- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Most vettem egy Tamron sp af17-50mm f/2,8 XR LD Aspherical (IF) lencsét (huh, jó hosszú neve van) és még a for Canon kimaradt. Az interneten rendeltem. Az első dolog, amit kipróbáltam, az a fókusz volt. Sajna rövid távolságnál, tág rekesszel elég nagyot téveszt. Ahol azonban mégsem, ott nagyon éles tud lenni. Olyan még nem volt, hogy RAW úgy lett volna tökéletesen éles, hogy semmit nem élesítettem rajt.
Szerintetek elég, ha azt tárgyalom le velük, hogy visszaküldöm, és állítsák be egy 450-es vázhoz, vagy inkább azt próbáljam erőltetni, hogy levásárlom valami másra.
Fókuszhibával nem kell; vázat nem szeretnék küldeni hozzá, mert eddig az összes Canon + Tokina obim tökéletes fókusszal megy. Állítsák be Canon-hoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest