Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Imilenni #19418 üzenetére
Se dokkolóban, se handheld módban nem rossz a játékok kinézete.
HBO GO nincs, csak YouTube van egyelőre.
Diablo 3-nál simán játszottam 3 órát kézben (de lehet többet is, csak akkor már lejjebb vettem a fényerőt.
Autós játék több is van, rally is, meg kisautós jellegű vagy buggyos, Mario Kart, stb.
Filmet max. YouTube-on tudsz nézni rajta.Én 100% handheld módban használom, kétszer ha volt dokkolóban a gép.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Imilenni #19418 üzenetére
Hali! A legfontosabb kérdés, hogy érdekelnek e a Nintendo játékai. Ha igen, akkor jó vétel
Filmnézésre nem ez a te géped, nincs se HBO, se Netflix, és USB-ről se játszik le semmit. Csak egy Youtube app van. Böngésző sincs, ez tényleg csak játék konzol.
Komolyabb játékokkal olyan 2,5-3 órát megy akksiról, egyszerűbb játékokkal kb 4-5 órát bír.
Autós játékokkal én egyáltalán nem játszok, de itt egy lista, ilyenek vannak
És igen, a konzol és a játékok is elég szépen tartják az árukat.
Én csak handheldben használom, 90%-ban Nintendo játékokkal tolom, és imádom a masinát. Nagyon jó ex-ek vannak, ha kimaradt a wiiU onnan is van egy csomó port. -
-
Baltazár123
senior tag
válasz Imilenni #19421 üzenetére
"75-80k körül"
Így valahogy. Nyilván sokan hirdetni szeretik, nem eladni, azért vannak 90e körüli hirdetések a használt alapgép csomagra. Azért nevetséges mert jókora hülyének kell lennie annak, aki annyiért megveszi, hiszen rendszeresen vannak akciók, 94-97-100e-be kerül az új és akkor a használt 90e forintos ár nagyon palimadár fogónak hangzik
Simán és pofátlanul kínálj be 75e-t egy használt max 1 éves kiváló állapotú gépért és lesz aki odaadja annyiért, mert kb annyit is ér.
90-95ért már okosított gép kell legyen vagy több játékkal akár plusz joyconnal vagy tartozékokkal. Máskülönben pofátlan lehúzás vagy balek vevő, nézőpont kérdése.
Arra figyelj, hogy hordozható, de leginkább csak vonaton, távolsági buszon jó, mert elég méretes. Talán még metrón elő lehet venni, de nem csúcsforgalomban. Mondjuk láttam már srácot 40 perces bkk buszozás közben switchel játszani, de ő is ablak melletti ülőhelyet keresett hozzá, különben folyton lökdösték volna a kezét. -
Baltazár123
senior tag
válasz Imilenni #19424 üzenetére
Az akksi élettartamát a napi töltés csökkenti de ez minden termékkel így van, amiben akksi van. Amúgy is 20-80% között kéne tartani az ideális élettartamhoz, de ez a gyakorlatban kivitelezhetetlen. A YT-on olvastam egy kommentet, a srác csak handheld módban játszott vele, ami tippre akár napi 1 de gyakran 2 töltést is jelenthet neki (nem részletezte ezt) és neki az 1 éves gépe az állítása szerint 2 óránál többet bírt még. Akksit lehet benne egyébként cserélni, nem is annyira nehéz, de persze a garancia ugrik, úgyhogy utána kéne, 2 év alatt intenzív handheld mellett, a srác adatai alapján valahol 1,5-2 óra között fog még bírni az akksi, mire letelik a garancia. Ez korrekt, lehet, hogy nem is kell akksi csere azonnal garancia után.
Ha melóhelyen 2-3 órát tudod tolni, akkor érdemes egy ilyent beszerezni + tápot. Vannak olcsóbban kisebb verzióban esetleg csak sima állványok is, de akkor is kéne neked még egy táp oda szerintem.
Esetleg power bank, de azok nem túl praktikusak napi használatra szerintem. Mondjuk létezik olyan állvány, amiben van egy komolyabb power bank is, ha ilyen irányban gondolkosz. -
ViharVadász
őstag
válasz Imilenni #19446 üzenetére
Én a szlovák boltjukból rendelek mindent, ha már ott lakom. Megbízhatóak, gyorsak, itthon GLS szállítja a rendelt dolgokat. Egyedül azt nem csípem ha valamit előrendelek tőlük és ígérnek valami ajándékot általában anélkül küldik.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
MODERÁTOR
válasz Imilenni #19446 üzenetére
Az utánvétes pluszköltséget a szlovák/cseh webshop-ok szeretik, nem tudom miért... lehet, valamilyen saját pénzügyi szabályozás (az alza pl még személyes átvételnél is számolt ilyet, bár mintha utoljára nem kellett volna)
Ha jól emlékszem GLS futár volt, de nem lehetett kártyával csak készpénzzel fizetni (pedig a GLS futároknál van terminál)
Arra kell figyelni, hogy ha honosítva van Szlovákiában a játék, simán küldenek szlovák borítósat (ha megbeszéled velük, hogy ne, akkor is előfordul...)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz Imilenni #19468 üzenetére
Korrekció:
UK eShop - lehet vásárolni (én alapból ide vagyok bejelentkezve a Switch-en, Nintendo Account-om is UK)
USA eShop - fizetéskor lehet bankkártya probléma
HUN - csak ismertető[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
bwoay
nagyúr
válasz Imilenni #19579 üzenetére
4310 mAh, ha 2A-es töltőre dugod, akkor kb 2.5 óra.
más:
elhangzott, hogy az Inside nagyon jó. hát én azt a játékot kötelezővé tenném. meg a Limbot is. állítom, hogy ezek új stílust teremtettek. mindkettő nagy élmény volt, de az Inside nekem olyan, mint az a film, amin még utána hetekig agyalsz.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
ayo
veterán
válasz Imilenni #19663 üzenetére
lehet külön és egyben is. én azért vettem egy ilyet, mert több mint 4 GameCube kontrollerem van és a legtöbb játékhoz használható, főleg hogy soknál még át lehet szabni a kiosztást. Ezek lassan 20 évesek, de nem akarnak elromlani
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Norb79
őstag
válasz Imilenni #19667 üzenetére
Nyilván probléma, nekem se hiányzott egy kanyar a világvégére, mert a 17. kerület túlsó vége tőlem, budapesti lakostól is nagyon messze van, nemhogy, ha esetleg vidéki az ember, meg macera meg minden, ezt nem vitatom.
Egy normális világban azonban röhögve vennél még egy párt, mert úgyis tolsz majd vmit a haverokkal, és 20k nem a világ, hogy 4 joyconod legyen, amikor az egyik megkotlik akkor elviszed, elpostázod, ingyen cserélik és visszaküldik, addig tolod a másik párral, az élet megy tovább. Ennek a gondolatmenetnek az a hibája, hogy a "20k nem a világ" része megbicsaklik és ez a fő baj szerintem. Mindössze ennyi a véleményem erről a témáról és most off off.[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz Imilenni #19783 üzenetére
Összesen 1 helyre lehet bevinni, a gameparkba, a 17. kerületbe. Itt is azt írja, hogy kell számla meg garancialevél, de tőlem semmit se kértek, amikor mondtam, hogy a joycon a bibis.
-
djozsi
senior tag
válasz Imilenni #22226 üzenetére
Igen, de azért valamivel lassabb, megfontoltabb a harc érzésre. Ez szándékos, a játék 30 frame és ehhez igazították a harc ritmusát.
Számomra a játék a Bayonetta és a Nier legjobb tulajdonságainak egy nagyon jól sikerült elegye. Vannak olyan részei, amikben ezek a játékok egy hajszálnyival jobbak, de az összhatás számomra itt sikerült a legjobban. -
djozsi
senior tag
válasz Imilenni #22229 üzenetére
Sajnos egyet kell értenem. Noha elsősorban a remek scifi sztori és egyedi ötletek miatt nagyon jó játék volt, de a Platinum leggyengébb harcrendszerét tették le benne.
A Bayonetta 2 ennek pont a tükörképe, talán a valaha volt legjobb harcrendszer, cserébe a sztorinak nem sok értelme volt.
Ahogy írtam, az Astral Chain mindkettőnek a jobbik részét próbálta továbbvinni, van benne egy hol fordulatos, hol klisés, de összességében kifejezetten érdekes és szórakoztató sztori és egy láthatóan nagyon alaposan átgondolt és kitesztelt, közel tökéletes harcrendszer. A nyomozgatós rész pedig teljesen egyedi és szokatlan egy ilyen típusú játékban, mégis valahogy jól illeszkedik bele és szerves részévé válik a játéknak, egyáltalán nem érződik úgy, hogy erőltetett lenne, kilógna.
[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
válasz Imilenni #22235 üzenetére
Nálam az a kemény, hogy kb fél évig "szenvedtem" a drift problémával a bal joyconnál, de nem jutottam el odáig, hogy elküldjem szervízbe. Aztán mikor rászántam magam meg nem volt alkatrész. Végül eltelt újabb 1-2 hónap, amikor hívnak, hogy már van és beküldhetem. Mondom játszok még egyet gyorsan. Erre megszűnt a probléma. Magától. Kb 8 hónap után. Gondoltam be se küldöm, mert ha náluk nem jön úgyse csinálnak vele semmit. Azóta is rendben működik olyan 2 hónapja.
-
tboldi
nagyúr
válasz Imilenni #22364 üzenetére
Én nem tudok róla, viszont már a Nintendo 64 óta létezik a játék.
-
Quinine911
aktív tag
válasz Imilenni #22381 üzenetére
azt én is, (így vagyok vele Xbox-on is ), de ugyanakkor meg azért csak praktikusabb kártyacsere nélkül játékokat váltani
Bár ahogy elnézem az eShop bolt árakat, majdnemcsak hogy drágább a cucc letöltve, mintha fizikailag venném meg valami konzol boltban.
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
MODERÁTOR
válasz Imilenni #22942 üzenetére
Azt mondták, pénteken lesz elvileg (de hogy lesz-e a tokban kártya vagy csak kód...) - mondjuk félre is érthettem, mert 1 hónapja még:
Feral Interactive@feralgames Replying to @Tolinx21 and@pa patestavis: Digital only, at least for now.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Tentalus
tag
válasz Imilenni #23233 üzenetére
Ez eléggé elterjedt dolog pedig, hogy mást ne mondjak a több mint 1000 dollárost Ipad Pro-t sikerült többeknek kettétörni, de Switch-et is láttam már 1000 méter magasról ledobni betonra (túlélte,de az egyik Joycon tönkrement).
Arra gondolni se merek,hogy ilyen fikázás szándékos is lehet pl. a konkurrencia részéről, relatíve kis befektetéssel lehet a piaci részesedést komolyan befolyásolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest