Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
thewom75
tag
válasz GuruZone #13631 üzenetére
Prága=drága 😁
Viccet félre téve, szerintem a Nintendo cuccok Európa szerte egy árban vannak nem hiszem, hogy országonként nagy lenne az eltérés. Amin spórolni lehet, az a digitális játékok régióinál lévő árkülönbségek, eltérő akciók. Usa, Canada esetleg Dél Afrikai accountal történő vásárlás.
PSN : thewom
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz GuruZone #22900 üzenetére
Tudtommal a 4.0ás verzió óta létezik a gépen előtöltés, így szerintem a kiadó és/vagy Nintendo dönti el hogy mikor engedi azt letölteni!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz GuruZone #22907 üzenetére
Egyáltalán nem baj. A lényeg hogy elkapd a Zeldás fonalat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Peat;)
veterán
válasz GuruZone #39666 üzenetére
Nekem V1 megjelenés óta és aktívan használtam kb nyárig. Azóta kiábrándultam kissé a switchből, igazából megszolgálta már amiért vettem és ez az év nem az enyém volt..majd metroid használtan esetleg. De nálam kipukkadni látszik a dolog.
De a konzollal nem volt sok gondom, igaz mindig beltéren használtam (szerintem máshol nem is lehet, talán oledet már igen). De azért utazgatott velem hébe hóba, repülő, szálloda. Nem hypo allergén környezetben volt
A joy-nak száraz contact spray az ment, de pont a napokban néztem meg a kalibrációt és jónak tűnnek.
Szerintem a gyári állapotú stick gumi kicsit csúszós és nehezebb nagy erőhatást kifejteni rá. Akik raknak rá recés felületet ott lehet nagyobb erőhatás éri mert jobban bele lehet kapaszkodni ujjbeggyel. Nekem van ilyen elméletem is hogy miért megy sokaknak hamar tönkre, nem így tesztelték a nintendos pupákok hanem simogatva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest