próbálja idomítani a társát, még akkor is ha az összes egyéb vonatkozásban elfogadja olyannak, amilyen.
Ha a lány ezt meg is merte mondani, az szerintem inkább bizalomról árulkodik mint elégedetlenségről - ha PeliScant nem zavarja annyira, hogy utána esetleg megbánja és emiatt feszültség keletkezzen, szerintem próbálják ki. Előbb - utóbb úgyis kinő... :) -
anaqer
veterán
Hát igen, sajnos az a kiskú nem túl markáns karakter. :(
Fonetikusan... leginkább talán simán csak ''anak[ue]r''. Azt hiszem elméletileg ki kellene írni azt az u-t is, de ez egy RPG karakterem neve volt anno (még az első kiadású M.Ó.K.U.S. idején) és utólag már nem volt szívem kiigazítani. :) -
anaqer
veterán
''jó''... kinek mi a jó. Én valahogy megvoltam 30+ fok nélkül is.
Eddig egészen tűrhető volt az időjárás ezen a nyáron, nem lepne meg ha most, hogy kénytelen leszek egy darabig többet kijárni a szobahűvösepluszjegeltital-zónából, hosszantartó kánikula köszöntene be... :(
Sebaj, lesz még itt október! ;] -
anaqer
veterán
Happy SysAdmin Day! [L]http://www.digit-life.com/news.html?107201#107201[/L]
-
anaqer
veterán
Grat Cathfaern! Már éppen erőt akartam venni magamon és írni Parcinak mert annyira elkoptak a moderátorok... :(
-
anaqer
veterán
Köszönöm!
Úgy tűnik, a Creative átküldte hozzájuk az elitkommandóját... ;] -
anaqer
veterán
Gyors checkup - beyond3d.com megy nálatok? :F
-
anaqer
veterán
Nem ódivatú, de szakszövegben ritkán használják mert az angol kicsit tágabb értelemben használja az ''agent'' szót mint mi az ügynököt. Üss föl pl. egy jobb MI könyvet, ott sem ügynökökről beszélnek (lenne is keveredés amikor a travelling salesman problémához érnek...).
-
anaqer
veterán
[L]http://www.star-force.com/[/L]
Másolásvédelem, nekiáll mindenféle device drivereket telepítgetni.
(device managert elindít, show hidden devices kipipál, anyázik) -
anaqer
veterán
Bwaaah, mindjárt eldurranok. A tetű mindenit a StarForcenak. :((
Alighanem rakhatom újra a zegészrencert, egyszerűen úgy elszabta a CD-R olvasást hogy minden második lemezre fúj, read error, CRC, no disc inserted... -
anaqer
veterán
Na akkor még egy teljes közérdektelenségnek örvendő tény - megvan az idei nyár lokális (=szobám) hőmérsékleti rekordja.
31°C (CPU, idle : 54°C - SYS, idle : 39 °C - VGA, idle : nemmeremmegnézni) -
anaqer
veterán
2004 legértelmetlenbaromságabb cucca: [L]http://www.overclockers.com/articles1064/[/L]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest