Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
kribe
őstag
Kár vagy nem kár a Nintendonak inkább erősen kellene hangsúlyoznia hogy lesznek rá külsős játékok. Az ilyesmi eldöntheti hogy valaki olyan mint én (akit a Nintendo játékok közül csak a Mario Kart érdekel de az nagyon) meg fogja-e venni a konzolt vagy sem. A MK8 miatt kerestem egy használt WiiU-t, de egy (max 2 mert a Zeldát annyira hypeolják hogy kiváncsi lettem rá) játék miatt nem fogom megvenni az biztos. Volt egy videó yt-ön amiben éppen arról volt szó hogy a trailerben megmutatott játékok érkezése egyáltalán nem biztos. A skyrim és az nba játék fejlesztőinek válasza szinte szóról-szóra azonos volt: örülünk hogy együttműködhettünk a Nintendoval a trailer elkészítésében de nem erősíthetjük meg azt hogy ezek a játékok tényleg kijönnek Switch-re, blablabla. Ha nem jönnek akkor óriási öngól volt bemutatni őket a trailerben, ha viszont jönnek akkor ezt minden erővel hirdetni kellene hogy kelendő legyen a konzol.
Ha már itt vagyok az ártalálgatósdiba is beszállnék: 119.990 az alap, 149.990 a "bundle". Amiben egy pro controller és egy játék a minimum lenne szerintem.
Egyébként tudja valaki hogy a Nintendo miért ad olyan neveket a konzoljainak amiken az angol nyelvterületeken a népek halálra röhögik magukat?
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
Nagyon remélem hogy lesz komoly 3rd party játék választék és én is inkább arra gondolok hogy csak várnak a hivatalos bejelentésekkel. De meddig? Ezerrel kellene nyomatni az infókat, generálni a hypeot, és nincs már sok idejük rá. Olyan sok jó hír kellene a konzolról amennyi csak lehet hogy a nép alig bírja ki a megjelenésig. A karácsonyi szezonról persze lemaradnak (azt viszi a PS4 Pro) de március már közel van és túl kevés a konkrétum. Tolni kellene hogy: igen, lesznek 3rd party játékok, ez is és ez is meg ez is, igen, lesz érintőképernyő, igen, ebben a Tegra X1-nél jobb a hardver, igen, a gép X órát bír ki töltés nélkül nem pedig csak hármat, stb. Ezek mind kérdésesek egyelőre és az emberek ezeken spekulálnak és kételkedő pesszimista hangvételű yt videókat csinálnak ahelyett hogy remegve várnák a megjelenés napját.
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #1295 üzenetére
Az én tippem meg lemaradt?
-
kribe
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #1303 üzenetére
Nem gond.
A Zelda trailer majdnem megvetette velem a gépet de még kivárok vele. Igazából csak az és a MK8 Deluxe ami érdekel. Szerintem optimizmus úgy gondolni hogy majd karácsony körül veszek olcsóbban, csak akkor lesz olcsóbb a Switch év végére ha nem lesz eléggé sikeres (ismerve a Nintendot lehet még akkor sem) illetve használtan is csak ugyanebben az esetben lesznek jó áron kaphatóak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest