Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja

Hozzászólások

(#73101) keIdor válasza cyberkind (#73098) üzenetére


keIdor
titán

Na engem pont a Co-op nem érdekel, számomra csak elvesz az, ha beszélnek játék közben, arra meg nem tudok figyelni. Sose voltam oda a Co-opért.

Assassin's Creed: Origins nézd meg milyen jó lett, bízom benne, hogy ez is átmegy egy reformon.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#73102) cyberkind válasza keIdor (#73101) üzenetére


cyberkind
félisten

Pedig a Dying Light nemcsak ezért a legjobb, én olyan emberekkel toltam akiket ismerek, így nem az volt, hogy nyomjunk el minden átvezetőt és társait.

Az AC Origins biza gyenge, 2 órát ha toltam de sikerült legalább 2x ugyanarra a helyre menni, úgyhogy majd nagyon leárazva, nem egy Witcher 3 na. :DD

Paranormal Cocktivity

(#73103) keIdor válasza cyberkind (#73102) üzenetére


keIdor
titán

Nem érdemes mindent ahhoz hasonlítanod, annyira hatalmasra tette a lécet, hogy egyhamar úgyse üti meg semmi. Nem eszed folyton a kedvenc ételed, ez ugyanolyan.:)

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#73104) cyberkind válasza keIdor (#73103) üzenetére


cyberkind
félisten

Félreértesz, nem én mondtam, hogy az a mérce, a Ubisoft írta/kommunikálta ezt nem egyszer még a hypekorszakban, ekkor tudtam, hogy nem kell sokat várnom, szépnek nagyon szép ez is, de ez még kevés nekem, mondjuk én az AC-ért se vagyok oda csak megvan mind, aztán majd egyszer, de a kalózos AC-t is meguntam 50-60 óra után. :)

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#73105) akoska07 válasza cyberkind (#73104) üzenetére


akoska07
nagyúr

Nyakunkon a viccsernyóc... arra mit fogsz mondani ? :D

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#73106) cyberkind válasza akoska07 (#73105) üzenetére


cyberkind
félisten

Ha lesz is azt már tuti nem érem meg, most a Cyberpunk 2077 jön (ettől várom azt, hogy olyan legyen mint a Blade Runner), és ha ez sikeres lesz akkor azt fogják bővíteni, de arra már szavakat se fogok találni, te is igazán játszhatnál olyan játékkal amit nem egy lehúzós kiadó csinál, illetve egy DLC-je annyira tartalmas mint szinte bármelyik átlagos játékból 10. :D

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#73107) akoska07 válasza cyberkind (#73106) üzenetére


akoska07
nagyúr

most a Cyberpunk 2077

Az még kicsit odébb van. :)

Játszanék én... de nem megy az olyan könnyen faluhelyen. :D

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#73108) cyberkind válasza akoska07 (#73107) üzenetére


cyberkind
félisten

2020-ig jönnie kell, illetve már tavaly ősz körül kész volt a játék nagyobb része ami a világ, és azután már csak küldiket meg az egyéb ilyeneket kell beledobniuk, szóval max 2 év mindenre elég. Ha minden igaz az E3-on már mutatnak a játékból valamit, ha nem is a nyilvánosságnak de pár újságírónak meg fejesnek igen, úgyhogy nincs olyan messze. :)

Egyébként most alatt nem a kiadást értem, hanem azt amivel foglalkoznak a srácok, a Witcher most pihire van rakva és ott is akarják hagyni egy darabig.

Ha csak Division-nel játszanál akkor nem is baj, hogy falun vagy. :DDD

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#73109) keIdor válasza cyberkind (#73104) üzenetére


keIdor
titán

Érdemes pedig beszerezned, az AC2-Brotherhood duó szerintem van olyan jó, mint a Witcher 3.
Persze ma már grafikailag vannak sokkal szebb játékok (van remaster) és az animációknál is azért meglátszik, hogy 7-8 éves játékok, de ezekkel érdemes kezdened. A többi nekem se jött be, még a Revelations jó, utána ugorhatsz simán az Origins-re...

Black Flag még elment.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#73110) VTom válasza akoska07 (#73088) üzenetére


VTom
veterán

Ugyanaz a panel van mindkettőben, úgy tudom. Design-ra szebb az AOC. Nekem ez a búcsús predator design nem tetszik. :N

Egyébként nagyon szeretem, az enyémet Brekk kalibrálta, azt mondta, jobb lett, mint jó pár IPS. Az összes eddigi monitoromnál szebbek a szinei, és ennek végre a feketéje is fekete. Persze nem OLED, de baromi jó.

Játszani és filmet nézni is hatalmas élmény. A 100Hz meg bőven elég nekem, ekkora felbontáson azt is ritkán tudja a Ti sajnos.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#73111) cyberkind válasza keIdor (#73109) üzenetére


cyberkind
félisten

Beszerzem mindenképp mert ha nem is játszom de gyűjtöm a játékokat, egyszer meg tényleg ha annyira akarom majd elkezdem az elsőtől és végigtolom rendesen mind, de ez se lesz egyhamar, nagyon nem állok rá valamiért, pedig alig játszottam ezekkel, pont azért mert nem tetszett egyik se. Grafika nálam tudod, hogy nem számít, a Mafia 3-at se azért toltam mert szép. :))

Illetve az se segít a dolgokon, hogy túl sok játék jön, ami szinte mind folytatás, kb utolérhetetlen az egész.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#73112) TTomax válasza Speed® (#73046) üzenetére


TTomax
nagyúr

Kicsit túl van emelve a vga eleje és a csavarozása is magasan van,eddig volt alatta alátámasztás de a ramage 4en egy slottal magasabban van az első vga slot mint az x79proban volt.... két oldalas ragasztó tartja helyén ez a kis alátámasztást,nagyon stabilan áll.

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#73113) keIdor válasza cyberkind (#73111) üzenetére


keIdor
titán

Az elsőt nyugodtan hagyd ki, elmegy tőle a kedved. A 2-vel kezdj.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#73114) cyberkind válasza keIdor (#73113) üzenetére


cyberkind
félisten

El is ment már akkor, és pár hónappal ezelőtt is amikor beleakartam kezdeni az egészbe. :DDD Egyébként mennyire tartozik az egy a teljes AC vonalba, van legalább minimális értelme kitolni egyszer?

Paranormal Cocktivity

(#73115) akoska07 válasza VTom (#73110) üzenetére


akoska07
nagyúr

Ha közel egy árban van akkor én a pred-re szavazok. :)

Mindenesetre nagyon csalogató az a monitor.

Szerencsés vagy,hogy ilyennel tolod. :K

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#73116) keIdor válasza cyberkind (#73114) üzenetére


keIdor
titán

Nincs, mert nagyon monoton. Maximum az elejeről meg a végéről nézz videót.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#73117) cyberkind válasza keIdor (#73116) üzenetére


cyberkind
félisten

Oké akkor így lesz ha egyszer elkezdem, Egyébként nekem itt vannak a TES-ok is, egyiket se toltam, Fallout a 3-tól kezdve és még van más játék, de ezekbe beleférhet több ezer óra. :))

Paranormal Cocktivity

(#73118) keIdor válasza cyberkind (#73117) üzenetére


keIdor
titán

Ohh, a Skyrim is van olyan jó, mint a Witcher 3.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#73119) Puma K válasza cyberkind (#73071) üzenetére


Puma K
veterán

Nálam meg mondhatni a single-offline játékok meghaltak pár éve... nincs ami lekössön úgy igazán mint pl anno a Mafia 1-2 - GTA2-3-VC-4 - HL2- AoE2 széria amiket elővettem és újra meg újra kijátszottam, vagy adott kedvenc részeket újrapörgettem-újracsináltam számtalanszor.

A GTA V-öt sem vittem végig, mert az Online-t tolom inkább barátokkal-ismerősökkel. Pedig 2014-ben a GTA V miatt hívtam életre egy asztali gépet amit a 0-ról építettem fel (majd fejlesztettem) és vettem tévét, hogy majd ezen a konfigon fogom tolni a játékot, aminek akkor még nem tudtam-sejtettem, hogy ilyen -amúgy egész jó- multija lesz.

A single-offline része 48%-on áll 2015 áprilisa óta. Nem tetszik ez a 3 féle karakter közötti váltogatás... nálam a GTA egy karakteres játék... itt meg behoztak egy niggert, egy szerencsétlen balf@szt, megy egy idegesítő pszichopatát. Egyikkel sem tudok azonosulni.

Pár évre visszatekintve a Mad Max, Tomb Raider (2013) és Dying Light amik tetszenek és újra kijátszottam őket a megjelenésük után, de amúgy kifulladtak a címek nálam.
A napokban jutottam el oda ismét, hogy minek költenem a gépre... és minek költenék még azt amit tervezem... ha amúgy már egyre kevésbé szórakoztat.

A CS-k már régóta nem foglalkoztatnak, LoL-t is abbahagytam... egyedül az OW amit tolok és csak online része van, de azt is meguntam, mert alig jön hozzá valami új...

A konzolok nálam azért is felejtősek leginkább, mert nem minden játékban megoldva az egér és a billentyűzet használata. A vagy megy vagy nem megy nálam nem opció, és akkor még itt van egy fizessél havonta valamennyit, hogy neten játszhass. Ez nekem nem tetszik. A csalók ellen meg a kiadók-üzemeltetők készüljenek fel. Meg lehet azt oldani. Lásd Steam és a VAC-os szerverek már 2004 óta...

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#73120) cyberkind válasza Puma K (#73119) üzenetére


cyberkind
félisten

Nekem nincs ezzel gondom, legalább úgy szeretek egyedül játszani mint régen, de valamikor még jobban is, pláne ha teljesen tudok azonosulni a karakterrel. Most is olyan szépen tolom a FF XV-t ahogy annak a rendje, aztán ha ez megvan visszatérek a Witcher 3-ra és azt is kitolom, abba eddig 400 órám van és hol van még a vége.

(#73118) Keldor papa
Tudom, hogy jó, illetve nagy, de azt elkezdeni is félek, mi van ha beszippant és kb soha se térek vissza, hatalmas az a játék, ahogy a többi része is, és sajnos én olyan szinten eltudok nyújtani egy játékot, hogy az 5-6 órás CoD-ok is legalább 12-ig tartanak, úgyhogy van mivel játszanom szerencsére.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#73121) keIdor válasza Puma K (#73119) üzenetére


keIdor
titán

Steam és VAC semmit sem ér... ahogy a legtöbb anticheat sem.
Annak idején, mikor The Division-öztem, az is tele volt csalóval, átálltunk Rainbox Six Siege-re, ott is rengeteg lett hamar.
Nekem megvan PC-n a CoD: WWII is, mondanom se kell, tele van csalóval... és hiába reportolgatod.

cyberkind: Félsz nekikezdeni?:D Ez nem drog, akkor hagyod abba, amikor akarod.

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#73122) cyberkind válasza keIdor (#73121) üzenetére


cyberkind
félisten

Igen, akkor, csak mondjuk az szerintem nem a legjobb ha belekezdesz egy hosszú játékba, amit valahol félreraksz jó sok időre, aztán mikor visszatérsz rengeteg mindent felejtettél, ez zavar a legjobban, pláne egy olyan játéknál ami teljesen új és ismeretlen, a Witcher-t pont ezért mertem lerakni, meg persze kicsit túl is toltam és sok volt. :)

A Rinbow-hoz rakd hozzá, hogy ott van az Battleye vagy mi a szar de kb semmit se ér.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#73123) ScomComputer válasza keIdor (#73121) üzenetére


ScomComputer
veterán

Igazad van ez az EasyAntiCheat nem ér semmit,pedig hogy favorizálták anno,szerintem a még mindig punkbuster a legjobb,az kivág oszt kész....bár nem nagyon látom az új gameken ...
Most tolom rendesen a Hunt Showdown játékot,és egy lengyel sráccal dobott össze,az állandóan mondta,hogy merre van a többi hunter,átlátott a fákon és bokrokon,mindig mondta az irányt 185......220.. stb..
Mondom ez honnan tudja.én nem látom és közelebb menve tényleg ott voltak... :K

(#73124) keIdor válasza cyberkind (#73122) üzenetére


keIdor
titán

Pont ez az, hogy egyik sem ér sokat...

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#73125) akoska07


akoska07
nagyúr

Ha esetleg vki nem rendelkezett volna win10 pro-val.

Azt hiszem ez jó árnak mondható :

Win10 Pro

10% kupon kód : tomorrowsk10%

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#73126) TTomax válasza akoska07 (#73125) üzenetére


TTomax
nagyúr

[link]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#73127) akoska07 válasza TTomax (#73126) üzenetére


akoska07
nagyúr

Ez se rossz. :))

Kb egy árban van.

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#73128) TTomax válasza akoska07 (#73127) üzenetére


TTomax
nagyúr

Az a baj,hogy mindkettő OEM.Addig jó amíg nem cserélsz fö alkatrészt pl alplap,cpu.

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#73129) akoska07 válasza TTomax (#73128) üzenetére


akoska07
nagyúr

Még akkor is jobban jársz,ha ezt veszed.
Mert egy fullos win10 pro igen csak 100gbp fölé kacsintgat.

Már nem cserélgetünk hetente procit alaplapot.
Szóval jó az OEM. :)

Alaplapomról lassan lejár a 3 év gari és még mindig nálam van. :Y :Y
Ilyen még nem volt a történelemben. :Y

Proci szintén zenész.

És úgy néz ki egy darabig még nálam is maradnak.
Lehet alaplapot lecserélem egy ugyanilyen garis lapra.
Proci golden chip,nem kell cserélni.

Nem hittem volna,hogy akkor amikor lassan 3 évvel ezelőtt eldöntöttem,hogy nem cserélgetek semmit (2800MHz 4x4Gb DDR4 használok amit még azelőtt meg vettem a Z170 laphoz),az meg is fog történni.

Simán benne van még 2-3 év.

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#73130) TTomax válasza akoska07 (#73129) üzenetére


TTomax
nagyúr

Ahogy lapot cserélsz ugrik a win 10 mert hwidt néz.Én most jártam így,ahogy cseréltem az X79 prot a RIVEre.Ez így már 20font egy év alatt,és a win 10 igen hosszú életű lesz,sokszor nem azért cserélsz mert akarsz,hanem azért mert kell (pl elromlik stb),van olcsóbban retail key is mint ahogy OEM is PP meg megvéd [link],fillérekért szórják amúgy bár ha jól tudom matrica nélkül ez mind szürke igy vagy ugy.

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#73131) TTomax válasza ScomComputer (#73123) üzenetére


TTomax
nagyúr

Én ezért nem szeretek már ilyen játékokat játszani,nálam a pvp bármilyen formája halott már egy ideje.Csak coop vagy single player. :)

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#73132) TTomax


TTomax
nagyúr

A witcher 3hoz a season pass tartalmaz mindent?Ha nekem az alap játék van meg akkor mit kellene vennem?Kicsit vicces hogy a season pass 14font a GOTY meg 15.

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#73133) akoska07 válasza TTomax (#73130) üzenetére


akoska07
nagyúr

Jó.
De mennyi ideig használtad már az előző X79 lapot...

Egyébként

Win 10 pro retail :U
Ide is él a 10% kupon.

Én anno behúztam 2db retail keyt még tudod honnan...
Én gépem és a család gépe megoldva.

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#73134) cyberkind válasza TTomax (#73132) üzenetére


cyberkind
félisten

Igen mindent, viszont mire vetted meg, Steam vagy GOG, elvileg mindegyikhez külön SP van.

Paranormal Cocktivity

(#73135) TTomax válasza akoska07 (#73133) üzenetére


TTomax
nagyúr

2évig. :) egyszer kell a retailt megvenni és problem solved,persze csak akkor ha az MS valóban komolyan gondolta,hogy a Win10 a legutolsó és nem lesz újabb.

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#73136) TTomax válasza cyberkind (#73134) üzenetére


TTomax
nagyúr

GOGon van meg... [link] de hát ennyi erővel megvehetem a GOTY-t is... [link] Kicsit bosszantó.

