Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Csak egy ilyen szomszéd van. De nem is halgatok olyan hangosan zenét, hogy bármiben is zavarhatná. De tényleg, kimegyek a bejárati ajtó elé, és már akkor nem is hallom a zenét, de a szomszéd mindjárt jön át, hogy halkítsam le. Szerintem egész nap enegem hallgat, hogy mikor is tud átjönni. Gondolom unatkozik. De az zavar a legjobban, hogy mások sokkal hangosabban halgatnak zenét, de érdekes modón mindig engem talál meg.
-
tildy
nagyúr
-
divot
veterán
Ez a nagyság átka - már mint a fórum nagyságáé. :D Ugyanezt éltem át anno a főiskolán: a mi évfolyamunkra még 38-an iratkoztunk be, de aztán bevezették a tandíjas tanulási lehetőséget, és a ránkkövetkező évben már 200 diákot vettek föl. És huss, egy szempillantás alatt elszállt a családias légkör.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest