Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Hmm..
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Mondtam anyáméknak h fel kéne menni,most agyalunk azon hogy hol lehetne hagyni a kocsit:F
Van valamit ötletetek?Szolnok felől mennénk,a 4-esen.. -
_Volkovy_
nagyúr
Ez egész pontosan hogy hangzik magyarul?
''Though we honestly expected an even quieter figure given the drive's single-platter configuration, its score is nonetheless well under the threshold of audibility.'' -
_Volkovy_
nagyúr
Hdd karbantartó progit hogy indítsak el floppiról bootolva,ha winxp van a gépen?
Le lehet szedni valahonnan bootfloppit? -
_Volkovy_
nagyúr
Shit.Éreztem.
És vajh' holnap se lesznek nyitva? -
_Volkovy_
nagyúr
Ma nyitva vannak egyáltalán valameddig a boltok?
-
_Volkovy_
nagyúr
egy-két topicba nemtok hozzászólni,azt írja hnincs meg a megfelelő jogosultságod..mi ez?
-
_Volkovy_
nagyúr
ha valakit esetleg érdekel,van egy eladó 300w-os DTK tápom.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
viselkedj már..
-
_Volkovy_
nagyúr
Mondtam én,hogy az összeset felsoroltam?:D
Párat említettem,ahogy kérted volt.
Egyébként kihagytam Uma Thurmant,amit a Kill Bill 1-2-ben produkált(most nem a vérfürdőre gondolok),az nem sámli.Simán feliratkozott a legnagyobb színésznők mellé.
Popcornfilmeket nem nézek(na erre lehet mondani h a kill bill is popcornfilm,sztem nem).Sajnálok rájuk 1.5-2 órát az életemből. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
szerintem nem arról van szó,hogy mennyibe kerül a kocsi..
hanem arról,hogy senki se nézi jó szemmel,ha épp szétverik a munkaeszközét.
gondolom nem azért járt skodával az oktató,mert szerelmes belé..sokkal inkább azért,mert nem engedhet meg magának jobbat.talán neki annyit ér a skoda,mint másnak a Vectra(csak mondtam egy példát).. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Sztem nem csak intelligenciától függ hogy ki mikor kezd el ordítani,hanem vérmérséklettől.
Ettől függetlenül persze jó ha mindig higgadt az oktató,de ilyen melyik emberrel van,hogy mindig higgadt,sose ideges semmi miatt?
Naugye.Az embereknek mindig van valami baja.Csak akkor mi a megoldás,kinek kéne tanítania a vezetést?Robotnak?Booh.. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
De csak addig van ez,amíg meg nem jön az ember jogsija.Onnantól felőlem tudhatnak mindent..:D
ilyenek nekem is voltak.
például egy eset,ami úgy megmaradt.megyek el egy félig az úton parkoló kocsi mellett,index meg minden szar,bentebb a ház udvarán ezüst Corvette parkol:Y
mutatom az oktatónak h Corvette,odanéz ő is,aztán a következő másodpercben már ordít h majdnem nekimentem a parkoló kocsinak,10 centi volt mellettem.ja igen,mire kegyeskedett hátranézni,tényleg visszamentem abba a sávba,ahol 10 centi maradt volna..:D
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Hja igen,ott ugatott nekem gyorsítás előtt,hogy ''meglegyen ám a 40km/h,mert baj lesz''..aha igen,az oktató szerint hatvanig toltam fel :DOnnan álljon meg valaki
puha fékezéssel,a vonal előtt.
Mondjuk előtte már éreztem,hogy sehogyse lesz jó,szal szartam bele,lesz ami lesz.Lett. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Annyi,hogy a múltkor ott anyáztatok nekem,hogy ne szóljak már bele a dolgotokba.Ezt a mostanit látva mégjobban elképedek..Ehhez,amit most írtál,nem sok köze van.
Akkor tul.képp még gratulálnom is kéne neked,hogy milyen ügyes vagy,nem?
Barom..
Mintha nem lehetne valakivel kulturáltan megbeszélni valamit,miért kell rögtön állatkodni? -
_Volkovy_
nagyúr
Továbbra is várom a frappáns szövekeget.:D
-
_Volkovy_
nagyúr
Ti milyen szavak kíséretében adnátok át a megbecsülés és alázat jeléül materializálódott citrompáleszt az autósiskolát képviselő gyakorlati oktatónak(aki ~35 éves és férfi nemű),a sikeres forgalmi vizsga után?
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
na jóccakát népek,holnap nem hiszem hogy leszek..
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hosszú lesz az az 1 hónap..
Találj ki valamit,pl tanulj gitározni,vagy ilyesmi :D -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Eléggé feldúlt vagy,jól érzem?
-
_Volkovy_
nagyúr
Remélem is,nem szeretném hogy ez legyen a leghangosabb a gépben..
A voodoo5 passzív hűtésű,a NB-en még borda sincs(eredeti Intel lap,gondolom ha kellett volna akkor raknak rá),a procin intel hűtő van,azoknak nem szokott hangja lenni,vinyó samsung lesz,egyedül a táp zaja a kérdéses.ezért kéne low-ra tekerhető tápventi. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
És most mi lesz?
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ennyit az a64-ről :D
-
_Volkovy_
nagyúr
egy p3-as gépbe lesz,szal 300w sok is..:D
-
_Volkovy_
nagyúr
mondjatok már nekem nulla zajszintű 300w körüli megbízható tápokat,8k körül.
köszi.
Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest