Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz SzDavid99 #332 üzenetére
Nekem a bárhol ott folytatom, ahol abbahagytam illetve a gyerekeim elfoglalása egy hosszú úton (sajnos nem mindig süt a nap és nem minden autópálya "izgalmas" - pedig én is az ablakon kibámulást szeretem, új utakon különösen) mindent visz.
Egy baromságom még van: remélem a cartridge-k doboza is kicsike lesz, mert hely az nincs már. Nem, a wii-t sem adom elEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz SzDavid99 #348 üzenetére
Egy pár állítás, amivel azért valamelyes vitáznék:
[A cím] Jó úton halad a Nintendo Switch, de vajon sikeres lehet-e? - Ha kérdéses a sikere, honnét tudod, hogy jó úton halad?
(...) de a konzol funkciói és az azokban rejlő lehetőségek sem maradtak rejtve az érdeklődők elől - Pont hogy semmit nem mutattak meg a dizájnon kívül; még az sem egyértelmű a látottak után, hogy érintőkijelzős-e egyáltalán.
(...) annak a vállalatnak, aki az utóbbi időben eléggé eltávolodott a nagyobb közönségtől? - Relatív, hogy ki mit ért nagyobb közönségen. 60+ millió embernek van legalább egy 3DS-e, netán Wii U-ja. Ekkora játékos bázisa perpill sem a Sony-nak, sem az MS-nek nincs. A zsugorodás az egész iparágat érinti.
(...) lévén az új gépnek ugyanazt kell kínálnia hordozható formában, mint a TV képernyőjén - Kevés konkrét dolgot lehet a gépről tudni, de azt biztosan, hogy HH módban vissza skálázza a grafikát például. De ettől a TV üzemmódban még elvben akármilyenre is meg lehet egy játékot csinálni.
És ugyebár ez a két megcélzott réteg: a mobilon játszók (..) és a konzolokon játszó fiatalok - A trailer egyértelműen a huszon-harmincas embereket célozza meg, akiknek a gyerekkora egybeesett a N otthoni konzoljainak a virágkorával (SNES, N64), mostanra pedig fiatal orvosok, ügyvédek, programozók, akik meg is tudják fizetni a minőségi szórakozást, ha a Nintendo vissza tudja édesgetni őket. Arra úgy konkrétan nem láttam utalást a filmben, hogy a mobilosokat vették volna célba. A konzolosokat nyilván, mint ahogy az autógyártók is a vezetni tudókat elsősorban.
a mobilok és tabletek a további funkcióikból adódóan mindenki zsebébe meglapulnak - My bad, de nekem nincsenek akkora zsebeim
nem sokan gondolják úgy, hogy megéri kiadni többszázezer forintot konzolra és játékokra - Tényleg nem sokan, max a gyűjtők és a tábor fanatikusai. A kazuárok szvsz nem ebben a kategóriában gondolkodtak eddig sem.
(...) hogy élvezni tudják az eszköz funkcióit (megfelelő third-party támogatással és multiplatform címekkel). Ha ez már a kezdetekkor sikerül, akkor a Nintendónak nyert ügye van - Sajnos még nem lesz nyert ügye, a kezdetekkor a Wii U-n is relatív sok volt a 3rd party játék. A kérdés az, hogy ezt az állapotot folyamatosan fenn lesz képes tartani, na akkor talán nyert ügye lesz.
Egyébként aranyos cikk, gratula hozzá
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
-
ayo
veterán
válasz SzDavid99 #872 üzenetére
FIGYELEM! A Nintendo Switch konzol jelenlegi ára ideiglenes, az előrendelők természetesen a végleges áron juthatnak majd hozzá a géphez.
őket nem szeretem, de ha boltom lenne én is ilyen trükkel szedném be az előrendelői dollárokat
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
tajner10
tag
válasz SzDavid99 #1050 üzenetére
Tudom milyen én is csak az miatt tartom most a 3ds-em mert azon van mario maker meg zelda oot 3d,meg persze a dragon ball project fusion(ami még csak japánban és az usában jött ki)de erre meg megláttam hogy jön a dragon ball xenoverse 2 switchre (ez azt jelenti hogy vére lessz egy hordozható konzol ami elbírja az ilyen bandai namco féle verekedős animés játékokat)
-
ldave
félisten
válasz SzDavid99 #1076 üzenetére
Hm, Switch-en vajon drágább lesz a játék? Random angol webshopnál Switch-re 60 font, Wii U-ra 50 font a preorder.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
ayo
veterán
válasz SzDavid99 #1245 üzenetére
300 euró 94K + itthoni áfa, árfolyamváltás stb.... ha pont 100K lenne az igen csak kellemes lenne, de a 115 már valósabb nekem is.. de ahogy régebben is írtam, még mindig felesleges nézni ezeket. Ha hazai forgalmazótól megjön a pontos adat, akkor minden bolt ki fogja írni azonnal
-
ayo
veterán
válasz SzDavid99 #3010 üzenetére
Ha rendeled a konzolt és nem tetszik, akkor visszaviheted, a screenhez nem kell nagyon kibontani, hogy le tudd tesztelni.
FB-n és PH-n se olvastam pixelhibát, meg mást se nagyon 1-2 embernek max. BT gondja volt - nekem pl. egész lakásban érzékeli, passz.
(#2996) tassyu: ész érveket ezerszer leírtam feljebb, én se megyek be mondjuk Wii U topikba beírni, hogy mennyire jó a Switch-em direkt kelteni az indulatokat, de tudom, hogy valakinek ez a hobbija... szíved joga és így tovább.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz SzDavid99 #3010 üzenetére
Rengeteg gond van, inkább szabadulj meg gyorsan tőle. Olcsón átveszem.
Igazi válaszom: én nem tapasztaltam ilyesmit (a többi problémát sem). Ez nem jelenti azt, hogy másnál sincs, sajnos.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz SzDavid99 #3145 üzenetére
lsd 3114 + 3116
1,5 Switch fogyott az első héten (v.s.)
Comparing 3 systems and their RAM use, it would looks like this:
Switch: 4 GB RAM – 3GB for games
Xbox One: 8 GB RAM – 5 GB for games
PS4: 8 GB RAM – 6 GB for games[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ayo
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz SzDavid99 #3763 üzenetére
Nah az tipikusan az a játék amire a PC több mint tökéletes...legalábbis nekem.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz SzDavid99 #4613 üzenetére
Ajánlom hogy Switches Poké legyen, és hogy reformálják meg a Poké nevet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
belan
addikt
válasz SzDavid99 #5188 üzenetére
Rime ps4 pron volt meg, azért is érdekes lenne Nintendo mert lehet vinni is repülőre vagy bár hová ,nekem mint konzol nagyon teszik is ezért is kérdezem érdemes meg venni trófea támogatás amúgy lesz benne ?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest