Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• deedee

őstag

válasz divot #829 üzenetére

megint egy ''jó pont'' a minket gyalázóknak akik marhára égetnek minket az eu-ban...Simán lejárattuk magunkat most az ő segítségük nélkül is....SIRÁLY...

• deedee

őstag

nem tudom,hogy ez igazán off-e,de marhára kibuktam azokon a marha-állat-banga stb angol focistákon akik szétbarmoltak pár tv-t meg ágyat a szállodai szobából történő kidobálással.ráadásul még büszkén fényképezgették is a ''csodás'' tettüket/a tetük/!tisztára úgy nézett ki ,mintha egy elmaradott dzsungel-országban szafarizgatnának a seggfejek!!!persze az ilyen izomagyaktól nem vár sokat az ember.a legseggfejebb az a barom volt aki röhögve bizonygatta,hogy egy nagy meteor csinálta az egészet.azt hitte ,hogy marhára jópofa....JA!!CSAK JÓ POFÁN KELLENE RÚGNI.BÁR EZ ALIGHANEM MEG IS TÖRTÉNT MERT A HÍREK SZERINT EGYMÁSSAL IS VEREKEDTEK A NAGY BULIZÁSBAN..../ekkora állatokat!!!/láttam,hogy ahová az emeletről kidobálták a cuccokat,az egy belső udvar volt,tehát szerencsére senkire sem eshetett rá semmi,de mi lett volna ha nem zárt at udvar és pont a mi fejünkre hullik egy tévé vagy egy ágy???a legfrankóbb az egészben,hogy simán megúszták és csak a kárt kell megtéríteniük.de ha ezt te csináltad volna vagy én,magyar állampolgár,akkor simán a hüvösre vágnak randalírozásért pár órára vagy napra.

Aktív témák