Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzDavid99
tag
Igen, de még ha belegondolva reálisnak is tűnik ez az ár, szerintem ennyit így, a megjelenéskor nem ér meg ez a konzol. Szomorú vagyok, mert nagyon tetszik a Switch, de ennyit biztosan nem adok ki érte, legfeljebb majd az őszi időszakban - pedig még az előrendelésen is elgondolkoztam korábban.
A amerikai ár teljesen korrekt (a japánról nem is beszélve), de így Forintban kicsit sokat kérnek érte, még ha ehhez egyáltalán semmi köze nincs is a Nintendóhoz.
De ami a legjobban megijesztett, az nem az a +15k, hanem a játékok árai, amik az eddigi tapasztalatokból kiindulva a későbbiek folyamán sem fognak lejjebb menni, ellenben a többi konzol szoftvereivel. És akkor arról még nem is beszéltem, hogy a multi is fizetős lesz, valamint a kiegészítők árai sem a legolcsóbbak.
Úgyhogy a részemről marad a kivárás, na meg a régi jó 3DS. Egyelőre...
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Előbb-utóbb úgy is belinkelné valaki: Super Real Mario Odyssey
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Monoton
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #1259 üzenetére
Nagyon jó 😂😂
-
Sirandrish
Topikgazda
Ahogy látom ez így a starton alsó hangon 130k lenne a Zeldaval. Hm...Ezen még gondolkodnom kell.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
japunk
aktív tag
Nagyon nem tetszik az itthoni ára a gépnek, pedig még félre is rakattam magamnak egyet, hogy megjelenés napján elhozzak egyet de kezdek elbizonytalanodni. Magyarán vegyek egy gépet 100-115e forintért, hozzá egy pro kontrollert 20e forintért meg vagy 2-3 játékot darabját 20 ezerért? Így már 200 ezernél járok. Az biztos, hogy aki Zeldázni akar az nem fog és gondolom nem is tudna szarakodni a Joy Con kontrollerekkel, ahhoz Pro kell. Még a Mario Karttal csakcsak, na de a komolyabb címekhez nem lesz elég az ami alapból jár a géphez.
Én meg eladtam a Wii U-t nemrég, hogy de jó lesz nyomni a Zeldát meg a fullos Mario Kartot a Switch-csen, erre ilyeneken bukik el az egész. Csalódott vagyok.
[ Szerkesztve ]
The owls are not what they seem.
-
tuki2200
senior tag
A bal oldali joycon-ba épített shape szenzorrol nagyon csendben vannak a tesztelok meg ugy mindenki, kb bemutatta a Nintendo h felismeri kő-papír-ollonnal mit mutatsz előtte a kezeddel de ennyi, kiváncsi vagyok fog-e ra épülni valami vagy csak egy felesleges dragito hülyeség mint az NFC volt a wii u-nal..
-
tuki2200
senior tag
De ezt meg lehetett volna oldani egy külső dokkoloval lsd. skylanders és jopofabbra szebbre is lehetett volna csinálni pl dokkolora 2 figura ha csökken az életed alatta porosan villog akármi pontencial van benne elismerem csak a kivitelezést nem, akinek kell amibo vegye, a dokkolot meg adjak a starter packhez
[ Szerkesztve ]
-
misuti
tag
Én azért remélem a mario kart kap egy új sorszámozott részt is,nem mint ha meglett volna nekem bármelyik is anno!
Vagy lesz sok dlc?Nem kéne!
Animal crossing?Lesz új valaha?Ezt GC-on toltam sokat!
Meg egy komolyabb grafikai stílusú Zelda,mint ami a wii u prezentációban volt!
Final fantasy?De ne ilyen emós 15,mert az marhára nem bejövős!
Ja és jó sok party játék,táblás,nem ilyen 1-2-3 witch!Tuti a siker!
Bár ha lesz switch-em kipróbálom![ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
Vajon 9H üvegfólia kapható lesz a gépre?
-
woros
őstag
Ezt tudom és értem is, de én az edzett 9H ÜVEG fóliát kérdezem, hogy vajon lesz-e hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Szünetet tartottam már a D3ban aztán jobban ránéztem ezekre az árakra.
Nincsenek kicsit eltévedve a Nintendonál?
Azt még csak-csak lenyelem hogy 2017ben egy olyan konzolt adnak ki PS4 áron, ami alig tud többet a már megjelenésekor is gyengének számító WiiU-nál, főleg mert asztali és hordozható egyben, innováció meg minden..oké.
Nah de hogy drágább egy játék rá mint mondjuk PS-re vagy Boxra? Meg 21-22K egy controller?Szerintem kezdi elveszíteni a józan eszét az N....
Csak én látom így és mindenki legyint mindenre, csak jöjjön már ki aztán elverünk rá egy vagyont oszt le van szarva, vagy mizu?Mindenképp szeretném megvenni, de egyre erősebben motoszkál a kis buksimban hogy majd valami WiiU-hoz hasonló olcsó de pro packot kéne megvenni, majd karácsony körül..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
boost
addikt
válasz Sirandrish #1275 üzenetére
PS4 induláskor is 21ezer volt egy játék. Utána ment vissza 18, most már 17 körülre.
-
Sirandrish
Topikgazda
Most nézegetem...a kezdeti 151.470ft-s pakkot le tudtam szorítani 150.470re
Van ahol olcsóbban megkaphatnám a Neon conos gépsast, pro controllerrel és Zeldával?
Mondjuk 149.470ért esetleg?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #1275 üzenetére
Először is tegnap lemondtam a novemberben előrendelt Switchemet 2 helyről is és a következő stratégiát fogom alkalmazni.
- 2db pro controller beszerzése havonta
- Switch megvétele karácsonykor, remélhetőleg Mario Odyssey bundle-ben vagy külön, ha nem lesz. (pro controllerek úgy sem lesznek soha bundle-ban)
- ha a joy con töltővel lehet ugyanúgy játszani, mint a nem tölthető verziójával akkor olyat is veszek.Így mindenem meglesz hozzá apránként, elosztva a költségeket és pont akkor fogom megvenni a gépet, amikor tényleg kelleni fog, nem fogom 8 hónapig a gép menüjét nézegetni.
-
cactuar
aktív tag
576-ban és Konzolokszervize-ben 109990 ft a konzol.
-
Sirandrish
Topikgazda
Könnyű annak aki nem akar Zeldazni
Nekem egy pro controller elég...Csak két kezem vanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
tassyu
tag
Sokan érveltek korábban azzal, hogy valódi gyermek tartalmak, csak a nintendonal vannak, hát most ezzel is szakítottak.
Vagy ilyen "húzó" címekkel nyitnak a gyaerekek felé?Ez nagyon ciki.
Na dehát majd egy év múlva lesz egy db Mario játék is :9Megnézve néhányszor az 1-2 switch alkotást, azzal sem értek egyet, hogy mennyire szuper pontosak is azok a kis pici irányítók. Pl. a mozgás másolós játékban.
-
MODERÁTOR
Én kb. 180k-nál tartok első nekifutásra (R/B Switch, Pro Con, hord.táska/fólia, 1-2-Switch, Zelda Limited (Master edition csak USA, hogy a q#&@ censored), plusz JoyCon nélkül és JoyCon töltő sincs benne.
Itt az ideje áttekinteni, mit lehet eladni, mert ez még kari+szülinap+névnap+húsvét összevonásával is kib@&#ott sok pénz.
Írtam a MediaMarkt-nak is...
RE: Egyedi, választékbővítési igény
Köszönjük levelét, és egyben elnézését kérjük a késedelmes visszajelzés miatt!
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy kérdése megválaszolása érdekében levelét továbbítottuk illetékes osztályunknak. A válasz érkeztéig szíves türelmét kérjük! Amint a kért információ rendelkezésünkre áll, kollégáink ismételten felveszik Önnel a kapcsolatot.
Türelmét, együttműködését köszönjük!
Továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére!
Üdvözlettel: Media Markt Online Ügyfélszolgálat E-mail: mmonline@mediamarkt.hu[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
dunc
nagyúr
Ez az árazás egy vicc! Kihagyom, és pl muszáj plusz kontroller, töltő stb! Bele fog fulladni a nintendo....
És nem csak Mo.n drágállják, de vicc, hogy egy lényegesebben erősebb konzol olcsóbb. A multi platform címek hiánya stb. Szóval egy gép+zeldáért egy paddal mennyit is kéne fizetni? Kb 150 ezret!
Vicc....... -
ayo
veterán
válasz koncsik #1285 üzenetére
a Pro kontroller máshol A kontroller... az eleve egy érvágás mindig. nem tudom mennyire lesz élvezetes Ultra Street Fighter II-t nyomni azon a kicsiken
a Joycon grip meg kár hogy nem tud alapból tölteni. remélem Kínában már gyártják a kiegészítőket...
http://jateknaplo.blog.hu
-
addikt
Biztos nehéz lett volna megoldani, hogy a Wii U pro kontrollere működjön a Switch el
Meg ha az újban lesz rezgő motor akkor is
Egyébként a mai napig nem hiszem el meddig bírja aksival ennyit számít hogy nincs benne rezgőmotor?
2 havonta egyszer ha töltöttem.Mondjuk legalább a játékok nem lemezesek lesznek nem fognak hangosan pörögni karcolódni.
Egyébként kicsit merésznek tartom az ilyen memóriakártyákat mindig egyszerűbb feltörni és másolni,[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz ImpersonatoR #1288 üzenetére
Tényleg nem kompatibilis a U kontrollere a Switchével? Erről nem találtam infót sehol sem.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz ImpersonatoR #1288 üzenetére
A Wii U pro controller-ben is van rezgőmotor, csak nem ez a HD-rezgő amit az újba implementáltak. Szerintem sem okozott volna sok fejfájást a N mérnökeinek a visszafelé kompatibilitás...
-
MODERÁTOR
-
ldave
félisten
Viszont ha azt veszem, hogy két gép helyett mostantól csak egyet kell venni Nintendo oldalon, akkor még olcsó is a Switch
A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz koncsik #1291 üzenetére
Tudom, hogy már mindenki elfelejtette, de korábban volt egy kis tipp-mix a Switch kezdőárát illetően. Hogy ne kelljen visszakeresgetni, kigyűjtöttem a tippeket:
Bétaville: 89000 Ft <--- a kis optimista
Dr.F.E.R.I.: 110000 Ft <--- !!!
Bazsi1987: 99000 Ft
Ayo: 120000 Ft <--- ő olcsóbban nem veheti meg, ha ez az ár is jó neki
Szdavid99: 99990 Ft
woros: 115000 Ft
Mister_X: 84.990 és 94.990 két csomagra <--- úgy tűnik nem lesz több csomag induláskor
oriic: Kisebb csomag 99.999 Ft Nagyobb csomag: 129000 Ft <-- szintén zenész
szgergely: 300€, de játék nélkül <--- !!! (bár hivatalos eurós árat nem találtam, de ált =$ árral)
Sirandrish: 120K...egy Zelda bundle ért
Ganz-[HUN]: Tipp 1: 99k Tipp 2: 119-120k Tipp 3: 129-130k <--- ne lottózzKöszönjük a figyelmet, 4 év múlva ugyanitt
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #1295 üzenetére
Jóvanmánefényezdmagad
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
FuRiONight
őstag
Nintendo Switch - kiderült, mennyibe kerül majd itthon
Konzolok
Nintendo Switch konzol szürke Joy-Con-nal - 109 999 Ft
Nintendo Switch konzol neon piros és kék Joy-Con-nal - 109 999 FtKiegészítők
Joy-Con (bal) Grey - 16 999 Ft
Joy-Con (jobb) Grey - 16 999 Ft
Joy-Con Charging Grip - 10 999 Ft
Joy-Con pár szürke - 26 999 Ft
Joy-Con pár neon piros és kék - 26 999 Ft
Joy-Con csuklópánt szürke - 1 999 Ft
Joy-Con csuklópánt neon kék - 1 999 Ft
Joy-Con csuklópánt neon piros - 1 999 Ft
Nintendo Switch hálózati adapter - 9 999 Ft
Nintendo Switch hordtáska és képernyővédő - 6 999 Ft
Nintendo Switch Pro kontroller - 23 999 FtJátékok
1-2 Switch - 16499 Ft (előrendelőknek 15 999 Ft)
Just Dance 2017 - 19 999 Ft
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 22 999 (előrendelőknek 21999 Ft)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Limited edition 32 999 FtCsak ha lhet kapni! Mit szóltok?
-
ldave
félisten
Hm, fura hogy erre nem írtam semmit, lehet épp dolgoztam
A Slime draws near! Command?
-
kribe
őstag
Az én tippem meg lemaradt?
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok