Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz Scholes9 #15606 üzenetére
3K-t szerintem bőven megér, talán valamilyen játékmódban szegényesebb, mint a többi konzol verzió, de ketten local multiplayerben nagyon jól el lehet vele lenni (mint a többi asztali konzoli változattal is).
Ha már szóba került, hogy ki mivel játszik: én jelenleg a Diablo III-mal játszottam a legtöbbet, ez egész jó volt, de egy kicsit félretettem, mert időközben elkezdtem a Spider-Man-t PS4-en. Időközben Switchre beszereztem a CIV VI-ot is, de egyelőre még csak egy 20-30 kört játszottam le play now módban - ami furcsa eddig, hogy én jobban rázoomolnék handheld módban az egységekre vagy a városokra, mint amennyit maximálisan enged, de azon kívül egyelőre eddig jónak tűnik (igaz, nagyon sok tapasztalatom még nincs vele).
Illetve amin nagyon gondolkozom, az a Sega Mega Drive Classics, ezt valaki megvette már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs