Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Sordoran #23799 üzenetére
Én csak a 2-vel játszottam 2DS XL-en, imádtam minden percét, viszont az első rész valamiért nem jött be. Ami még nagyon tetszett a kis gépen és sejthető hogy jön folytatása, az a Detective Pikachu. Elsőre nem tűnik nagy durranásnak, talán nem is az, többen félredobták hogy nekik nem jön be. Én végigjátszottam és nagyon nem bántam meg, azt sajnáltam, hogy vége. De a végéből én azt szedtem ki, hogy ennek lesz folytatása, szóval remélem, hogy 1-2 év és jön a bejelentés.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
nxswitch
senior tag
válasz 30z.Samu #23802 üzenetére
Be van jelentve a folytatása. Más lesz a vége elvileg, mint a filmnek. Én remélem az első részt is portolják, mert ilyen játékot csak úgy érdemes játszani, ha a történet elejét is ismerem.
“Can’t wait to keep sleuthing with [Detective Pikachu]? Plans are under way to bring this crime-solving Pikachu to Nintendo Switch!” the company said on Twitter. “The details of this game are still a mystery...so keep checking back here for more clues.”
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz 30z.Samu #23797 üzenetére
Köszönöm, Neked is és persze mindenki másnak is have fun! Én játszottam mindegyik résszel, és igaz, jobban várom jelenleg mint a karácsonyt. Idén nekem ez az utolsó olyan játék amit előrendelek, jövőre is csak az Animal Crossing mozgat meg, úgyhogy most anyagilag jó idő elébe nézek.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Delávégá
tag
válasz ViharVadász #23804 üzenetére
Ez az Animal Crossing nagyon aranyos és jópofa játék. Kész felüdülés a sok "agresszív" játék után.
-
Bazsi1987
őstag
Animal crossing-on kívül lehet tudni jövőre milyen játékok jönnek switchre? 😊
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bazsi1987 #23807 üzenetére
Gods and monster az ubitól, Xenoblade remaster, Tokyo mirage remaster. Aztán van pár bejelentett játék, aminek még nincs dátuma: Bayonetta 3, No more heroes 3, Shin megami tensei 5, Metroid 4, Zelda folytatás. Utolsó kettőt nem hiszem, hogy már jövőre tolhatjuk, de a többire van esély A következő direct után okosabbak leszünk.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Én egy mario kart 9-et is lassan várnék már😊
-
nxswitch
senior tag
válasz #09990144 #23810 üzenetére
Szerintem határeset. 2017 végén végeztek BOTW-al. 3 év alatt összehozhatnak egy folytatást már meglévő motorra ami szándékosan ehhez a játékhoz készült és rengeteg meglévő grafikai elemre.
Én egy Paper Mario-nak vagy más RPG marionak örülnék. Third party játékok közül pedig Final Fantasy 1-6, 13 és Kingdom Hearts portoknak. De legrosszabb esetben álomba sírom magam az elmaradt 10-20 switch címmel...
-
törölt tag
válasz nxswitch #23817 üzenetére
Az a kérdés, hogy az Atlus és a Sony milyen megállapodást kötöttek. Én örülnék a legjobban, ha csak időszakos exkluzivitás lenne, de nem élem bele magam. Ez az a játék, a Naughty Dog címek mellett, ami folyamatosan csábít PS vásárlásra. Eddig hősiesen ellenálltam, de nem tudom meddig
-
Bazsi1987
őstag
Imádom a switchet kedvenc konzolok lett, de az árazás az beteg itt pl a doom psre most akciós 1800ft, nintendo eshop 60 euró legolcsobb dobozos nálunk a legolcsobb 14 ezer használtan meg 8 ezer körül van... Szívem szerint switchre venném de ez már nagy különbség ☹️
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
petymek
senior tag
válasz ooooobi #23682 üzenetére
Igen van olyan. Sőt csak 1 verzióban van magyar nyelv.
A külföldön vett Witchernél jó esélyed van arra, hogy ne legyen benne magyar nyelv.
Régió táblázat.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
nxswitch
senior tag
válasz petymek #23825 üzenetére
17-ről leestek 8-12ra. PS4-en ugyan ennyi induló árról 3-4re esnek le a használt árak. Ha pedig nem botlból veszed a játékot, hanem használtan 10K körül, akkor lehet, hogy bukás nélkül el tudod adni akár egy év múlva is el tudod adni ennyiért.
De rosszul fogalmaztam úgy kellett volna írnom, hogy jól tartja az árát.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Fire emblem: Three house kérdés!
Kicsit talán off, de nem merek rákeresni google-ben nehogy spoilerbe fussak. Szóval kérdés: Ha végig viszem a sztorit, utána tudom még a karaktereket fejleszteni, tovább játszani, vagy game over?
Nagyjából sztori felénél járok ( ), és kinéztem már kiből milyen harcost akarok csinálni. Viszont elég sokat kell még ránézésre güriznem ezekért, szóval elgondolkodtam lesz-e rá elég időm. Illetve a kapcsolatot is akarom fejleszteni mindenkivel, de ugye az is idő.most szabadítottuk ki Fayn-t Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz #09990144 #23828 üzenetére
Köszi. Akkor lényegében újrakezdődik, de a renow pontokkal tudok szintet ugrani kapcsolatokkal, és a karakterekkel is. Fair enough, bár valószínűleg inkább előbb másik két ház sztoriját tolom végig majd.
Illetve a Fire emblem: Warriors-al szemezek most, csak ahogy nézem az inkább hack'n'slash jellegű. Ezt leszámítva az is van annyira jó, érdekes mint a Three house?Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
törölt tag
válasz Sordoran #23829 üzenetére
Szerintem New Game +ban is választhatsz másik házat. Még nem próbáltam, várom hogy jöjjön plussz tartalom hozzá (új karakterek, master classok, küldetések) és majd utána
Ezeket a warriors játékokat én kerülöm messziről, nem az én stílusom. Szóval nem tudom, milyen története lehet. -
Sordoran
addikt
válasz #09990144 #23830 üzenetére
Lehet, de most a Black Eagles-el vagyok, és Edelgard-al akarom maximalizálni a kapcsolatom ami ugye csak akkor lehet, ha az ő házát választom. Na meg a ház többi tagja is szívemhez nőtt. Persze szétbonthatom végül is a NG+-ban a ház választás előtt egy mentéssel is a dolgot. Illetve esélyes, hogy én is megvárom a plusz tartalmakat, mivel van bőven más játék is amivel játszanék.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz PhilBrick #23785 üzenetére
Jaj mondj már valami rosszat is, mert még a végén megveszem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
petymek
senior tag
válasz nxswitch #23826 üzenetére
Esnek azok kevesebbre is. Népszerű címekből pl. Mario Kart, Odyssey, Arms, Mario Rabbids nem egyszer 6-7 ezerért hirdetik.
Egy éppen felkapott más sláger termék pedig, mint pl. most a witcher még nagyobb bukó, ha újonnan megveszi az ember. Az ilyen külsős játékok itt is filléres 4-5 ezres árakra esnek.
A WiU játékok jobban tartják az árukat.szerk: Arms Mario Rabbids
[ Szerkesztve ]
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
-
petymek
senior tag
Itt még elég friss a witcher, és minthogy már ide is tartozik, kérdezném, hogy új játéknál a "story and sword", vagy a "Blood and Broken Bones" a jobb választás?
Elkezdetem a "Just The Story" módban, de nem jött be, és újra akarom kezdeni.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
törölt tag
válasz petymek #23836 üzenetére
Kezdheted nyugodtan blood and broken bones-on. Még a deathmarch se nehéz, csak az első pár órában kell óvatosabbnak lenni. A nehézséget nem sikerült eltalálniuk
Az első két nehézségen szerintem a gyorstámadas pufolese elég. A felett már picit kell figyelni az olajokra, bombákra, jelekre is.[ Szerkesztve ]
-
dinostaRR
tag
A resi 5-6ban csak local coop lesz vagy neten is lehet tolni majd masokkal?
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
nxswitch
senior tag
válasz petymek #23834 üzenetére
8 ezer alatt nem nagyon láttam Mario Kartot sem hardveraprón. Odyssey-ből most adtak el egyet 10-ért hardveraprón. Zeldát sem láttam 10 alatt.
Szerintem nem a népszerűségtől lesznek olcsók, inkább azok a játékok mennek le 5-re és alá, amikkel alig akarnak játszani, pl. régebbi sport játékok.
Diablo III és Doom is külsős játékok, és mégsem láttam őket 8 alatt, szerintem Witcher-t sem fogom.
De PS4-hez képest mindenképp jobban tartják az árukat.
-
-
hszilard666
veterán
Nagyon szuper a Switcher 3 : breath of the wild hunt, de ha ezt tudja az öreg tegra a gépben, akkor a kérdésem az hogy hol van a GTA V? Hol a többi AAA cím?! Gondolkodtam mi állna jól a gépnek, és én el tudnék képzelni egy Dishonored 1-2 pakkot a gépre. Fallout szériának is lenne értelme, tekintve hogy az engine már kész van a skyrimmel, valamint anno PSP-n sokan szerették a tomb raider játékokat is. Autós játékból is kéne több. Nem tudom mi van a kiadókkal, nem látják a konzol eladási számokat?!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Kai_Rong
senior tag
Péntek este óta most már nálam is pörög a kicsike, és még a fóliázást se sikerült elcsesznem rajta, egy darab légbubi se lett alatta A hétvégén belement egy jó 10 óra a Fire Emblem Three Housesba meg még 2-3 óra a Zelda BotW-ba. Mindkettő elég masszív, ezekkel nagyon sokáig elleszek (a Three Housesban konkrétan sehol sem járok, most kezdődött el az ötödik fejezet), a DQ XI S megvásárlásával így nem is nagyon sietek
TV-re rákötve pozitívan csalódtam, egyáltalán nem csúnya egyik játék sem, főleg azon fika után, amit a konzol rendszerint kapni szokott. Handheldben nem sokat játszottam, a New 3DS-en és PSPn/PS Vitán edződött kezemnek ez a méret meg súly egy picit szokatlan, de majd biztosan megszokom idővel. Lassan annyi konzol van már itthon, hogy követni sem tudom.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
oXyg3n
tag
Sziasztok.
Mai napon vásároltam egy Lite-ot, nem volt nintendo-m 20 éve úgyhogy új vagyok benne.
Ha az e-shop-ból megvenném a witcher 3-at akkor az támogatja a magyar nyelvet?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Sordoran
addikt
válasz Kai_Rong #23847 üzenetére
Fire emblem: Three house miatt "ne aggódj", én most járok 25 órával chapter 9-nél, és most indul be a sztori (12. chapter a féltáv). Eddig imádom, van pár dolog ami sejthető volt, és most egy másik nagy meglepetést is megelőlegeztem magamnak (amire utal a játék, 99% hogy bejön). A harc is tetszik, karakterek fejlesztése is jópofa, és a felfedezést, párbeszédeket is szeretem. Nálam év játéka nagy esélyese.
Jah, és a Three house-nál másik két ház is ott lesz még.[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Sordoran #23849 üzenetére
Jaja, nem érzem úgy, hogy le lennék maradva az eltöltött időhöz képest, az exploring nálam a favorit lehetőség amikor vasárnaponként szabadidőhöz hagy jutni a játék, tetszik ez a Roxfort Varázslóképző-szimulátor Mondjuk a 3DS-es részekhez képest furcsa a kontentmennyiség, az Awakening, Fates: Conquest és az Echoes: Shadows of Valentia stabilan hozta a 30-35 órás végigjátszásokat, bár ezekben az endgame bónusztartalmak még nincsenek benne, mert nem volt érkezésem rájuk Ez alsó hangon lesz vagy 50 óra, főleg, hogy hardon nyomom. Először maddening nehézségen kezdtem, de annyira frusztráló volt (nem is feltétlenül nehéz, inkább csak unfair a mocskosul csaló RNG meg a folyton double strike-oló ellenfelek miatt), hogy a harmadik misszióban lejjebb váltottam hardba. Mondjuk ez se nehezebb sokkal, mint a Fates: Conquest volt normalon, kellően motiváló kihívás.
Golden Deer-rel kezdtem, aztán Blue Lions és Black Eagles lesz a menet a továbbiakban, ezzel kb. karácsonyig el is leszek.
... Link pedig még meg sem szólalt a sarokban xD Minden platformon brutálisan hosszú a backlogom, ha a következő két évben nem vennék egy új játékot sem, akkor sem unatkoznék. Szerencsére az idei évben már semmi nem fog jönni, ami mindenképp márazonnal kellene.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest