Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
marcee
addikt
Korábban cimoráknál nyomtattam hajnalanta. Igen nagy könnyebbség (?) ez a nyomtató nekem. Azért szvsz nagyot néznének a Spider computer-ben (az van legközelebb), ha beállítanék egy A****CAD cd-vel és 4*A3 méretű nyomtatnivalóval. Szóval inkább otthon intézem, ha tudom, a baj akkor kezdődik, ha számítok rá, hogy reggel az utolsó pillanatban fogmosás és KV között kinyomtatom és nem megy...
MUŁĐER : Rosszabb volt, nem nyitok vitát! ;]
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Király volt a mai éjszaka: egy héte már csak egy tárgyammal foglakozok és így is csak a gyak.vez. jóindulatán múlik, hogy beveszi-e majd a faladatokat. Ma egész éljel számoltam és rajzoltam. Hajnali 4kor a kölcsön 19-es moncsi hirtelen stand-by-olt egyet, a gép szépen világított tovább, de se újraindulásnak nem volt jele, se semmi. Monitor kikapcs-bekapcs, semmi. Idegességemben esc, alt+f4, ctrl+alt+del erre újraindult (nemhogy ctrl+s-sel kezdtem volna :( de hát hüjjje vagyok meg fáradt is). 1 óra múlva újra megcsinálta... Bekapcsolt gép mellett monitort cseréltem, de persze a saját 17-esem nem viszi az 1280*1024-et 85Hz-en. Pihentetés után ment a 19-es így legalább nem veszett a melóm újra. Felbontás vissza, kikapcs, 17-es vissza, melo.
Hatkor irány nyomtatni, illetve csak próbáltam volna. Ugyanis az egy hét utánajárással beizzított Canon BJC-5100-as (nincs hozzá WinXP-s driver, nonszen, végülis csak egy A3-as szines nyomtató, az ilyet utánadobják a népnek az utcán jártában keltében), de sikerült szerezni hozzá valami fizetőőős BJC Angel nevezetű program, amivel a win2k-s driverre beizzítható XP alá (és peccselve már nem is használ négyszeres tintamennyiséget). Na ez a tetves &>ä#Đ& program mondta azt reggel hatkor, hogy ennyit volt hajlandó ingyen nyomtatni, most pedig készítsem a (nemlétező) visa kártyámat...
KV-cigi után sikerült a pulzusomat 200 alá tornászni, fél óra alatt sikerült is megoldást találni a problémára (meg beszedni egynémely spy/adware és még kitudja milyen bónuszt).
Kinyomtattam. Itt vagyok az 1etemen, de a tanárbácsi nem fogad még néhány órán keresztül... Boldog vagyok. -
marcee
addikt
Aki hozzám hasonlóan gyűlöli a megcsonkított filmeket, ne vegye meg az ehavi Film csillagot, mert a hozzá adott Pókerarcok/Rounders DVD-n 4:3-asra van szét~ˇ^>#^˘°˛`@ a kép! :(( :( :F
(a TV-ben is utálom az ilyet, de dvd-n... kaptam egyszer kölcsön egy ''Visszavágó''-t, az kétoldlas kétrétegű lemezen volt a 4:3-as és a 16:9-es szélesvásznú változat a két oldalán, az még elmenne, de így?!) -
marcee
addikt
Én spec lefordultam a székről!
Peliscan: Hét végén voltam Prágában, amikor véletlenül magamnál voltam, akkor sem láttam túl sok Skodá-t, nemhogy Rapidot (talán 1db per nap, de volt közte régebbi is). Ami volt azok fanokhoz tartoznak valószínűleg, mert nem kicsit át voltak alakítva, akartam fényképelni neked, csak vagy a világ forgott nagyon vagy gyorsan hajtottak. Mellesleg kicsit jobban ki vannak gyúrva nyugati verdákkal még nálunk is, valami három olyan modelt láttam, amit korábban soha élőben.
Vidéken persze lehet, hogy több van, de az nem látszott a vonatból. -
marcee
addikt
Múlt héten valami ilyesmit találtam az üzirözin:
(feltünően szőke, ifjú nő hang)''jónapotkívánok a sandaipsos megbízásából hívom önöket felméréshez keresünk 18-36 éves férfiakat ha tudnának segíten egy-két válasszal van ilyen korú férfi a családban... hallo....halló ...hallllllóóóóóó KATT''
(emlékezetből, sajnos letöröltem, mielőtt lejegyeztem volna pontosan) -
marcee
addikt
De rohadt fáradt vagyok bakker. Du. 4 óta csak vizelni álltam fel a géptől. Viszont rájöttem, hogy kristályvízzel is lehet arcot mosni. :( :)
Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- BestBuy topik
- Ford topik
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest