Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Tigerclaw #25244 üzenetére
Nem ismerem a teljes előzményét ennek a beszélgetésnek, de annyira egyet értek veled!
A napokban nagyon elkapott az érzés, hogy kellene egy Switch. Azért vannak kötelező címek, és ott a Zelda, a generáció legjobb játéka. Én pedig még nem játszottam vele. De egyszerűen nem akarok annyit kiadni a konzolért, mint amennyibe egy PS4 Pro kerül. Tisztelem, szeretem a Nintendo-t. De egyszerűen ez számomra nem pálya. Engem a handled mód nem érdekel. 4k tv-n játszanék. És ha belegondolok, hogy a PS4-em mellé veszek pár játékért egy konzolt, ami ennyibe kerül... Nekem sok. Ki tudnám fizetni, de nem. Használtat nem akarok, olvastam az összefoglalót, és vannak problémák. Ráadásul használtan se nyernék sokat vele. De ez így kezdésnek 100-140ezer lenne. Mondjuk két játékkal. És hiába néztem tegnap még olyanokat mint a Link's Awakening, Luigi's Mansion 3, olyan aranyosak, hogy elcsöppenek...
Én anno NES-sel kezdtem a "gamer" karrierem, hiányzik a Mario.
Ha lenne egy verzió 60-ért, ami mondjuk nem handled, akkor nem gondolkodnék.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Gondolkodom még rajta. Köszi srácok a segítséget.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Na hétvégén vettem egy Switch-et, de tegnap vissza is vittem az eladónak. Ez hosszú. Nincs gáz, de jobb ez így.
Viszont most kellene boltból. Srácok, tényleg nem szokott lenni akcióban? Valami oldal ahol nézelődjek? Vagy valami?
Jelenleg ez a bundle tűnik számunkra a legjobb választásnak: [link] De ez az ár... Kiborít.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz koncsik #25446 üzenetére
Hihetetlen komolyan. Mondjuk cserébe használtan is úgy tartja az árát, hogy nem is éri meg úgy venni szinte.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz #09990144 #25449 üzenetére
És ezekhez a LABO kit-ekhez a játék is jár? Mármint az autóshoz autós?!
(#25450) tihibaby
Jófogás, Vatera meg az ilyenek kilőve. Max a hardverapró. Sehol máshol nem vásárolok. Vagy eredeti cuccok, vagy apró. Lehet, hogy az is V2, csak a képen nem az van. Az lenne az első kérdésem egyébként hozzájuk. Ha már boltból veszem, akkor mindenképp az újat akarom.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #09990144 #25453 üzenetére
Ja logikus, a motoron sensor miatt.
Jó ez az akció. De akkor kellene még a Mario Kart a kicsinek. A Zelda meg nekem. :)[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz petymek #25483 üzenetére
Bár látom, hogy kitárgyaltátok a kijelző témát. De én erre azt válaszoltam volna, hogy úgy is csak egy Switch lesz otthon, egy kijelző. Nem tudnám összehasonlítani, hogy melyik a jobb. Azt használnám, ami van.
-
.LnB
titán
Az összefoglalóban nem találtam válasz.
Nézelődök a Konzolokszervize-nél is Switch gépeket. És ott mögéjük van írva NSH006, NSH071 stb stb... Azok mit jelentenek?
Azért kérdezem, mert nézegetem a Mario Kart Bundle-t, a Labo Vehicle Bundle-t is. De nem tudom, hogy azokban V2 van e. Vagy első szériás?
Másik kérdés:
Hori vezeték nélküli kontroller? Vagy Nintendo Pro kontroller? Melyik jobb? Melyiket?[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz koncsik #25538 üzenetére
Sokszor van olyan, hogy a bundle nincs is egybe csomagolva. Kapok egy V2-es Switch-et meg a Labo kit-et egy másik dobozban. Mármint más webshop-on lévő bundle-nél találkoztam már ilyennel.
Érdekes, hogy a konzolvilág-nál nincs Switch konzol. Nem lehet kapni.
-
.LnB
titán
válasz tboy93 #25561 üzenetére
Előbb összepattintottam KSZ-nél egy "kezdőpackot". Betettem mindent a kosárba ami szerintem kellene. Aztán megnéztem a kosarat, legörgettem az árhoz. 260 felett volt. És abba a pro kontroller azt hiszem még benne sem volt. Azért na.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #25563 üzenetére
Van pár játék, meg annyi kis bisz-basz van a konzolhoz.... Aztán levittem 200 közelébe úgy, hogy csak Mario játékok voltak a pack-ban.
De ez csak amolyan "Mi lenne ha" játék még.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #25570 üzenetére
Ez taktika. Nevetséges lehet, de komoly.
Nem biztos, hogy megveszem elsőre a Zelda-t. Mert az a szent grál. Arra megy ki ez az egész vásárlás amúgy. Lehet, hogy ha megvenném, és miután végigjátszanám, akkor elégedetten letenném a kontrollert. És azt mondanám, hogy jó, eladom a Switch-et. De így nem fogom egy ideig. Letudom a Mario-kat, Astral Chain-t, meg még ki tudja mit, és egyszer majd közbe megveszem a Zelda-t is.Zolibacsi88
Nekem ez a Pokemon, teljes homály.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Lemaradtál. Hétvégén már vettem egyet. Csak vasárnap visszavittem. Ps offtopikba írtam hosszabban erről. Szóval úgy vagyok vele, hogy most már nem kell megbeszélnünk.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
12 hónapos Nintendo Switch Online előfizetéssel mit nyerek? Mario Maker 2 Limited mellé járna.
-
.LnB
titán
Nos, az a helyzet, hogy szép lassan minden boltból elfogyott a Switch, vagy ahol van, ott drága. Jelentek a KSZ tűnik az egyetlen jó ötletnek. Szeretném egy helyről az egészet megvenni.
Mondjuk egy Jármű Labo-s Bundle. Viszont arról nem tudni, hogy V2 e? Aztán, hozzá csapok még három Mario játékot és ott tartunk, hogy 160k... Azért na. Az nem kevés.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz sting2 #25604 üzenetére
Megrendeltem egy "kezdő pack"-ot. Őszinte leszek. 120-ig azt mondtam, hogy sima liba, menjen. Hát
lett a vége. Ez már ilyen ú bazdmeg185 Nintendo Switch (2019) (Piros-Kék)
Nintendo Switch Pro Controller
The Legend of Zelda Breath of the Wild
Mario Kart 8 Deluxe
New Super Mario Bros U DeluxeEnnyi. Borzasztóan sokallom amúgy. Meg most nem tudom, hogy ez karira legyen e. Mert a karit már elintéztük hetekkel ezelőtt. Ez csak úgy jött. Szerintem csak karácsony másnapján adjuk át.
konzolstudio-ról vélemény? Még nem rendeltem tőlük. De ott volt minden raktáron.
Így majd tudunk hárman játszani együtt ugye? A két Joycon és a ProContival?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #25614 üzenetére
Lett végül Zelda. Mert nem tudom, hogy a New Super Mario Bros U Deluxe mennyire keresett apro-n. Féltem, hogy nem annyira mint egy Zelda. És ha végigjátszom, akkor ugye kis bukóval, ezeket eladva vennék majd új játékot. És így rotálnám a pénzt. Remélem működni fog az elképzelés. Mert innentől sokat már nem költenék rá. Talán egy 128-as kártya lesz még, meg talán egy fólia rá.
Dobtam a Vehicle Labo-t végül. Pedig jó ötletnek tűnik. De a picúr oda volt a Mario Kart-ért. Szóval nem kockáztattam. Ez a három játék ráfér a 32Gb-ra? Nem ugye? Ha jól emlékszem, csak a Zelda 10Gb körül van. Vagy futnak ezek simán, telepítés nélkül is?
-
.LnB
titán
válasz #09990144 #25616 üzenetére
Köszi, ez jó hír.
Látom, hogy van a Switch-hez NES kontroller. Ezt nálunk lehetett kapni régebben? Mert én nem találok most sehol.Most kicsit be vagyok tojva. Mert a konzolstúdió-tól nem jött semmi a rendelésemről eddig. Ha belépek, akkor sem mutatja. Viszont a pénz meg már elment. Remélem nyitáskor frissül a rendszerük.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Tegnap nagyon sokat gondolkodtam a New Super Mario Bros U Deluxe és a Mario Maker 2 között. Jó pofának tűnik mindkettő. Viszont pályát építgetni nem akarok. Csak "sztori mód" érdekel. Végül a NSMBUD lett a választás, remélem jól döntöttem.
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #25621 üzenetére
És ha fizetem az online-t, a NES-es játékokhoz sem kell? Jó mondjuk azok pár megák. De gondolom letöltődnek nem?
Asphalt 9 ingyenes Swtich-en? Úgy tudom, hogy telón az ingyenes. A kicsinek lehet, hogy tetszene.Akartam venni a Mario Kart-hoz tegnap még azt a két kis kormányt. De az nem volt raktáron. Tuti csinálok neki valami ilyet. Max ráfogatom a Joycon-t egy műanyag tányérra.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #09990144 #25624 üzenetére
Ja ezt úgy kell elképzelni, hogy két pack az egész? Azt hittem online kell válogatni a játékok közül, és csak azt töltöd le, vagy indítod el ami tetszik.
Nem tudom írtam e itt már, de réges rég (33 vagyok szal' annyira azért nem rég), én NES-sel kezdtem, a Mario-val. Az volt az első konzolom, és játék élményem. Jó lenne újra játszani vele, apumat is leültetném. Emlékszem anno együtt játszottuk végig. És akkor még nem volt mentés.
-
.LnB
titán
válasz #09990144 #25627 üzenetére
Zsír, jól hangzik. El is fogott a nosztalgia. Néztem az online előfizut, 4€/hó. El se hittem, hogy valami ilyen olcsó legyen ezzel a Switch-csel kapcsolatban. Megnéztem 2x is, hogy biztos nem e 40€/hó.
-
.LnB
titán
válasz #09990144 #25630 üzenetére
Van értelme a családi csomagnak? Szerintem nálunk egy profil lesz csak a konzolon.
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #25633 üzenetére
lol
Bakker, viszont van egy gond. Ebbe a Pro kontrollerbe, nem lehet fülest csatlakoztatni.
PS4 után természetesnek vettem. Hát ez nekem picit baj. Esténként, nem bömbölhet a Zelda, mikor a többiek alszanak.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Jó, csak most parázok, a pénz már átment (vagyis még nem mert most nyitnak a bankok, de sms ugye jött az utalásról), viszont még egy rendelés visszaigazolásom sincs. Nem gáz 10-kor nyitnak. 10:01-kor hívom őket. nem is.
Handled mód engem különösebben nem érdekel. Szerintem a fiam fogja úgy használni. De olyan, hogy elvisszük a konzolt otthonról, az kizárt. Korlátozva van a képernyőideje nagyon. És szerencsére nincs is rákattanva, a PS-re se. Ő még eljátszik simán a rendes fizikai játékokkal. Ez csak egy kis plusz. Azért se karácsonyi ajándék. Arra kap egy rakat mást. Ez inkább az én hülyeségem volt (már megint), de ugye azt kell beadni otthon, hogy ez értük van.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #25639 üzenetére
Amíg nálunk volt hétvégén a "csúnyásított" konzol, addig játszottak pár órát a Mario Kart-tal, nem sokat. Másnap reggel csak arról beszélt. Aztán mikor mondtam neki, hogy visszaviszem, elpityeredett. A szívem szakadt meg. Hát most majd nyomhatja.
-
.LnB
titán
válasz Baltazár123 #25645 üzenetére
De írtam, hogy csak azért nem vettem, mert nem volt raktáron náluk. De mondom, fogok két műanyag tányért aztán rá havannabarnázom a Joycon-t
Ráér az most. És annyi kis kütyü van ehhez a Switchez.. Viszont most azért egy ideig nem szeretnék rákölteni.
-
.LnB
titán
válasz Baltazár123 #25649 üzenetére
Hoppá. Lehet aliról cuccokat rendelni hozzá?! Ez eszembe sem jutott volna. Dobsz pár linket? Mazsoláznék.
-
.LnB
titán
Ekkora pech-et srácok. Tegnap este direkt megrendeltem, kártyával kifizettem online a cuccost a konzolstúdiónál. Mert írták, hogy a ma 14:00-ig beérkezett rendeléseket még átadják a GLS-nek.
Erre mi történik? A bankomnál az összeg "Előjegyzett kártyaforgalmak" státuszba került. Szóval nem igazán történt meg a könyvelés. És a konzolbolt, valószínűleg nem is látja az összeget. Beszéltem a bankkal. Kérdeztem, hogy ez mi? Nem azonnali utalások vannak?! Mondták, hogy de, általában. Kb azt mondták, hogy "hát van ilyen". Az utalás időpontjától számított három napon belül, majd valamikor megtörténik a könyvelés... mindezt így 2019-ben..
Nem is hallottam még ilyenről. Mondom a bankos ügyfél-szolgálatosnak, hogy pont azért rendeltem tegnap este, hogy ma 14:00-ig odaérjen. Erre ennyit mond "uhh". Kész.Még jó, hogy nem karácsonyi ajándék. De a baj az, hogy rosszabb esetben 30.-a fele fogom csak megkapni. De beszélek még a bolttal is. Remélem legalább a készletből lefoglalták nekem.
Még az is lehet, hogy ha ránéznek a számlájukra, akkor látható lesz az összeg, de a bankos se tudta ezt 100%-ra megmondani.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Zolibacsi88 #25662 üzenetére
A Konzol Stúdió nem látja a pénzt. Azt írták, hogy ha ma könyvelik, akkor még holnap feladják. Ez eddig oké. De ha nem, akkor nem tudom mi lesz. Most írtam nekik, kérdeztem tőlük, hogy hogyan lesznek nyitva az ünnepek alatt/között. Mert max felmegyek érte. Nem gáz. Meg nem is atom sürgős, de azért ne dec. 30.-án kapjam már meg. Mert a honlapjuk szerint ami rendelés később érkezik be, az 30.-án( vagy ig) lesz szállítva.
Hát na...
Nincs más, most bízok benne, hogy még ma lekönyvelik.szerk.: Beszéltem megint a Konzol Stúdióval. Nagyon segítőkészek. Le a kalappal. 24.-ig meg lesz ez oldva.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz petymek #25714 üzenetére
Ez volt a lényeg, hogy nincs igazolás még, mert nem könyvelődött a tranzakció. Egyébként még mindig nincs. Pedig tegnap előtt este fizettem.
De tegnap beszéltem a boltal, ők meg kapták a számlájuk napi zárását. És ott fel van tüntetve az összeg, bár ugyan úgy ahogy én látom, előjegyezve. Mondták, hogy így nekik már jó. Szóval igazából megoldódott a dolog.
Kérdeztem is tegnap a Konzol Stúdiós kollégát, hogy ők láttak már ilyet? Azt mondta, hogy nagyon ritkán. Nagyon nagyon keveset, de volt már ilyenre példa.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Igen, a bank nekem is 3 órát írt. Viszont a fizetés törlése hosszadalmasabb lett volna, azt mondta az banki ügyfél szolgálatos. Ezért én nem töröltettem.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
KSZ-nél akciós a Pro Controller: [link] 17890ft
-
.LnB
titán
válasz petymek #25758 üzenetére
Egy sms-t kaptam, kártyás vásárlásról. Semmi mást. De még most se könyvelték le a tranzakciót. Viszont a gép már nálam. :) Felmentem érte tegnap a konzol boltba. De majd csak kedd este, vagy szerda reggel próbáljuk ki. Nem akarom, hogy elnyomja a többi karacsonyi ajándékot. :)
-
.LnB
titán
Nintendo-s témában ezt a Nintendolife-ot érdemes olvasgatni? Olyan mint PS-nél a Pushsquare?
-
.LnB
titán
Kellemes Ünnepeket, és Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
.LnB
titán
Nem gondoltam volna, hogy ennyire elfelejtettem, vagy balfék vagyok a Mario-hoz. :) U Deluxe. Gondoltam végig tolom az egészet úgy, hogy majd sose fogy el az életem. Aha..
A Mario Kart nagy sláger. A picúr imádja. Nekem meg ha a U Deluxe így fog nekem menni, akkor inkább nekiállok a Zeldának.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #25956 üzenetére
Ez azért durva volt.
Tudom, hogy van, de azért na...Mario-val nyomom elvből. :)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz maximilian4 #25955 üzenetére
Ori-t nyomtam régebben PC-n az se semmi.
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #25966 üzenetére
Nes-en én végig játszottam a Mario Bros-t meg ami még volt rá Mario. De ennek lehet már 15-20 éve. Ezért meglepett, hogy nem úgy van az, hogy csak végig rohanok a pályán. :) Kis tündi-bündi kinézetű játék ez a Mario, de valójában ez egy Dark Souls!
-
.LnB
titán
válasz Quinine911 #25969 üzenetére
Ugyan ez nálam is, komolyan. Gondoltam ezzel elleszek, a Zeldának m3g majd neki ülök rendesen. Hát nagyon nem..
-
.LnB
titán
Ez a CTR, Sonic Racing, Mario Kart ennyire egy kaptafa játékok? Most nézegettem őket, de nem tudom a Mario Kart mellé érdemes e bármelyiket majd még beszerezni..?
-
.LnB
titán
válasz Sirandrish #25987 üzenetére
Nem is nekem. A Mario Kart az a picúré, azért is néztem neki a többit. De én is arra jutottam, hogy egy elég is ebből. És ránézésre a MK8 a legtartalmasabb.
Annyi a baj a MK-tal, hogy ha ketten vagy hárman játszunk, akkor 100ccc-ben is, annyira elhúzom a mezőnyt, hogy folyamatosan driftelek elől, hogy a kisfiam 5-8. tud csak lenni. Nagyon elől vagyok, a gépi ellefelek meg jönnek utánam, így ő lemarad. Viszont ha egyedül játszik, akkor nyer. :)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Android szakmai topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Honor Magic V2 - origami
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest