Hirdetés

Aktív témák

• Bazsesz

őstag

Hi.

Most jöttem az orvosomtól. És most utáltam meg az egész orvostudományt.

Sajnos nem éppen a legnormálisabb mellkassal áldott meg az ég, eléggé deformált. 2003 júniusáig minden orvos azt mondta, hogy nem kell addig rendbehozatni, amíg tünetmentes. Ezt persze ők ellenőrzik, hogy tényleg tünetmentes-e a szervezetem. Azt mondták, hogy csak a legvégső esetben kell felmenni pestre, és megoperáltatni.

Aztán jött a változás napja. 2003. júliusától az ilyen deformált mellkasokat immár Barcikán is helyre tudják hozni. Ezzel kezdődött minden. Sorra az összes orvos elkezdett b@szogatni, hogy meg kell operáltatni, hiába MÉG MINDIG TÜNETMENTES. Indoka egyszerű: valakin ki kell próbálni. Én lennék a második ilyen eset, az első az egyik évfolyamtársam volt.
    Szóval most mindenki sorba ezt mondja, hogy hozassam helyre, meg blablabla: a tesitanárom, az gyógyúszásoktatóm, a suliorvos, a háziorvos, és most már az anyám főnöke is (mivel a háziorvosom egy utolsó r*h*d*k, ezért anyám főnökéhez járok, mivel ő orvos, anyám meg ápolónő).
    A napokban fel kell mennem ahhoz az iulletőhöz, aki ezeket csinálja. És én előre látom a választ, hogy mit fog mondani: ''A helyzet nagyon súlyos, meg kell operálni!!!''. Persze csak azért, mert hogy hagy próbálják ki, hogy hogyan kell ezeket csinálni.
    Én meg ezeket kultúráltan lesz@rom, legyen ami legyen, ha egyszer tünetmentes, és ezt IGAZOLJÁK az orvosok, akkor tőlem a mellkasomba beleférhet egy tál leves is, sőt még meg is eszem onnan, de engem hagyjanak békén. Ha kell, ezért MINDENKIVEL összeveszek.
    Ad 2: Itt, a barcikai kórházban? Jött a csávó manduláját kivetetni, meghalt. Ezek után meg toljanak be a műtőbe...

De most mondjátok meg: mi értelme van ennek???!!!

Úghogy most kegyetlen ideges vagyok, legszivesebben törnék valamit, de azt nagyon.

Aktív témák