- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Gondolom nálam van a hiba, de ha a Graf beállításokat, a felbontáson kivül elpiszkálom akkor töltésnél kidob xp-be h szabálytalan műveletet hajtott végre. Tudom,h a konfigomat nem 2007-re találták ki, de azért az alapbeállítás egy kicsit gáz.
-
trassher
addikt
nah este sikeresen megállt a modemem (adsl powa
). még fél óra is kipróbálom az adataimnál látható űberkonfiggal
-
Zin
őstag
-
MTbc
senior tag
Csak nekem pakolt képeket a telepítési mappába?Akkor lehet hogy ezért volt a lüktetés néha?
-
Lamarr
csendes tag
válasz
Sirandrish #3191 üzenetére
Már megelőztelek
Amúgy sztem már nagyon sok helyről jó sebességgel szedhető! -
Zin
őstag
Ncore,Preto,moobs-rol szedjetek.Onnan hamar lejon eleg sok seed-er van!
-
Dj.Mike
senior tag
ahonnan szedtem ott váratlanul megállt pedig majdnem 4 megás netem van
-
domi007
őstag
válasz
Winner_hun #3179 üzenetére
Köcce!
Megoldás?DOMy
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #3181 üzenetére
persze, okosan meg van ez csinálva...
de ettől függetlenül, az nCore az egyik legjobb ******* oldal
-
Dj.Mike
senior tag
hali én is most szedem van egy olyan oldal ahol az EA 5 szerverére is rá lehet kapcsolódni na onnan szedem és elég szépen jön
-
mcwolf79
veterán
Hát Nekem a demó alapján eddig óriási csalódás(PS3-on).
Bár ahogy elnézegetem a hsz-eket,a PC-s verzió sem sokkal jobb. És ott ugyebár még ott az a fránya gépigény
Sajnos úgy néz ki,hogy a Most Wanted után már nem tudnak nagyot durrantani a fiúk -
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #3174 üzenetére
jaaaa, értem már.én az ingyentorrent-re gondoltam
a modi, persze így meg gyüjti szépen a feltöltési pontokat
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Pár kép:
Totalcar BMW
szálllldosok, szállldosok
landolás
B+, a fényezésNekem így megy:[link][link]
Driverben Balancen a csúszka, most megnézem HQ-ban. -
domi007
őstag
Nekem egy a bajom vele: a kocsikon az egyenes vonalak (lehet, hogy szar a konfigom) nagyon recések...A speed racenél meg amikor indulni kéne, egyszerűen szaggat. Úgy megy föl a fordulatszámmérő, mintha szívverések mozgatnák: 4000 2 mp szünet, 6000, 2mp szünet 8000... És minden szaggat. Ekkor leteszem kis nézetbe, felveszem újra, és minden királyul megy...
DOMy
-
athomi
veterán
Újabb negítív észrevétel:
Miután totálkárosra törtük az autónkat végig kell nézni egy hosszú bukfencsorozatot. Elsőre persze érdekes, meg talán másodszorra is, de sokadjára már unalmas. Autómatikusan nyomom az ESC-et, persze hogy nem történik semmi. Végig kell nézni, persze az ESC lenyomásakor egy pillanatra megakad a kép, mintha történne vmi, de csalódnunk kell, semmi nem történik. Aztán rányomok a restart-ra...persze hogy nem ugrik a rajtvonalra. Kilép vmi menübe, majd ismét tölt egy kicsit. Aztán végre indul a verseny, de előtte végigmutogatja az autókat, ahol ismét hiába nyomkodjuk az ESC billentyűt.
Ezt persze könnyen ki lehet javítani és az is elképzelhető, hogy csak a demoban kell végignéznünk. Remélhetőleg a teljes játékban ilyen már nem lesz.Hogy jót is mondjak:
A grafika jól sikerült, de egy sikeres játékhoz kevés... -
Gyusz
őstag
Elég rövidke demó, ebből ítéletet mondani nehéz lenne, ugyanakkor nem is lenne tisztességes. 1440*900 minden minimumon (kivéve a kocsit, az high-ra volt téve) teljesen játszható, semmi akadás, bár FPS-t nem néztem. Még így is elfogadhatóan néz ki, próbaképp jobb beállítások mellett pedig tényleg szép. Az irányítás gamepaddal teljesen korrekt (billentyűzettel az Underground 2 óta nem próbálkozom), de jó lenne más kocsikat is kipróbálni, nagyobb sebességnél, tuninggal, szóval ez igazán majd a teljes verzióban dől el. Idáig jobbnak tűnik, mint a Carbon, de majd meglátjuk. Ugyan a Porsche 2000 a kedvenc részem, de nekem eddig minden évben jó szórakozást nyújtott bármelyik NFS, mégha olyan hullámzó is volt az egyes részek minősége.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sirandrish #3169 üzenetére
Amit szabad Jupiternek...
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #3169 üzenetére
persze, hát ami fent van, azt minek töltöd fel megint?
nem?
de elég szépen jön, max. szávszélességgel -
Sirandrish
legenda
válasz
Winner_hun #3165 üzenetére
nah ugye...csak nemakartam kiirni egy alkoholos ital nevét
-
ádyz
addikt
hihi, nCore powa
am. jóreggelt aLL
-
athomi
veterán
válasz
Winner_hun #3164 üzenetére
Erről a driverről elég vegyesek voltak a tapasztalatok. Nem hiszem, hogy egy 7900GS-en hozna vmit a 169.02-eshez képest.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sirandrish #3161 üzenetére
Sört tényleg nem ér
-
athomi
veterán
Az árnyék a kocsi alatt rettentően érdekes és érthetetlen, a kipufogó a levegőben, a jobb hátsó lámpa egy része átlátszó, a csomagtartó is furán áll. Másik szemszögből a visszapillantó tükör a levegőben állt, nem kapcsolódott hozzá az autóhoz. Bravo!
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem meg így.
-
athomi
veterán
válasz
Manitou #3152 üzenetére
Ugyanazon beállításokon mint nálad!
Frames: 2730
Time (ms): 138708
Min: 13
Max: 32
AVG: 19,682Ez így sztem vicces...AVG 19.7FPS.
Hozzáteszem amiatt a játék miatt nem fogok nekiállni drivereket cserélgetni...
Winner_hun: Magasabb felbontásban ugyanazon beállításokon sokkal jobb értékeket kapsz.
-
Manitou
veterán
válasz
Sirandrish #3146 üzenetére
Megáll a kép? Vagy mi az hogy akad 50FPS-el
Az NFS4 is ilyen volt, hogy folyamatos volt, de mégis olyan furcsán ment, mintha darabos lenne kicsit.Engem nem igazán érdekel, idén már egy forintot nem költök gépre, de még lehet jövőre se
De úgy látom nem is érdemes
-
aTom_DJ
tag
A problémák nálam is fennálnak, amikről beszéltek.
Nem tudom emlíette-e már valaki, hogy rohadt könnyű. Olvastam a gamestaron, hogy mindenképpen a legkönnyebb fokozaton kezdjük. Úgy is kezdtem, aztán a 3. versenyre felraktam a legnehezebbre és íme az eredmény: [king]
Ezt nem gondolhatják komolyan :S
....Természetesen a fék pedál ismét beporosodott, mert azt nem kell használni ismét. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3146 üzenetére
Nem akad az, hanem szándékosan ilyen a játék! Figyeltem én is, hogy 35FPS-nél is van egy ilyen furcsa érzés, de ha megfigyeled szándékosan előidézett.
-
athomi
veterán
válasz
Manitou #3134 üzenetére
Jesszusom, én nagyjából medium beállításokon sokkal kevesebb FPS-t kapok egy 7900GS-el, mint te egy 7600GST-vel High-on! Akkor nálam vmi nagyon nagy galiba van.
Én jelenleg a 169.02-es Drivert használom a Crysis miatt. Te melyik drivert használod?Jött már ki NFS videókártya Driver?
-
Jhonny06
veterán
Várjunk csak. Ti Vistán játszotok, csakmert én nem?!
-
Manitou
veterán
válasz
Sirandrish #3136 üzenetére
Úgy hogy játék közben 27-28 között ugrál az FPS szinte végig
Az elején kicsit kevesebb , ott olyan 22-t láttam. De nem swappol, és nem is akad.
Procim az nem alapon megy, hanem 2810MHz-en. Kártya viszont alapon 500/1400-on
És a crysisos driver van fennt 169.01-es. -
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #3141 üzenetére
Nyugi jókor keltünk!
MOD:Szóval nállam esélytelen a full graf? -
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #3139 üzenetére
jah igen...Akkor az durva!
30% a letöltés!Nem lehet mindenkinek 5 TB-os nete!
LOL
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #3135 üzenetére
Mostmár kíváncsi vok én is! Mindenki jól leszólta, megnézem én is!
-
Sirandrish
legenda
ez a játék egy vicc...egyszerüen ugytudnám jellemezni hogy "messze a leroszabb NFS".
az irányitásnem nem nehéz lett hanem undoritó..
a másik..milyen gép kell ennek? vagyis nem is így kérdezem..hány fpskell hogy normálisan fusson?
Minden HIGH melett 25-30FPS...kanyarokba vagy sok kocsival akad.
Minden MEDIUM melett 30-40 FPS...kanyarokba vagy sok kocsival akad.
Minden LOW melett (még a smoke-t is kilőttem) 50FPS stabilan de még így is akad...ez tiszta szégyen..a Crysis élvezhetőbben fut ez akkor mi? a grafikától se vagyok elájulva mert Boxon már a PGR3nak volt ilyen ugyhog enmtudom mire vélni..csak a demo ilyen vagy nemtudom de ez játszhatatlan.1 pozitivum van..lelassul a pálya melett...semmi más...1 forintot nem ér...ezt az MW vagy a carbon 10szer körbehugyozza minden téren..
-
Manitou
veterán
Nekem ilyen beállítások mellett ~28FPS-en futkorászik, éppen játszható
A játék maga tiszta NFS 4 , a sivatagos rész szerintem k..vasz@r, irányítása is elég gáz.
A másik pályán még úgy ahogy végig is lehet menni normálisan. -
twollah
nagyúr
Akar meg is kovezhettek, de a jatek iranyitasa valami kriminalis.
Ez szimplan fos.
-
athomi
veterán
Ez a 7-es szériás Nvidiákkal már megint játszhatatlan! Kicsit a Carbon jut eszembe. Ott is az ati-k szárnyaltak, az nvidia meg csúfosan szerepelt. Ilyen beállítások mellett olyan élvezhetetlen 22Fps-el játszottam!
Vagy csak nálam megy ilyen borzalmasan? Ha vki hasonló konfiggal rendelkezne, akkor megoszhatná velem tapasztalatait! -
Sirandrish
legenda
hu most olvasgattam
aki annyira várta mind szidja? akkor mit fogok én mondani róla mikor nekem alapba van egy véleményem az NFS-rőL? -
wwenigma
Jómunkásember
EZ a valódi NFS, nem pedig a betapadunkakanyarbaezerkéccázzhússzalis , ez van sracok, nekem tetszik.
-
Sirandrish
legenda
nah ugylátom hogy mársokan szijjelnyomták..nekem épp belassult 700k-ra
nah de nemsoká teszt
még az asszony is várja -
Jhonny06
veterán
Ez ugyanolyan szar lett, mint a Hot Pursuit 2 után az összes NFS. Egyedül a grafika ami dícséretes, az tényleg jó, meg szép, de valljuk be, ebben a műfajban nem tudnak semmi újat mutatni, mert ez nem új, annyi, hogy nem a városban mész illegálisan, hanem kijelölt pályákon, de semmi extra.
-
Sirandrish
legenda
nah felébredtem
kerestem egy linket...download...kevesebb mint 10 percááá..tök jó.
-
Kiskokó
veterán
ÓÓ hogy szomorodjon meg mia rákkos kurva élet,?
felkelk lent a demo és nemjó. még azikonja sincsmeg az exe-nek és elsemindul lefagyaztsztja a gépet aaaaa -
Eagle16
addikt
Jé, van demo
Honnan szabad tölteni? Hardwired az jó?
MOD: fenéket, leszedem torrentről
-
athomi
veterán
Kezdem érteni miért adták ilyen nyögvenyelősen ide nekünk ezt a DEMO-t!
-
Rusher
őstag
Az irányíthatóság elég furcsa nem tudnám megfogalmazni milyen, de nem tetszik
mitha nehézkes lenne, de ugyanakkor viszont könnyű is valahol, mert ha egyszer elkezd kanyarodni akkor olyan mintha valami majdnem magától az úton az adott ívben tartaná
fékezni nem sokat kell nyomod a gázt és valahogy mégis simán bekanyarodik hát nemtudom.......az első 5 percben mindkét pályán első lettem.......köszönöm nekem ennyi elég is volt belőle , grafika az mondjuk szép, nem rossz 1280 4xAA minden High-on tökéletesen fut, ja és az az idióta rángatózás...megy 80-al és remeg a kép sztem rohadtul idegesítő.......uninstall
-
ktg3
őstag
válasz
Genius007 #3117 üzenetére
?hh?
egyébként ez tényleg elég vicces h úgy megfog az ha lemész az út széléről h nagyon...
de felmenni a porról az útra nehéz szal az reális vmennyire...
na majd a következő nfsés a demóban az a halál h a controlt illetve a sima option-öket minden 1es indításkor állíthatod be
-
Genius007
őstag
Most kezdtem el tölteni a demo-t (eddig css-ztem)
SkyNyet : Reggel irok véleményt
-
Mr.Skynet
senior tag
Kipróbáltam és hát pár pontba összefoglalva:
1. gépigény tekintetében --> Carbon
2. irányíthatóság finoman szólva is nulla pl. Most Wanted-hez képest
3. kicsit vicces, hogy azon a "sivatagos" pályán, lemegyek picit az út szélére a porba, és jobban megfogja az autót, mint a kézifék
4. ez a "sivatagos" pálya totál nfs 2 se Mexikó pálya fillinges
5. az egész játék hangulata egyenlő a nfs 1-el, tehát megyünk körbe-körbe, néha lekoccolunk valamit és jéééé beértünk a célba. Változás annyi, hogy szép a kép.
6. Nem rossz, hogy törik az autó, de azért figyelhettek volna arra készítők, hogy ha nekitolatok a falnak, akkor ne a első lökhárítóm essen le, ha nekimegyek oldalról egy másik kocsinak, akkor ne az ellenkező oldalon essen le a tükör stb.Ez az egész magánvélemény, nekem nem tetszett. Lehet, hogy csak azért mert többet vártam tőle főleg, hogy 10 emberből legalább 7 ezt a játékot várta 1éve. Szerintem sokan csalódtak...
-
ktg3
őstag
válasz
manutdzoli #3111 üzenetére
nem egyszersem..
semmi hiba..
mondjuk nem játszottam fél óránál többet. -
manutdzoli
senior tag
Nálam lefagy állandóan
Dolgozhatott volna még nyugodtan az EA.Nálatok nem fagyott?
-
ktg3
őstag
válasz
Winner_hun #3108 üzenetére
fraps: )
elejétől a végéig mértemtesztelj csak kiv vagyok mennyit megy az a vga haver: D
-
tkazmer
addikt
Nagyon tetszenek a kövek, ahogy szóródnak a sziklafalnak csapódásom következményeként [link]
-
ktg3
őstag
válasz
LordAxwell #3105 üzenetére
ezt miből állapítottad meg?
-
Zewa
senior tag
A büdös kur@ életbe!
Hazajövök huh de laza lent van a demo Elindittom és nem müxik. Nem si telepit
Szedhetem le ujra.
-
LordAxwell
senior tag
Ez minden idők legszarabb nfs játéka.
-
ktg3
őstag
válasz
Winner_hun #3102 üzenetére
be van kapcsolava az AA? az a 4. kép nagyon "éles"
-
ktg3
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #3094 üzenetére
nekem elsőre sikerült..
mondjuk még így is könnyebb megfogni az autót mint tduban mondjuk 350nél saleen 1000pacijátszal az a lényeg h nem lesz ebből szimulátorrajongók kedvence..
arra ottvan gtr meg tdu
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Renault, Dacia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hobby rádiós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest