- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi 16
őstag
válasz
Sirandrish #3693 üzenetére
Neked hogy megy kolega
-
Tomics
addikt
Nekem egy magos proci+Gef6600 800*600ba viszi mediumon
Én többet vártam a demotol, de hát szvsz az Underground óta ugyanaz a játék. Nekem az marad a favorit. -
Dave64
aktív tag
válasz
Sirandrish #3692 üzenetére
Pontosabban, nem a kanyarra érzel rá, hanem a driftre!! És utánna már nem probléma eggyik kanyarból a másikba átdobni, átvezetni a vasat.
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3694 üzenetére
akkor nem szoltam
-
Tomi 16
őstag
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Sirandrish #3688 üzenetére
fejenállva
-
Dave64
aktív tag
válasz
Sirandrish #3681 üzenetére
Én is nagyon csipáztam a kanyon driftet, ha egyszer ráérez az ember... LOL
-
ádyz
addikt
válasz
.:Kristian:. #3684 üzenetére
jól teszed be, és kicsúszik?
hogy lehet az?
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3684 üzenetére
hát nemtudom...szerintem a Carbonban hiresen könnyüek a driftek...és valóban csak a kanyar bejáratán mulik minden..ha jól teszed be (
) akkor királyásg van
meg szalagkorlát előtt rákell fékezni és a verda segge tökéletesen leirja a korlát ivét néhány centivel előtte...
-
addikt
válasz
Sirandrish #3681 üzenetére
Ha jól teszem be (
) akkor felborulok, ha meg nem akkor viszem az egész szalagkorlátot
A másik fajta drift már jobban ment.. -
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #3682 üzenetére
az viszont igaz, főleg a Suprával nem élethű
egy hátsókerekes autó, nem úgy csúszik -
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3678 üzenetére
hát szerintem nagyon könnyü...a Kanyonban meg főleg mert hosszu kanyark vannak és ha jól teszed be a verdát a kanyarba egy legalább 30K-s csuszással jöhetsz ki.
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #3674 üzenetére
nekem megy rendesen
de a carbon-t egy kicsit nagyon elcseszték
olyan rövid lett, hogy fél nap alatt végig lehet vinni
kristian:
-
Tomi 16
őstag
válasz
Sirandrish #3676 üzenetére
de....
Csak azért jobban is mehetne..Csak ahhoz a hsz-hoz írtam,nem olvastam előzményket..
Futattok egy Frapsot,és megnézem nekem mennyin megy maxon.
-
addikt
válasz
Sirandrish #3674 üzenetére
Könnyű a drift?
Nekem a kanyon drift soha nem mentpedig elég sokat gyúrtam rá
ádyz
Mondták már -
-
válasz
Winner_hun #3050 üzenetére
Igen ezt én is tapasztaltam! Reálisabb, hogy lemész egy kicsit az útról azt már dob el, de az irányítás kicsit nehézkes! A Carbonba volt az eddigi legszarabb irányítás, főleg a drifteknél!
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3666 üzenetére
én egyszer az első oszlopot már megfogtam
mondjuk nemis ütöttem kis senkit -
ádyz
addikt
válasz
.:Kristian:. #3666 üzenetére
te 1 barbár vagy, ugye tudod?
-
C@rbon
senior tag
na jo igaz kb 15fpsem volt 1280ban minden maxon.
1024ben mindjárt jobb
-
addikt
Legrövidebb versenyem, 2 TOTALED
[link]
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #3664 üzenetére
és kapásból azon próbáltam a demot...amig be nem szaggatott és fel nem borultam magasan vezettem
-
addikt
Pár kör után már nem is nehéz a King mód: [link]
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3658 üzenetére
"1. lehetett tesztelni a kocsit versenyen kivül."
Ezt baromi egyszerű megoldani. Csinálnak vmi teszt menüpontot, ahonnan egy versenypályára ugrasz és tesztelheted az autód.
Fraps eredményt azóta is várom vmelyik 7600GST, GT tulajtól, akinek 1280x1024-ben fullon megy a játék gond nélkül.
-
-Nemtom-
őstag
válasz
Sirandrish #3642 üzenetére
igazábol én magyarítottam először
u.ugy kell mint a carbont
[link] -
Sirandrish
legenda
válasz
Buldozer99 #3656 üzenetére
mert felesleges ha lehet versenyről versenyre ugrálni mert senki sem fog 2 verseny között 3percet autókázni.
De pl az UG2-ben milyen jó volt..
1. lehetett tesztelni a kocsit versenyen kivül.
2.hosszabb volt a game
3. voltak rejtett versenyek amiket meg kellett keresni mert a térkép nem jelölteebbe is lehetett volna ilyen.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3655 üzenetére
Engem nem nagyon érdekel, hogy lesz e benne szabad kóborlás. Semmivel nem lett volna jobb, ha megint egy Carbon-ban szintű, unalmas pályán lehetne szabadon kóborolni.
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Sirandrish #3655 üzenetére
Fogalmam sincs,de mintha valaki írta volna régebben hogy miért nem lesz benne.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Buldozer99 #3654 üzenetére
de egyébként miért hagyják ki belőle? hogy elférjen a game egy DVD5-ön? ha kihozzák ugy hogy 6gigaés DVD9re megy ki csak és üresen hagynak 2 gigát akkor pipa leszek
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Sirandrish #3651 üzenetére
Szerintem is
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3650 üzenetére
igen azt is láttam....pedig az már a szemnek egy gyorsan pörgő diavetítés és minden csak nem élvezhető
amúgy lehet bennem a hiba és túl nagyok az igényeim... -
Sirandrish
legenda
válasz
Buldozer99 #3648 üzenetére
ez bizony nagy kár
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Sirandrish #3644 üzenetére
Nem lesz!
-
C@rbon
senior tag
Lenne egy nagyon gyökér kérdésem de akárhogy néztem a játékot még sosemjöttem rá: Hogy lehet tovább lépni a másik pályára?
athomi: nekem 7600gsem van és 1280ban minden tök jo maxon. érdekes
-
Sirandrish
legenda
válasz
Buldozer99 #3643 üzenetére
nah az igazán nem sok
Egyébként tud valaki bármit arra nézva (100%osan) hogy lesz-e avagy sem szabad kóborlás a játékban?
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Sirandrish #3642 üzenetére
Pontosan,3fájl-t kell áttírni!
-
dante3
addikt
Úgy látom könnyen magyarítható:
Sg.hu-n csinálta egy srác! -
Dave64
aktív tag
Nem tudom mit panaszkodtok itt sokan. Szerintem nagyon jól sikerült a game!
(egészen szép grafika, jól optimizált, vezetés is jobb és ha még hozzáképzelem az ezer fungciót, meg a tuningot ... DDD -
Elmör
őstag
válasz
joshua7 #3634 üzenetére
Ezért nem vettem akkora TFT-t, nekem elég a 17" is.
Különben tényleg ez a nagy parasztvakítás, hogy minden játéknál a csúcskártyák kellenek, ha már 1280X1024 feletti felbontásban játszol. Néztem a 8-as széria összefoglaló tetsztjét és nevetséges, hogy van, ahol még a 8800GTX is csak 20-25 FPS-t ér el. -
laci666
senior tag
Hali
A neten láttam egy 8gigas Need For Speed Pro Street-et .Ez vajon a végleges.
-
Tomi 16
őstag
most szedem én is a Demot.
Kiváncsi vok mennyire égeti ki a 7900GTX-emet. -
dante3
addikt
Jajj, de mérges valaki, én csak most próbáltam ki a demót, nekem tetszik ezerszer jobb, mint a Juiced 2, kicsit arcados lett, de nem baj! Az irányítást kicsit megnehezítették,és akkor mi van, meg lehet szokni! Törés is van, gumifüstölés, ami ujdonság! Aminek a legjobban örülök, hogy nem éjszakai versenyek vannak, nem az elnyúló fényeket látom mindenütt!
Jó lesz ez, várjátok ki, és aki fikázza, úgy is játszani fog a teljessel is! -
edgR
őstag
akik ilyen hudenagy elegedetlensegi hadjaratot folytatnak itt, azok miert irjak be 6x h ilyen szar meg olyan szar? el lehet kullogni masik topicba duhongeni. vagy egyszer elmondod es kesz.
egyebkent meg ebbol a demobol egyszeruen nem lehet kovetkezteteseket levonni, mert 1: qrva rovid, 2: hianyos. jatszott itt vmelyikotok mara teljessel? honnan tudod akkor, hogy nem lesz jobb a fizika, vagy a grafika vagy barmi. ugyan mondjatok mar meg nekem mi a gond a grafikaval egyebkent. en lattam az osszes reszt, sztem az ilyen ug meg hasonlok amiket emlegettek (de meg a mw is) elbujhat szegyeneben. es ez meg csak 1 kib*szott demo.. -
joshua7
veterán
- gépigény: 1280, 2AA, minden maxon: 20-30fps...pff... a Carbon sokkal gyorsabb volt hasonló látvány mellett
- irányítás: valami überf*s: hiába nyomom jobbra vagy balra, egyszerűen nem akar kanyarodni. Elsőre nagyon zavaró volt, aztán valamennyire megszoktam, de még mindig rém gyengus
- menü: túl csicsás, nem tetszik
- fizika (sivatagos speed trap rész): lol... pattog a kocsi össze-vissza, rémes. A damage-ek kiosztása meg teljesen véletlenszerűnek tűnik. Totaled-é dettó.-/+ zene: szokásos NfS akármi, szódával elmegy
+ a grip race tetszett: ez a régi, 'igazi' NfS-ekre emékeztetett, mintha az irányítás is jobb lett volna itt és a táj is tetszett
+ a graf nem rossz. Az autók tetszenek, mondjuk a táj már nem annyira, de cserébe legalább lassú...
+ szerintem ennek a játéknak semmi köze az NfS szériához. 1 totál önálló alkotásként meg nem olyan rossz. Viszont ha az NfS 2.-6. részére visszagondolok, a szívem szorul össze.6/10 - gyengus ez is, de szerencsére nem annyira, mint az übersz*r Carbon. A teljest azért megnézem majd.
-
Ferdzsoo
addikt
Szerintem a demó lényege hogy megfogjon a játék, és megvedd a teljes verziót.
Namár ha a demót nem tudták olyanra megcsinálni (amiben az ujdonságokat kellene bemutatni hogy megfogjon a gamé) hogy érdekeljen, akkor a teljes verzió nemtudom mennyivel lesz jobb... -
kipróbáltam.. egyenlőre nem tudom hova rakni. Érdekes, mert 1280-ba minden maxon 10-20 fps, 1024-be szintén minden maxon már 25-35 fps.
A grafics szép. Kormánnyal nyomtam, így az irányítás egész tűrhető. Játékélményt szerintem egy demóbol nem lehet leszűrni. Viszont a szuperinteligens ellenfelefet nemtudom hova dugták
Vagy ez abban mutatkozik meg, hogy megyek 180-al, és berántja fékezve elém a másik kocsi a kormányt?
Szóval érdekes gamma. Szerintem kicsit elhúzták már ezt a kiadást, és mindenki től lett csigázva. De majd meglássuk az teljes gammát
-
Csabipici
aktív tag
Én is kipróbáltam a demót.
Grafika nagyon szép: 1280x1024-ben minden maxon, még az élsimítás is be van kapcsolva (4x) és simán futott. Az autók mozgása is tetszett.
Két dolog van ami nem tetszett: nagyon rövid volt a demo, és a játkmenet így elsőre túl könnyű volt... -
netkoo
senior tag
válasz
.:Kristian:. #3599 üzenetére
Nagyon jó kis videó
-
Zewa
senior tag
Maradjunk házon belül. Akinek kell huzza a Hardwired-ről
nekem faszán le jött 3,5kiloval huztam.
Van vmi hogy neketek akad. Nekem szerencsére nem.
Evvela konfiggal hogy: Asus p5GB2-x, P4 2.66ghz@3,4, 6600GT 256 GDDR3 nyugodt szivvel fut 1280*1024ben tükrözödés emg pár cucc be álitva.
A saját konfigommal (adatlap) avval csont nélkül megy maxon minden.
Lehet volna min olyan a d emo mint a Carbon-é. Elég sz@r lett de majd meglássuk a teljes mien lesz -
Prof01
veterán
Hehe, de király: [link]
-
NaNorbert
aktív tag
Vannak it rendes emberek akik nem csak bántsák a másikat és segitenek! öneki köszönöm! ( RZoli89 )
elkezdtem letölteni 800mb 20kb /s kel szedi max a 25 de sebaj
talán 3 nap alatt it van!!!jó8 mindenkinek és igy tovvább !!!
jo game-zést még estére!! -
Elmör
őstag
válasz
.:Kristian:. #3609 üzenetére
Nem szeretném élőben kipróbálni, de ha durva kemény a futómű és bírja a gumi+felni, akkor miért ne lehetne? Na mindegy, hülyeség ezt tárgyalni, akinek nem tetszik, az nem játszik és kész.
Aki ismeri a Dark Messiaht, az meg nekem mondaná, hogy nem is nehéz, pedig én annak találtam és ezért elég hamar uninstal lett a vége, pedig nagyon nagy játék lett tavaly az is!
Ja és köszi a tippet! (na ez tényleg hülyeség, hogy kell a rükverc)
-
mongi_
aktív tag
Én direkt a Crysis miatt húztam fel a procimat, segített is.
Nem feltétlen csak a procim miatt kaptam ezeket az értékeket, de elég erősen megdobta a gépem teljesítményét (eredetileg 2,6-os gondolhatod, hogy mennyit jelent a 4ghz-re való ugrás
), a videókártyám is húzott (gyárilag), nem tudom, sztem ez is számít benne valamelyest.
-
mongi_
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #3605 üzenetére
Naa, ne legyél már ennyire kegyetlen.
-
Elmör
őstag
válasz
Lehet kicsit tényleg sokat pattogott a kocsi, de nézd azt is, hogy mennyivel mentél, meg ugye ez csak játék.
Azt viszont nem értem, hogy amikor indul a menet, akkor neked szépen füstölt a gumi, nekem meg csak a Nissannal csinálta ezt és csodálkoztam is, hogy a Bömössel meg nem. Kikapcsoltál valamit a beállításokban vagy hogy sikerült ez?
-
mongi_
aktív tag
válasz
Elpattant, nem kicsit, nagyon.
Valóban olyan mintha trambulin lenne az asztfaltba építve. A látszat néha csal, előttem van a teljes verzióba az egyik versenymód, keresd meg a pályán az elrejtett trambulinokat...
-
mongi_
aktív tag
1024x768-ban 8x élsimítás mellett: 40-45 frame/sec
1280x1024-ben 8x élsimítás mellett: 30-35 frame/sec
1600x1200-ban 8x élsimítás mellett: 15-20 frame/secMegcsináltam mindegyik felbontás mellett, gondoltam igy áttekinthetőbb/érthetőbb lesz valamelyest és ezzel el is kerülöm a következő méregetéseket.
Ha screenshotok is kellenek, azokat is csinálhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Opel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest