Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
divot
veterán
Egyébként pedig erős melegfronti hatás érvényesült ma kis hazánk fölött, tehát érthető, ha több lesz ma a hiszti, mint hidegfrontos napokon.
-
divot
veterán
Lehet. Mentségemre szolgáljon, hogy nem önálló topicban vagyok primitív, hanem csak mások marhaságaira reagálok primitíven. (Végül is nekem is szar napom volt, egy hétig dolgoztam egy feladaton, és ma derült ki, hogy nem is azt kellett volna megcsinálni, így kegyelemből kaptam rá egy kettest. Lehet, nyitok is egy topicot. :DDD)
-
divot
veterán
Szerintetek mi fér bele, ponotsabban mi nem fér bele a fáradt gőz fogalmába? Azért kérdem, mert tegnap bezáródott egy ilyen valamilyen tag lettem juppé topic, és ezt néhányan nehezményezték.
Egyszóval van olyan, hogy a fáradt gőzben megnyitott topic fölösleges, vagyis túl fáradt :F :DDD -
-
divot
veterán
Ma reggel sokadszorra kellett rádöbbennem, hogy az emberi életnek semmi értelme, vagy ha mégis, az még rosszabb. Tulajdonképpen egyre inkább tolódom a természeti népek életstílusa felé, öt éve még nem gondoltam volna, egyszer majd az lesz az álom, hogy egy szál banánnadrágban, a halászkunyhóm előtt ücsörögve bámuljam a naplementét.
-
divot
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Boci, mivel otthagytál a szaktotyikban, csak annyit kérdek tőled: magyarázd már el nekem (ne itt, hanem ott), hogy miként lehet a világ egyik legnagyobb politikai szervezetéről politikamentesen diskurálni. :)
-
-
divot
veterán
Aztán meg egy ilyet akartam venni 350.000-ért, de ezügyben sem sikerült családi konszenzusra jutni.

Úgy néz ki, hogy előbb meg kell gazdagodnom, és csak azután lesz tisztességes autom. -
divot
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Ez gyönyörű. :) És amint látom csontra föl van újítva, ráadásul alig futott, szóval az az igazság, hogy bőven megér ennyit. (Egyszer majdnem vettem egy 1000MB-t, a mai napig sajnálom, hogy nem tettem meg. Sajnos a feleségem nem kedveli a régi autókat, illetve inkább tart tőlük, két autóra meg nincs pénzünk. :( )
-
divot
veterán
Az OFF offja: egy régi kalandos nyár régi kalandos hajnalán Észak-Abaúj egyik településén, Alsóvadászon vártuk a cimborámmal reggel ötkor, hogy kinyisson a helyi italmérés. Levezető sör házibuli után. Várakozott velünk két, jókiállású szakmunkás arc is, ahogy álltunk egymás mellett, egészen leharcoltnak tűntünk. (Na ja, akkor már lassan egy hete buliztunk.) Picit szánakozva is néztek ránk a jómunkásemberek. Aztán végre megérkezett a tulaj, kinyitotta a csehót, betódultunk mind a négyen lendületből. Sör nem volt (Mink itten nem urizálunk - magyarázta a csapos), így kénytelenek voltunk kisfröccsöt rendelni, és azt szopogatni. Sorra került a két mester, asszondja az idősebb: A szokásost Bélukám, de csak a kisebb pohárba, mert megyünk Miskolcra melózni.
A kocsmáros térült, fordult, aztán előpenderítette a rendelést: kétszer kétcedi kommersz barackot vizes pohárban. Az ácsok - mert azok voltak, mint közben kiderült róluk, ezért is mentek Miskolcra, valami tetőszerkezetet javítani - koccintottak, egy húzásra benyelték az anyagot, megtörölték a szájukat, köszöntek, és egy halovány krákogás nélkül elindultak a szemközti buszmegálló felé.
Bámultunk, mint ha a Fővárosi Nagycirkusz első sorában kaputnk volna helyet. Amikor pedig elért hozzánk a majd fél liter barack kipárolgása, a haverom kiment okádni a kerti budiba. De nem ért el odáig. :)
A tanulságot meg lehagytam: hogy azért mégiscsak a méret a lényeg. :)
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Nem jött össze, amit szerettem volna linkelni... :(
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Ez a nagyság átka - már mint a fórum nagyságáé. :D Ugyanezt éltem át anno a főiskolán: a mi évfolyamunkra még 38-an iratkoztunk be, de aztán bevezették a tandíjas tanulási lehetőséget, és a ránkkövetkező évben már 200 diákot vettek föl. És huss, egy szempillantás alatt elszállt a családias légkör.
-
divot
veterán
Egyre öregebbnek érzem magam, és egyre gyakrabban nem találom a hangot az ifjú PH!-sokkal. Sic transit gloria mundi. :(
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest