Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Nem tudom,hogy mit lehet ünnepelni ezen. Én is nyithatnák egy topikot, hogy ''jippé, elértem a 112424758452. hsz-em, most mindenki tomboljon!'', de semmi értelme. Az a gond, hogy néhány embert csak az vezérel, hogy mi van a neve alá írva.Azt hiszi, hogy attól. hogy ő őstag, vagy senior tag, Akkor ő az überállat, és senki sem okosabb nála. Közben meg lehet, hogy nem igaz. Pölö én egy dekát nem értek a programozáshoz, de lehet, hogy egy frissen ideregisztráltnak ez a szakmája, és ért hozzá... Csak az a gond, hogy ezt néhányan sokan nem fogják fel, hogy a rang semmit sem jelent itt a PH!-n, kivéve kettőt...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest