Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
- A Föld lapos
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
Vetem tegnap egy Switch + Mario pakkot.
Elsősorban, a magamnak tett ígéretemnek akartam ezzel adózni (7 és 4 éves lurkóim egy Nintendo előtt csorgassák a nyálukat ha már video game).
Na meg, az E3-as videó rádöbbentett arra, hogy nekem a Nes-el kezdett pályafutásom a GC-vel betetőzött, és utána csak a nyers teknót hajszoltam (és vettem meg minden konzolt) a kontrolleres kockulás területén.
Ma már lenyugodtam, csak egy PS4 Pro + Destiny + GTS az ami tényleg leültet akár mindennap.Az Odyssey elő hozta nálatok ismét a "kisgyereket" ?
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
válasz Sanyi.mTs #7141 üzenetére
Mivel nincs leragasztva a doboza, kibontottam és átnéztem de nem találtam ferdének a dokkolót.
2 év garancia van rá, csak kiderül ha nem stimmel valami.
Egyébként olyan egyszerűen van csomagolva az egész szett, hogy visszarepültem az időben a doboz tartalmát vizsgálva a Snes éra idejébe, azok voltak ilyen puritánul összerakva egy dobozban.
Sima zacskókba behajtogatva, se leragasztva, se plombálva vagy akármi.
Annyira Öko és egyszerű az egész.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
Sziasztok!
9 éves fiamnak szeretnék karácsonyra kézi konzolt.
Azt hittem képben vagyok de ahogy körülnéztem , azt vettem észre, hogy nagyon sok minden van ebben a szegmensben Nintendóéknál.
Szóval, egyből egy 2DS XL a megoldás - pl: Mari Kart Bundle vagy van azért egy fokkal
" konszolidáltabb " megoldás is, aztán legfeljebb feljebb lépünk ha nagyon bejön neki?..
-
sting2
addikt
válasz -conrad- #25376 üzenetére
Hát igen, elképzeltem, hogy milyet nézne ha azt kapna.
De, akkor mit nézne 2 - 3 év múlva ha ezt kapna?..
Elsőre sok lenne az, nem akarok ekkora élményt ilyen " korán".
Sok esetben a szülők Megalomániája égeti ki a kisgyerek lelket.
Szerintem ellene akár egy jobb Tetris -el is, ahogy ismerem.[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz petymek #25484 üzenetére
Az nem is egy rossz ötlet.
De, ezt még nehezebb fellelni, ha meg van, azok meg irreális áron mennek.
Amiket néztem 1,5 éve (mert nekem is megfordult a fejembe), kivétel nélkül - szétfingott, zsíros, koszos, leharcolt darabok voltak - 50-60 ezer forintokért 1 max. 2 játékkal.
A szebb példányok meg talán 5 ezerrel voltak olcsóbbak mint újan, sok, sok évvel ezelőtt.Cortez71
A Nintendo első szériái minden esetben sokkal jobbak szoktak lenni, ha csak a megépítettséget nézzük.
A WIIU - Switch éveiben ez már a kijelzőkön is tetten érhető.
De, ez a többi konzolgyártónál is így van.
Ebben az a "jó", hogy amikor belépünk egy adott gép ciklusába, akkor az van ami van és nem lehet visszamenőleg választani, így felesleges azon dilemmázni , hogy mi lett volna ha..
Mondjuk ezzel egy kicsit ellent mondok magamnak, de az is tény, hogy a Nintendo az a periféria ami nem csak azért drága mert tartja az árát, hanem mert sosem volt egy rosszul összerakott gépezet. Időtálló befektetés azoknak akik valami másra vágynak, más ízeket is akarnak kedvelni a megszokottakhoz képest.
Én is csak azért " húzom, halasztom, mert tudom hogy a gyerekek végleg elvesznek benne, eladni nem lehet utána, tehát örök darab.
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
Cimborám kérésére 1 hétre gépet cseréltünk PS4 - Switch.
A The Touryst című programot kaptam hozzá illetve a Mariot.
(Anno a 8 - 16 - 32 - 64 bites konzol evolúciót magam is a Nintendo gépeivel jártam be, így nem ismeretlen a cég arculata)
Mivel erről a turista programról még csak nem is hallottam, ezért ezzel kezdtem.
1 óra játék után nyilvánvalóvá vált miért is ragaszkodnak az emberek a megvett gépükhöz.
Ezt az érzést, ezt a hangulatot, ezt a megjelenítést (színes, szagos, Nintendos) nem találjuk meg máshol, ezt a "mágiát" csak itt, csak ebben a formában, tényleg a Kiotóiak tudják csak "szállítani ".
Bajban leszek az 1 hét lejárta után...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
válasz Quinine911 #25873 üzenetére
1-2 óra benyomása van bennem, azóta sem vettem elő sajnos.
Vérbeli kikapcsolódás , kisebb szigeteken (valós helyek), amelyek teljesen elkülönülnek látványban és rejtvényekben.
Szerintem rövid is mert legalább 6,8 "pályán" voltam ennyi idő alatt, amik ráadásul egyáltalán nem nehezek.
A zene ambientes nyugis, olyan "mászkálós - felfedezős - kirakós" stuff ez.
A stílusa , a színei, a hangok nagyon elvannak találva.
Ritka gyöngyszemnek tűnik így elsőre.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
Turbado használt Switch szorasban van.
Van ezekről valami tapasztalat?Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
Sziasztok!
Switch V2, Garis (8 hónap), makulátlan, minden tartozékával hiánytalanul - 70K
Reális ez a használt ár jelenleg?
Mert nagyjából a nyári szünetet szeretném " UP-olni" a srácoknak pár Exel és viszlát, nem kívánom maradandóra venni, tovább adnám ősszel.
Mario Party, Odyssey, és talán a Tennis ha jókat mondtok róla, lenne a csomag - pont van egy Hirdető aki ezeket egyben adná nem rossz áron..[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz CactuS #43985 üzenetére
V2 lesz.
Mert szerintem tovább megy majd máshoz, ott meg jól fog jönni ha " kevésbé idős ".
A 90-es években a Snes - Megadrive konzolok, szerintem 6- 8 kézen is átmentek, mégis vettük szónélkül, akár egy buszmegállóban, Skála szatyorban..Norb79
Akkora a Fortnite rajongás most, hogy nem hiszem.
A 12 éves fiam már elveszett, de a 9 eves lányom megérdemel egy " esélyt", hogy ne legyen menthetetlenül " ratata " Gamer..Találtam egy első gazdás, makulátlan 7 hónapos hivatalos garis + dobozos Zelda BotW - Metroid dread.
95K
Szerintem Lecsapok rá, nem szeretek ilyen dolgokkal mélázni..
A 2 cím nem érdekel, de nem adja nélküle.
😊Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
Kézben nyilván, de Dokkolva is van érdemi különbség az Oled vs V2 Switch összevetésben?..
-
sting2
addikt
A Mario Odyssey után melyik a" jobb "választás, a Super Mario 3D vagy Bros Mario rész?..
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
Most ez a legkisebb bajom.
Megörökölt " V1 Switch, tegnap egy baleset során a felmosó vödörben végezte..
Most az a dilemma, hogy egy bontatlan V2 - 100k
vagy 3 hónapos Oled 120K áron legyen mert a kölykök megőlnek ha nem lesz valami helyette..
A felhasználás totál hektikus, van hogy kézben, de sokat van Dokkolva is.
.. Csak az a fránya, " milyen lehet az Oled" érzés ne lenne..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest