Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz MTPower88 #22899 üzenetére
Az ilyen témát ha lehet kerüljük légyszi! Már csak azért is mert ez a téma tiltott a forum egész területén!
Egyébként használt játékokkal kell játszani, az nem kerül 15-20K-ba, ráadásul hála a Nintendo árazásának, minimális bukóval tovább is adhatóak azután hogy végigvitted őket.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz GuruZone #22900 üzenetére
Tudtommal a 4.0ás verzió óta létezik a gépen előtöltés, így szerintem a kiadó és/vagy Nintendo dönti el hogy mikor engedi azt letölteni!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #22898 üzenetére
Most nézem, hogy Te is TG lettél. Innentől figyelnem kell, hogy mit szólok be Neked.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #22904 üzenetére
Ezt eddig is figyelned kellett, mert Koncsik barátomat ráküldöm a torkodra ha olyan van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #22905 üzenetére
Ááá, Ő nem az a vérengzős típus. Nem mindenki olyan, mint Te!
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
GuruZone
őstag
válasz Sirandrish #22903 üzenetére
Ok, köszi :)
Régóta van switch-ünk és tudom nagy hiba, de a Breath Of The Wild eddig kimaradt.
Nem baj ha a Link's Awakening-gel csöppenünk majd bele a világába?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz GuruZone #22907 üzenetére
Egyáltalán nem baj. A lényeg hogy elkapd a Zeldás fonalat
-
Sordoran
addikt
Ez a topik borzalmasan veszélyes, elsősorban a pénztárcámra.
Annyit mondjátok az "új" Zelda játékot, hogy hajlok megvételre, holott 2 hete van Switch-em, még a BotW is csak megnézés szinten lett kipróbálva, Fire Emblem-et tolom, és jövőhéten jön az Astral Chain. Nem rendelem elő, de ha közeli boltba ahol szoktam vásárolni lesz raktáron pénteken, lehet benézek, és ez a ti hibátok.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #22911 üzenetére
Komolyan mondom, még majdnem elszégyelltem magam...de aztán nem! Tessék megvenni!
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #22912 üzenetére
Aztán remélem nyerek a lottón a héten, mert zsíros kenyérre se fog jutni.
Erős lesz így is év vége, még a Death stranding, és a Pokemon Shield is ki van nézve, jövő év elejéről szót se ejtsünk. Csak jusson is idő mindenre.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #22914 üzenetére
Nah szerencsére engem azok közül egyik sem érdekel, így nálam több marad a zsebben
-
petymek
senior tag
válasz 30z.Samu #22915 üzenetére
Ok Az jó ha valaki felnőtt fejjel is "gyerekké tud" válni.
Nálunk gerkőcnek tetszik, leköti a játék, pedig anno mikor mutattam neki, mi fog érkezni, akkor azt mondta, ilyen gagyi játék neki nem kell.Más:
Mint tudatlan, a Grid az a Grid, amit mindenki vár minden konzolra, vagy ez csak switchre érkező változat?Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz petymek #22917 üzenetére
A Grid az a régi Grid Autosport Switch verziója, míg a többi konzolra új Grid érkezik!
[ Szerkesztve ]
-
petymek
senior tag
válasz Sirandrish #22919 üzenetére
Némi késéssel megkapjuk az újat is majd, vagy az felejtős?
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz petymek #22920 üzenetére
Hát ez egy érdekes kérdés, mert ahogy elnéztem a grafikáját 1-2 videón, az alatt szerintem elfüstölne a Switch, dehát a W3at is sikerült portolni némi kompromusszummal, ez meg lényegében egy zárt pályás autóverseny, szóval bármi lehet!
-
GuruZone
őstag
válasz Sirandrish #22909 üzenetére
7 éves kislányom a fő user most, neki be fog jönni az tuti.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
ISThun
csendes tag
Egyedül leszek az örömömmel, de végre-végre-végre jön a Japanese Rail Sim 3D Switchre is!
3DS-en annyira sokat toltam, hogy vasútmodellben is beszereztem a járgányt valamint élőben is ellátogattunk Kiotóba és beutaztuk a vonalat, úgyhogy boldogság van.
AmiAmin pedig már elő is rendelhető (hátha mégis érdekelne valakit rajtam kívül). -
petymek
senior tag
válasz Sirandrish #22921 üzenetére
Thx.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
etnies
senior tag
Érdekes, két nappal a megjelenés előtt, 5 Fonttal olcsóbban a hivatalos árnál, megbízható eladótól.
Berendeltem."önmagam hite vagyok magamban"
-
dud998
őstag
válasz ISThun #22925 üzenetére
Egy jó busz vagy vonat szimulátorra én is nagyon vágyok. Szóval nem vagy egyedül ezzel.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz koncsik #22933 üzenetére
Várom és is nagyon. És hamarosan érkezik az Asphalt is Switchre.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
nxswitch
senior tag
válasz hszilard666 #22935 üzenetére
De igen, tudsz venni e-shop feltöltőkártyát.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Olvastam az összefoglalóban, hog a használt játékokkal vigyázni kell, főleg, ha fizikai alapon szerzi be az ember. Honnan lehet tudni, hogy az ott említett dump miatt veszély leselkedik-e az emberre? Jobb akkor online átvétellel megoldani? Vagy nem éri meg és inkább csak az új legyen?
Köszönöm előre is!
-
Quinine911
aktív tag
válasz csubuka #22937 üzenetére
Ahogy itt olvastam ilyen itt még senkivel nem fordult elő, hogy a használt játék gondot okozott volna.
De mondjuk külföldről én nem vennék, ki tudja, ott milyen kézben lehetett.
Ha használt, maradok az országon belült.I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
csubuka
addikt
válasz Quinine911 #22939 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz Imilenni #22942 üzenetére
Azt mondták, pénteken lesz elvileg (de hogy lesz-e a tokban kártya vagy csak kód...) - mondjuk félre is érthettem, mert 1 hónapja még:
Feral Interactive@feralgames Replying to @Tolinx21 and@pa patestavis: Digital only, at least for now.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
csumpa93
tag
A Grid a jó példa arra, hogy lehet normális portot csinálni switchre megoldhatná sok játék a Performace/quality választást.
egy szó mint száz: világ legboldogabb emgere vagyok switchen verseny játék
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest