Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
deedee
őstag
nem tudom,hogy ez igazán off-e,de marhára kibuktam azokon a marha-állat-banga stb angol focistákon akik szétbarmoltak pár tv-t meg ágyat a szállodai szobából történő kidobálással.ráadásul még büszkén fényképezgették is a ''csodás'' tettüket/a tetük/!tisztára úgy nézett ki ,mintha egy elmaradott dzsungel-országban szafarizgatnának a seggfejek!!!persze az ilyen izomagyaktól nem vár sokat az ember.a legseggfejebb az a barom volt aki röhögve bizonygatta,hogy egy nagy meteor csinálta az egészet.azt hitte ,hogy marhára jópofa....JA!!CSAK JÓ POFÁN KELLENE RÚGNI.BÁR EZ ALIGHANEM MEG IS TÖRTÉNT MERT A HÍREK SZERINT EGYMÁSSAL IS VEREKEDTEK A NAGY BULIZÁSBAN..../ekkora állatokat!!!/láttam,hogy ahová az emeletről kidobálták a cuccokat,az egy belső udvar volt,tehát szerencsére senkire sem eshetett rá semmi,de mi lett volna ha nem zárt at udvar és pont a mi fejünkre hullik egy tévé vagy egy ágy???a legfrankóbb az egészben,hogy simán megúszták és csak a kárt kell megtéríteniük.de ha ezt te csináltad volna vagy én,magyar állampolgár,akkor simán a hüvösre vágnak randalírozásért pár órára vagy napra.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bestbuy játékok
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest