Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Csak egy ilyen szomszéd van. De nem is halgatok olyan hangosan zenét, hogy bármiben is zavarhatná. De tényleg, kimegyek a bejárati ajtó elé, és már akkor nem is hallom a zenét, de a szomszéd mindjárt jön át, hogy halkítsam le. Szerintem egész nap enegem hallgat, hogy mikor is tud átjönni. Gondolom unatkozik. De az zavar a legjobban, hogy mások sokkal hangosabban halgatnak zenét, de érdekes modón mindig engem talál meg.
-
tildy
nagyúr
-
divot
veterán
Ez a nagyság átka - már mint a fórum nagyságáé. :D Ugyanezt éltem át anno a főiskolán: a mi évfolyamunkra még 38-an iratkoztunk be, de aztán bevezették a tandíjas tanulási lehetőséget, és a ránkkövetkező évben már 200 diákot vettek föl. És huss, egy szempillantás alatt elszállt a családias légkör.
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Spórolós topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest