Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
válasz tboldi #45951 üzenetére
Azt hiszem nekem is ilyen van. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] A fólia amit adnak hozzá nem üvegfólia. Ez egy véknyabb tok, akkor szoktam használni ha nem akarom, hogy sok helyet foglaljon. A masik skull co neogrip tokom jobban ved de nagy.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
tboldi
nagyúr
válasz ooooobi #45954 üzenetére
Köszönöm!
Nekem ilyen Hori Slim Tough Pouchom van, még az előző Switch után maradt, csak elgondolkodtam, hogy ez színben jobban passzolna a fehér OLED-hez.
És azok a thumb gripek?
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
-
KOHO
senior tag
Valaki tudja, hogy miért nem tud tölthető joycon gripet rakni a csomagba a Nintendo?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
kislaci
senior tag
Valaki nem tudja hogy hol vehetnék a controllerhez utazó tokot? Konkrétan 8bitdohoz kellene, de szinte egyáltalán nem találok semmit.
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
cSuwwi
aktív tag
Ha kettőt veszel 15%-ra, az 7.5% egyre vetítve (a másik ajánlat se jobb). 10%-os kupont kis guglizással simán találni.
Én rendeltem korábban, már out for delivery van, jövő héten gondolom kihozzák. Nem problémáztak a vámon.Jönnek majd az akciók sorban, nemsokára itt a 11.11 (Alin biztosan), meg a black friday is, lesznek jóárazások.
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Várható mostanában valahol digitális leárazás? Szemezgetek a Witcher 3-al, de sajnálnám rá a 60 eurót, főleg úgy, hogy pc-re 4-5 ezer forint.
-
markknight
veterán
Hogy tudsz erről a gépről Apexezni?
Én 10-15 perc után letöröltem. Vagy crossplay on és akkor a PS-es Xboxos társak leraknak vagy off és 1 órát várok a lobbiba Nintendós játékosokra. Grafika borzalom, framerate meg a fov szintén és még aim assist is nulla kb
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
válasz markknight #45974 üzenetére
Sehogy, csak letöltöttem kipróbálásra, de nem fogok vele játszani.
-
Rage47
veterán
válasz markknight #45974 üzenetére
Ez amúgy olyan csalódás számomra. Se Fortnite, se Apex, se Overwatch 2 nem túl élvezetes, pedig jókat lehetne játszani ezzel a kis géppel. Jöhetne már az erősebb HW. Bár nem tudom, hogy a fejlesztők lusták vagy a HW gyenge tényleg, mert a Nintendo meg olyan dolgokat megold a játékaiban, hogy csak nézek
-
consono
nagyúr
válasz Rage47 #45976 üzenetére
Meg a frissítések is hibásak, szerintem. Nem ma volt, de mikor megvettük a Switchet 18 Karácsonyára, akkor még egész jól ment a Fortnite, bár már halványak az emlékek
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
markknight
veterán
válasz Rage47 #45976 üzenetére
Gondolom a fejlesztők lusták, de egyébként Nintendo konzolon szerintem ezeknek nincs piaca (majd aztán valaki megint jól lebombáz a kijelentésem miatt mint az iPhone topikban tegnap )
Joyconon nagyon rossz játszani alapból bármelyikkel, pro controllerem nincs, de gondolom ott sem rózsásabb a helyzet mivel nem erre lett kitalálva. Apexből mondjuk illett volna inkább a mobilosat kiadni, semmi keresnivalója Nintendósnak, Playstationös, Xboxos lobbiba, mert rommá lövik őket
Egyedül a Fortnite ami úgy ahogy élvezetes, de az is csak azért mert a Nintendo kilővette a crossplayt belőle.
Overwatchot én is felraktam, de közel játszhatatlan ezen a felbontáson, resolution scalen. Komolyan sajnálom azokat akiknek nincs más konzoljuk, de OW2-zni szeretnének.
Az meg már megint más téma, hogy oké ezek freetoplay címek, de sok olyan port van ami hasonló minőséget produkál, aztán mégis elkérnek érte 20 ezer forintot.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz markknight #45978 üzenetére
Support karakterrel játszottam egész jó meccseket a Switches OW2-bem, de tény, hogy célozni biztos nem tudnék megfelelően a többivel.
A Slime draws near! Command?
-
cSuwwi
aktív tag
válasz cSuwwi #45968 üzenetére
Kihozta még ma a futár, lett egy Nyxi Hyperion-om, yay
Kb. olyan mint amiről .Lnb írt blogot, csak sötétszürke és van rajta még egy színes sáv, hogyjobban hozza a gémer életérzést, vagy ki tudja.
Tényleg könnyű, tényleg kényelmesebb, turbó (beadott kombinációt ismétli), makró (beadott kombót gombnyomásra tolja).
Cons: 500-as akku van benne, kikapcsolt világítással 6.5 órát mondanak rá. Kicsit vékonyka, de tölthető a switchről és külön is usb c-n. Lehetett volna nagyobb, elférne a házban. PS4 controllerbe is most kell(ene) új akkukat vennem, 3000-es is van, 18 órát ígér, de ott 2 motort hajt.
Jó cucc, jobb mint a Hori, vegyétek-vigyétek, főleg ha akciózzák majd 11.11-en vagy black fridaykor.[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
válasz cSuwwi #45981 üzenetére
8bitdo kontrollerhez tudod hasonlítani? A pro2-M konkrétan jobban szeretem mint a switch pro controllert. Illetve dpad milyen? Hollow knighttal Minden kontrollerrel gondban vagyok, egyiknek sem tökéletes a dpad. Egyedül a gyári joycon dpadja jó hozzá, mivel azon külön van a 4 gomb így nem tud véletlenül a felfelé helyett pl jobbra menni. De a gyári joycon meg túl kicsi, n3m szeretem.
-
cSuwwi
aktív tag
válasz kislaci #45982 üzenetére
A dpad lenyomáskor 1 irányú, nem tud véletlenül a jobbra nyomás fel is menni. Kipróbáltam, és nem sikerült a menüben elugranom. A 8bitdo-n ránézésre ez nincs így, ahogy az xbox kontrollereken se, de pl. a ps4-esen is 4 gomb van, nem kereszt.
A képeken látod milyen, vagy a hivatkozott blogjában olvashatod is a tapasztalatokat. -
addikt
válasz kislaci #45985 üzenetére
Az a lényeg, hogy alatta hogy van megcsinálva. NYXI -t még nem szedtem szét, de több féle megoldás is van dpad -ra.
Mondjuk ha különálló gombok kellenek, akkor egyik megoldás sem lesz jó a joycon -on kívül. Én még azon is kicseréltem keresztre a dpad -ot.
Szerk.:
Anno Xbox 360 kontrollerből volt állítható, forgatható dpad -os verzió. Azt nagyon csípem. Egyik állásban teli, másikban kereszt a dpad.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
ldave
félisten
Én most ezt az 8BitDo Ultimate kontrollert nézegetem, nagyon jókat írnak róla a tesztek. NFC ugye ebben sincs és a rumble része, ami gyengébb, mint a gyári Prónak, de miden másban vagy az a szint vagy még jobb is (pl. D-pad).
A Slime draws near! Command?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Splatoonozik rajtam kívül valaki?
-
Scarletiel
senior tag
Nem egyszerűbb inkább akkor Nintendo Pro controllert venni ugyanennyiért? Abba van nfc, a rumble se rosszabb és kb végtelenségig bírja az Akku.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
cSuwwi
aktív tag
válasz Scarletiel #45996 üzenetére
Nfc mihez kell az amiibo-kon kívül? A többségnek szerintem felesleges feature.
A nyxiben nincs nfc, talán ez az egyetlen hátránya. De joy-con léte miatt felcsatolható a masinára, amivel már élményszámba megy a kézi használat is a gyári után
Pro-val ez nem menne. -
Scarletiel
senior tag
válasz cSuwwi #45997 üzenetére
Én itt nem a joycon verziós kontrollerre gondoltam hanem a 8bitdo féle ultimate-re. Akkor már ugyanannyi pénzért a Nintendo féle Pro kontrollert venném.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
markknight
veterán
Csupa rossz véleményem lett a gépről. Kb 2-3 napja valami irgalmatlanul lassan tölt le mindent a Switch és nem tudom miért. Sleep mode-ban nem tölt vagy mi? Nézegetem mennyi idő van a letöltésből és nem, hogy kevesebb de egyre több.. 1 óra 32 perc majd 2 perc múlva 1 óra 50 perc.. futtattam teszteket, valamiért 31 megabitet azonosít a switch (a gigabites internetből, teszem hozzá)
Reggel 9-kor indítottam el a Cupheadet és még mindig nem jött le.. nonszensz.
Egy-egy hosszabb portable játszás után sűrűn előfordul ez a villogó dock hiba, utána mehet az imádkozás, meg a szenvedés.
Az meg külön a legallja, hogy nem lehet a netkábelt bedugni a dockba, hanem egy átalakító kell hozzá.. A gaming gyártók Epölje
Az Armst próbáltuk ki idehaza meg itt figyel a Zelda is, de nem biztos, hogy én ebbe annyi pénzt fogok áldozni mint amennyit kellene. Meglátjuk, most az elégedettségi faktorom átcsapott egy közepesbe..
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Nyxiből egyébként most melyik a legjobb nem pro controller? Az RGB nem számít és nem is előny.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest