Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Hi.
Most jöttem az orvosomtól. És most utáltam meg az egész orvostudományt.
Sajnos nem éppen a legnormálisabb mellkassal áldott meg az ég, eléggé deformált. 2003 júniusáig minden orvos azt mondta, hogy nem kell addig rendbehozatni, amíg tünetmentes. Ezt persze ők ellenőrzik, hogy tényleg tünetmentes-e a szervezetem. Azt mondták, hogy csak a legvégső esetben kell felmenni pestre, és megoperáltatni.
Aztán jött a változás napja. 2003. júliusától az ilyen deformált mellkasokat immár Barcikán is helyre tudják hozni. Ezzel kezdődött minden. Sorra az összes orvos elkezdett b@szogatni, hogy meg kell operáltatni, hiába MÉG MINDIG TÜNETMENTES. Indoka egyszerű: valakin ki kell próbálni. Én lennék a második ilyen eset, az első az egyik évfolyamtársam volt.
Szóval most mindenki sorba ezt mondja, hogy hozassam helyre, meg blablabla: a tesitanárom, az gyógyúszásoktatóm, a suliorvos, a háziorvos, és most már az anyám főnöke is (mivel a háziorvosom egy utolsó r*h*d*k, ezért anyám főnökéhez járok, mivel ő orvos, anyám meg ápolónő).
A napokban fel kell mennem ahhoz az iulletőhöz, aki ezeket csinálja. És én előre látom a választ, hogy mit fog mondani: ''A helyzet nagyon súlyos, meg kell operálni!!!''. Persze csak azért, mert hogy hagy próbálják ki, hogy hogyan kell ezeket csinálni.
Én meg ezeket kultúráltan lesz@rom, legyen ami legyen, ha egyszer tünetmentes, és ezt IGAZOLJÁK az orvosok, akkor tőlem a mellkasomba beleférhet egy tál leves is, sőt még meg is eszem onnan, de engem hagyjanak békén. Ha kell, ezért MINDENKIVEL összeveszek.
Ad 2: Itt, a barcikai kórházban? Jött a csávó manduláját kivetetni, meghalt. Ezek után meg toljanak be a műtőbe...
De most mondjátok meg: mi értelme van ennek???!!!
Úghogy most kegyetlen ideges vagyok, legszivesebben törnék valamit, de azt nagyon.
Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi haladó szinten
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest