Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
szasza_1
üzenetére
Nem, esetleg házirendbe. Inkább azt tartsd szem előtt hogy ha bepöccennek a szomszédok neked is lehet szar.
nálunk 1 hete minden nap (szombat vasárnap is) 2 fúró 1 kalapács dolgozik vmelyik szomszédnál, van hogy reggel fél 8kor fognak hozzá, anyám mikor éjszakás volt és pont fél 8ra ért haza nagyon örült neki -
[amne]
senior tag
válasz
DoubleD
üzenetére
Szerintem fake, jobb oldalon van a kormány legalábbis a belső tükör állásából erre lehet következtetni, viszont azt is írja, műszaki van rá. Szerintem nem adnak forgalmit jobb oldalasra itthon de lehet tévedek. Illetve akkor mért amcsi rendszám van rajta és mért olyan fénykép van ami ott készül...érdekes
-
[amne]
senior tag
Gondoltam kipróbálom ezt az OFF cuccot.
-
-
[amne]
senior tag
Felraktam ma a Firefox-ot, nem is ma hanem még tegnap de ma kezdtem el foglalkozni vele. Nézem és azon csodálkozom hogy ezen kívül miért vannak már böngészők. Olyan apró kis figyelmességek vannak benne amikre az ember nem is gondolna, pedig tök evidens hogy kell. Jól testre szabható, minden a helyén van, nincsen túlbonyolítva. Egyik legjobb software amivel találkoztam az utóbbi időkben. Ezt gondoltam megosztom így este, lefekvés előtt mert megérdemli.
<Aki kedvet kapot: [L]http://www.mozilla.org/download.html[/L] > -
-
[amne]
senior tag
Nem hiszem hogy életkor számítani ebben a témába. Pár hónapja én is alig tudok hozzászólni topickhoz mert nincs értelmes topic. Mivel vegyük el a foghagyma szagát és hasonló topicokat nyitnak őstagok is akár. Aztán ha le hurrogok havonta egyett mert már betelik a pohár akkor az én k*rva anyámat. Ez van.
Panaszkodás OFF
Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest