Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
access_denied
üzenetére
Nem tudom, mit szeretnél fotózni, de általába azért szoktak macro obit venni, hogy ne kelljen ilyen előtétbiszbaszokkal sínylődni.
Nekem is van +3-as cuccom, de szinte sose használtam. Szinte olyan, mintha rajt se lenne (eltekintve attól, hogy elcseszi az EF 100/2,8-nak a végtelen állását).Én ilyenre macro fordító gyűrűt használok. Egy Zeiss m42-es 50-es (de bármilyen 50mm-es obi megteszi) obit fordítok szembe az obival. Itt viszont annyira kicsi már a mélységélesség, hogy kötelező a focustracking...
Raynoxok?
Ha meg már mindenképp close-up előtétet akarsz venni, akkor inkább utána néznék a Canonnak. Mégiscsak márka. Az 500D-nél ha végtelenre állított élesség lesz 0,5m (=500mm).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest