Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Lehet tudni mikor érkezik a nagyobb üzemidős, frissített Switch?
-
csumpa93
tag
Így online store-ba nem lehet vásárolni játékokat, cssk magán a gépen keresztül? Szeretnék 1-2 akciós játékot megvenni, de így böngészőn keresztül nem sikerül. Gépem csak a közel jövőben lesz és jó lenne már pár akciós gémet bezsebelni addig.
[ Szerkesztve ]
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Beléptem én is egy zsír új Switchel A kérdés: Érdemes rá fóliát tetetni? Most rakattam rá egy sima fóliát, de hagyjuk a minőséget, rárakni már egy művelet volt ami miatt atom karcos is lett vagy inkább hagyjam a fenébe?
-
csumpa93
tag
válasz Quinine911 #22671 üzenetére
Köszi.
Szinte csak Hand-be fogom használni, tokban és nem gyakran tervezem tapizni. Sima fólia ahogy látom felrakhatattlan, Wish-ről közben rendeltem übeg fóliát, azt majd meglátom milyen. Remélem nem túl sérülékeny. De eddig imádom
-
csumpa93
tag
válasz Sordoran #22674 üzenetére
Ugye ez sima fólia, nem üveg. Az összes létező port magához szívja felszereléskor, plusz még 65.025.256 db buborék is ott marad, ezeket mire kiaplikálod úgy összekarcolod a fóliát, hogy csak na. Az üveg fóliában bízok ha megérkezik, azt könnyebb felhelyezni. Mobilok terén ott sok tapasztalatom van, azt hibátlanul fel tudom tenni.
-
csumpa93
tag
Sziasztok
Amúgy nem tudom mennyire új vagy hasznos infó, de én ma az MM-be vettem az új gépet és amellé is adják a 35eurós kuponokat,
-
csumpa93
tag
Szia!
Igen, pont az új modellre mentem rá, eddig vártam szegedi MM-be vettem. Nem volt már kedvem rendelgetni meg ki tudja egy jól összab@szott dobozba jön, ott volt helybe és megvettem. 114.999 szóval megvan az MM felára. de kárpótol a 35eurós kupon.
-
csumpa93
tag
válasz Bazsi1987 #22724 üzenetére
Én tervezem. Erre fogom elpazarolni a 35 eurós kupont Most ha belegondolsz egy normális versenyzős játék nincs switchre, így konkurencia hiányában nekem minden féle képpen első napos lesz/tervezem. Hasbár lehet 1-2 videót megnézek előtte, de mondom, nekem már régóta kellene egy jó versenyzős game. V-rally kakesz, Gearclub-on nem látszana, mint ha túl sok tartalom lenne benne, Grid-be meg elég sok autó kategória van, csak lesz már benne valami tartalom
-
csumpa93
tag
A Grid a jó példa arra, hogy lehet normális portot csinálni switchre megoldhatná sok játék a Performace/quality választást.
egy szó mint száz: világ legboldogabb emgere vagyok switchen verseny játék
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Mit tudok csinálni, ha totál lefagyott a gép?
Be szerettem volna zárni egy játékot és lefagyott, de semmit nem lehet vele csinálni.
Valaki tud valami megoldást?
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Lassan 2 hónapja megvan az új Switch (imádom Zeldába benne van lassan 80 óra), de.
Azt vettem észre, hogy a hátulja elég gyorsan "fényesedik".
Mindent tiszta kézzel használok, egy kontrollert. egeret, billt nem sikerült elkoptatnom, ennek meg már fényes a hátulja. Ez direkt ilyen gyorsan "kopik"?
-
csumpa93
tag
Érdemes beruházni a farming simulatorra? Néztem, hogy egész jó ára van most a shop-ba, csak kíváncsi vagyok valaki tolja-e és ha igen, akkor milyen?
-
csumpa93
tag
Nos. Alza kuponnal behúzva egy Crash Trilogy, Spyro meg egy Diablo 28K-ért, ingyenes szállítással
Sajnos ahogy észrevettem már nem lehet a kuponokat kombinálni de azért még így sem rossz ezért a 3 játékért, szerintem
-
csumpa93
tag
Jól hallottam, hogy lesz a Zelda BOTW-nak még kiegészítője?
-
csumpa93
tag
Ha nem fog Switchre megjelenni, nem tudom mit csinálok
-
csumpa93
tag
válasz hszilard666 #25187 üzenetére
Tehát nem kód van benne, mint mondjuk a bayonettában, hanem kártyával indul mind kettő, csak az egyiket le kell tölteni? Ha jól értem
[ Szerkesztve ]
-
csumpa93
tag
Most így olvasgatva a hozzászólásokat, hogy ki mennyire örül a switchnek és mennyire imádjátok (többek közt én is ) Gondolom a magyar eléggé "kis" piac, de látva, hogy aki használja, mennyire szereti az jó érzés.
Erre a Sony a napokba bejelenti, hogy nem készít kézikonzolt, mert nincs piaca
Pedig milyen menő lenne látni egy új Uncharted, God of War, Spider-man, és lehetne a végtelenségig sorolni a Sony ex címeit, egy hordozható konzolon.
A kakómat kiköptem miközbe a cikket olvastam, először nevettem utána meg sírtam.
Sorra dönt meg rekordokat a Switch, erre a Sony beköpi, hogy "nincs piaca"
Hogy egy "híres embert" idézzek " Abba fogok beleőrülni, hogy nem értem a világot"
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Ma változik az ingyen játék az eShopban?Már megvan köszi
[ Szerkesztve ]
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Valaki játszott a JCB Pioneer Mars és az Earthfall: Alien Horde című játékkal? Most egész jó áron vannak és jónak is tűnnek így képekről.
Szerintetek el lehet velük ütni az időt? Meg aki nyomta, mi a véleménye róla.
-
csumpa93
tag
Csak én nem értem, hogy mi ez a hype az Animal Crossing miatt. Mi ez a játék? Életembe nem hallottam. Mi lenne a lényege? Elsőre nem tűnik túl nagy számnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest