Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Scarletiel
senior tag
Nem tudom nekem hamar belement 100 óra és még nem járok csak chapter 5-nél. (Letettem egy kicsit és belekezdtem a Fire Emblem-be mert ott is van még a Blue Lion ház amit ki kell vigyek+a DLC) most vagyok azzal is 50 óra körül pedig elnyomkodom az uncsibb párbeszédeket. Ha ezt megszorzod 3-al, hogy minden házat végignyomj az is lesz 150 óra de nem érzed nyújtottnak ha szereted a genrét.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
30z.Samu
félisten
Október 6-án lesz egy Direct és az animációs film köré fog épülni. Szép lenne, ha jönne egy új játék is.
Sic Parvis Magna
-
Rage47
veterán
válasz Scarletiel #45302 üzenetére
Mondjuk ha megcsinálsz tényleg minden küldetést, akkor össze lehet hozni ennyi időt, de a világ nem ennyire lebilincselő azért, hogy ott bolyongj órákat
-
sgfool
tag
válasz Sordoran #45287 üzenetére
Én a Nier-t annak idején ps4re szereztem be valami nagy akció keretén belül, végig is vittem kisebb-nagyobb szünetekkel, de csak egy végigjátszást teljesítettem. Ha kézikonzol módban nem is lesz atom stabil a teljesítmény, akkor is jobb lendülettel fogok neki ugrani az alternatív végigjátszások okán. Én is most kaptam emailt, hogy 1-2 napot késni fog a szállítmány.
-
morfondőr
őstag
-
sgfool
tag
Na a nintendo life oldalon megjelent a nier automata teszt, tényleg jó port lett.
https://www.nintendolife.com/reviews/nintendo-switch/nierautomata-the-end-of-yorha-editionhttps://youtu.be/O4v-ia_qhCE
-
mirci18
addikt
-
sting2
addikt
-
Scarletiel
senior tag
válasz Rage47 #45306 üzenetére
Hát ez nézőpont kérdése Nekem nagyon tetszik a világ amiben van (mármint nyilván nem élnék egy ilyen elbacott és kicsavart világban, de úgy történet és megtervezés szinten szétadom )
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
dud998
őstag
-
addikt
válasz tboy93 #45316 üzenetére
Nem jobb erre egy telefon, ha valaki például utazik? Otthon meg ha nincs erre alkalmas TV, akkor egy stick/box? Talán jobb is, mint egy konzol.
Csak kérdezem, mert én egyáltalán nem használom ilyenekre a konzolt, és még egy ezer éves TV -t is egyszerű felokosítani.
Szerk.:
Sosem néztem...a YouTube például milyen felbontáson megy kézben és dokkolva? Gondolom 720p és 1080p(?).[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem utazás közben is lehet jobb egy switch erre, főleg ha le tudod tenni és ki tudod támasztani a kick standdel. Ezt egy mobillal nem játszod meg ha nincs hozzá spéci tokod. Plusz esélyesen nagyobb a kijelzője a switchnek mint a mobilodnak. Dockolt üzemmódban meg jó streaming eszköz lehet régebbi tv-khez amin még nincs alkalmazás telepítésre lehetőség. Modern tv-n már sok előnye nincs.
-
Rage47
veterán
válasz Scarletiel #45315 üzenetére
Ugy ertem hogy nincs mit csinalni csak mobok kozott rohangalni. Nem egy RDR2 ahol tortentek random dolgok.
-
addikt
válasz tboy93 #45319 üzenetére
Modernebb TV -nél is lehet előnye, mert nem mindegyikre telepíthető például az HBO Max sem.
Így mondjuk ha nem tud 4K -t filmezésnél a Switch, akkor igazából több szempontból is jobb egy okosító a TV -hez. Illetve más szempontok alapján is.
Meg ugye manapság már a telefonok sem sokkal kisebbek. De kijelző panel minősége sok esetben jobb. OLED -hez képest is. Felbontásban is.
Páromnak mindig olyan tokot veszünk mobiljához. 2000-3000-4000 forint körül. Én nagyon nem csípem az ilyen fajtákat.
Persze én tökre elfogadom, ha valakinek erre van igénye. Nekem is vannak az átlagtól eltérő vágyaim konzolok tekintetében. Csak ez szerintem annyira szűk réteget érint, hogy nem igazán akar foglalkozni vele a Nintendo.
-
ldave
félisten
Overwatch 2-t próbálta már valaki?
A Slime draws near! Command?
-
addikt
Heti angol eladási toplista.
Látszik hogy megjelent az új Fifa, lecsúszott kicsit a Splatoon 3.[ Szerkesztve ]
-
KKaresz45
senior tag
Sziasztok! Jól gondolom hogy ha preordereltem a NieR: Automatát az eshopon és pre-loadoltam is, akkor éjféltől lehet vele játszani?
-
senior tag
Sikerült beújítanom egy V1-es Switch-et, viszont az a gond vele, hogy a bal joycon driftel minimálisan. Kéne helyette valami.
Nagyon tetszik a nyxi megoldása, viszont a jelenlegi árfolyammal (vagy nem tudom hogy eddig is ennyibe kerül-e) 35 rugó lenne, amit egy picit drágállok. Megér ez ennyit?
A másik megoldás a Split pad lenne, (amit már rég óta nézegettem, láttam annó 13-ért újonan, most ez is 17 egyébként) és csak kézben fogom használni a Switch-et, viszont rengeteg funkció hiányzik belőle.
Mivel nem driftel nagyon (vagyis még nem zavaró), tudnék várni 1-1 akció ereéig, de az árfolyam nem hiszem hogy jobb lesz idővel...A másik problémám, hogy ezt a táskát használom, és ugyan van még benne hely a gyári joy-okkal, de attól félek hogy ezekkel a nagyobb kontrollerekkel nem fog beférni.
ρσгτσ, ha jól emlékszem neked van Split-ed, nyxi-d és gyári joycon-od is, tudnál esetleg egy képet csinálni mindhárommal, hogy mekkorák méretben? -
Shade45
senior tag
válasz Zsírkrétamen #45327 üzenetére
Ingyenesen javítja a magyarországi szerviz...
-
senior tag
-
Shade45
senior tag
válasz Zsírkrétamen #45329 üzenetére
Még egyszer leírom, ingyenes a javítás, garancia időn túl is!
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz 30z.Samu #45326 üzenetére
Az a kemény, hogy előző héten még 5. volt. Mi meg csodálkozunk, hogy lassan egy évtizede nem kaptunk új gta-t. Ha a 6. rész megjelenik, az tuti kijön még ps8-ra is. Ahogy számolgatok a ps 10-et már biztosan nem élem meg, pedig ott még van esély a Gta 7-re.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz elder troll #45334 üzenetére
Én ezt megkérdezném tőlük telefonon, de lehet már valaki beszélt velük és be tudja ide írni.
Alapvetően azt mondanám, hogy simán...de miután több régióra van bontva a szervizelés Európában, így ez sem feltétlen biztos. Viszont lehet ez esetben nem foglalkoznak vele, mivel a más európai régióban vásárolt gépek száma elhanyagolható.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
addikt
-
.LnB
titán
válasz Zsírkrétamen #45327 üzenetére
Split-tel és Nyxi-vel nem fér bele a gyári tartókba az fix. Viszont 21300ft a Nyxi: [link] Hordozó táskával 33 ezer: [link]
Nehéz megmondani, hogy megéri e. Ha csak a 21 ezret nézem, és a többi custom megoldáshoz hasonlítom, akkor megéri. Mert ez tudja a legtöbbet. De a legolcsóbb még mindig az, ha veszel egy gyárit hozzá.Egy hónapja megírtam a Nyxi bemutatót a Logout-ra, de még mindig nem tették ki.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #45333 üzenetére
És nem igazuk van? De!
Persze játékosként örülnék a 6. epizódnak, de ilyen világban élünk.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #45341 üzenetére
De, nyilván én is ezt csinálnám + nekem nincs bajom az 5-tel. Mai napig el szoktam lenni vele.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #45342 üzenetére
A storyt már kétszer végigvittem, az onlinet viszont elég hamar eluntam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
.LnB
titán
válasz gyantaszuz #45344 üzenetére
Ez meg 10%-os: NINTENDOGAMES
De nem ezen fog múlni. Kupon kóddal kicsúszol pont az ingyenes szállításból. Ha csak kontrollert veszel. Szóval nem vagy előrébb velük.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
Itt van a táskáról is egy-két kép, ha valaki kíváncsi rá.
Mivel én szinte mindig kézben használom, számomra egyértelmű volt, hogy rendelek hozzá. Így a méretéhez képest kompaktabb a hordozás. Legalábbis azzal szemben, ha nem a NYXI -hez tervezett nagyobb utazótáskát vettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Jaja, én láttam már. Nekem nem kellett, mert még sose mozdult ki a konzol a lakásból.
Tényleg, akartalak kérdezni. A Nyxi-n a ledek neked is világítanak (ha jól vettem észre, random) dokkolt állapotban? Mármint úgy, hogy alvó módban van a konzol.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
-
.LnB
titán
Dokkolva én is Pro kontrollert használom. De rajta vannak a Nyxi-k amikor ott van a dokkolóba. Jó, hogy neked van 800 fajta joyconod hozzá.
Én látom, mert ott van a tévé mellett, aztán ma reggel keltem fel, megint világítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest