Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
eastsider
üzenetére
A nagylátók közül nekem is a Sigma a szimpatikusabb. Nem véletlenül van az sztem, hogy nem nagyon lehet látni Tamron 10-24-et. Ettől függetlenül még nem zárom ki mint alternatívát.
De most a fő problémám az, hogy Tamron 17-50/2.8 vagy Sigma 24-70/2.8. vagy még elcsábultam egy 70/2.4 Limitedre is. De már kéne egy normális alapzoom."am meg a kezecském nem akar lenni csaarhúzó
bár egy nagylátónál majdhogynem mindegy"
Ezt a mondatot nem éppen értem. Attól még van AF mert "csavarhúzós" megoldás. Tudtommal a Nikonnál is a Dx0 kategóriába és fölötte van vázba épített motor (és az ugyanilyen megoldás mint a Pentax) és pl az 50/1.4 G-nél meg a 35/2 G-nél csak így van AF (persze ezt most fejből írtam mert elég lassú most a net
szóval nem biztos ,hogy pont ezek az obik, de azt tudom, hogy van amelyikbe nincs beépített AF motor).Szerk.:
Gondoltam, hogy nem az igazi ez a Tamron, mert akkor azért többet hallottunk volna róla. Eléggé általános, hogy az a Sigma 10-20 jó minőségű cuccként van számon tartva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Battlefield 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PH! Darts
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
bár egy nagylátónál majdhogynem mindegy"
szóval nem biztos ,hogy pont ezek az obik, de azt tudom, hogy van amelyikbe nincs beépített AF motor).