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#73137) akoska07 válasza TTomax (#73135) üzenetére


akoska07
nagyúr

Látod...
Ha 2 évente cseréled sem vagy nagy bajban,mert OEM van mindig olcsóért.

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#73138) akoska07 válasza TTomax (#73136) üzenetére


akoska07
nagyúr

Húú de rég jártam azon az oldalon pedig vettem onnan jó pár játékot.

Viszont azt látom kicsit elszálltak az árakkal.

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#73139) cyberkind válasza TTomax (#73136) üzenetére


cyberkind
félisten

Mindent ad az SP, nekem Steam-en van meg, és olyan 10eu-ra jönne ki az SP ha különveszem a játékot meg ezt, de ez a SP többet is megér, 2 zseniális DLC van benne, amiből a rövidebb is vagy 20-30 óra, a másik meg ad egy teljesen új helyet ami szebb, jobb, több mint az alapjáték, nem fogod megbánni.

Paranormal Cocktivity

(#73140) TTomax


TTomax
nagyúr

Ez a játék még mindig gyönyörű...

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#73141) proci985 válasza TTomax (#73140) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

en Far Cry 2-3-4et toltam megint picit harom kijelzon, eszmeletlenul jol oregedtek es hangulatosak.

foleg a masodik resz ami nekem hatalmas pozitiv csalodas volt igy tiz ev utan, hogy grafikailag es mechanikailag mennyire jol tartja magat modern fpsekkel szemben is. kb mint egy jo whiskey, a karcossaga es az ereje meg megvan, viszont az ember ertekeli azt, amilyen letisztult es megis komplex.

narrativa is erdekes volt, avagy a negynel meg mindig fura a vegfocim elhelyezese, avagy kb ott er veget ahol a Far Cry 2 utolso actja kezdodik ("Heart of Darkness" jelenetsor, avagy a szalak elvarrasa) es az FC4 kb ott er veget ahol az FC2.

SPOILER: illetve ott ahol a kiraly hazater SPOILER VEGE

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#73142) ScomComputer


ScomComputer
veterán

Ha tudtok valahol jó áron Far Cry 5-t,az nagyon jó lenne állítólag az AMD adja majd a vga-hoz,jó lenne a kupon,mondjuk lehet csak amd-vel lehet aktiválni..46-50eu-t nem ér meg... :K

[ Szerkesztve ]

(#73143) TTomax válasza ScomComputer (#73142) üzenetére


TTomax
nagyúr

UBI játékot soha nem szabad előrendelni.Nem csaka bugok miatt,hanem mert rá 2hónapra már feleáron megy.

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#73144) cyberkind válasza ScomComputer (#73142) üzenetére


cyberkind
félisten

Szerintem várj vele pár hónapot.

Paranormal Cocktivity

(#73145) akoska07 válasza TTomax (#73143) üzenetére


akoska07
nagyúr

Én is így vagyok vele.

Majd megveszem,ha olcsó(bb) lesz.

Pedig rendelném elő ezerrel. :D

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#73146) bombibmw válasza akoska07 (#73133) üzenetére


bombibmw
veterán

Menyire valószínű, hogy ezek a Winek, amiket linkeltek, megmaradnak több alaplap, több év múltán is?

Egyébként én most a Far Cry 4-et tolom, amíg nem jön az ötödik.
Ez a játék még mindig nagyon szórakoztató.
Elhanyanyagoltam annó, de most megpróbálom kijátszani. :)

[ Szerkesztve ]

(#73147) ScomComputer válasza bombibmw (#73146) üzenetére


ScomComputer
veterán

(#73148) bombibmw válasza ScomComputer (#73147) üzenetére


bombibmw
veterán

Nem az Oem-re gondoltam. :)
Ment repü.

(#73149) ScomComputer válasza bombibmw (#73148) üzenetére


ScomComputer
veterán

Ja akkor bocsesz... :B :R

(#73150) TTomax válasza bombibmw (#73148) üzenetére


TTomax
nagyúr

Én ezt venném... pl [link] MS partner IDvel.És ez RETAIL.Ennek jó esélye van hogy megmarad...

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.