- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
Na ilyet csináljatok utánnam.
Mikor leérkezek a földre és vissza pattanok olyan mintha egy trambulin dobott volna meg, na meg a végén amikor megáll a kocsi, az is érdekes -
NaNorbert
aktív tag
bocs még 1 kérdés! talán ha lehet és nem szidtok le érte!
3800am2 x2 (4200+@2260mhz)
asus 7950gt (700/1400 alap)
1 giga (2*512 dualban 900mhz-n )várhatom hogy a kiadot teljes game roszul fog menni!??
-
athomi
veterán
válasz
NaNorbert #3594 üzenetére
Nem vagyunk gonoszak! 2 percenként nem lehet beírni, hogy vki találkozzon már veled Bivalyröcsögén vagy hol a nyavajában! A fórumban reggel óta kb. 100x be lett linkelve letöltési oldalak! Fogod, rányomsz az egyikre, lehajtod a kicsi buksid a párnádra és mire reggel felkelsz kb. 10x lejön!
Bocsi az off-ért mindenkitől! -
NaNorbert
aktív tag
öszintén emberek nem szoktam tölteni 1 általán nem azt sem tom honan kéne keresnem!
de ha már van valakinek meg akkor minek kezdjem el letölteni mikor gondolom az emberk nem gonoszak és írígyek és gondolom oda adnák!
én pl ha valaki akar tölem valamit oda adom! És probálok segíteni de látom az emberek nem ijenek mint én!!!
csalodtam!
Bocs az offolgatásért vagy mi a sz@r ért!!!!
jó 8 -
Elmör
őstag
Komolyan mondom...... nagyon pozitívan csalódtam a demóban!!!
Nálam tökéletesen futott és nem volt gond a fizikával sem. Ha lehetne pontozni, akkor 10-ből 9-et adnék rá. A nitró sajnos nem adagolható, ezért, illetve a néha kiszámíthatatlan Totaled-ért vontam le 1 pontot. A zenék nekem tetszenek, a motorhang is el van találva és nagyon részletesen ki vannak dolgozva a kocsik és a pályák is.Összehasonlítva a Juiced2-vel: nagyon el fogja verni szerintem. Juiced2 talán még rosszabb lett, mint az 1 (demó alapján). Ott pl a hangok valami extra ratyik (főleg a nitróé) és a kocsik törése valamint fizikája is egy minőségi fokkal (vagy talán 2-vel) lejjebb van. A ProStreet-hez képest nem tudom, hogy a gépigénye mennyivel kevesebb, mert olvasom itt, hogy 7900GS-en a PS már kicsit "kihívás gyanús", de élményre mindenképp ProStreet. Én így látom a dolgot. Kipróbáltam mindkét pályát többször is és összesen a nitró adagolás+a total k.o. amibe bele tudtam kötni. Furcsa, de nekem King módban jobban tetszett a játék. Izgalmasabb volt és valamiért simábban is futott (talán a procit jobban terheli a vezetés segítő cucc) a játék. Érdemes lesz a teljest is kipróbálni.
Juiced2-t is ki fogom teljesben, de a demó alapján sajnálom, hogy így csinálták meg. A kettőből kellene 1 jót összehozni.
-
mongi_
aktív tag
4000-es intel proci, 2gb 667-es rammal, gef 7900gtgs, asus p5nd2 sli-s lap, 300gb seagate sata II-es hdd meg efféle finomságok...
Nya például ezen a gépen az előbb említett beállításokon tökéletesen fut.
Szerk.: Nem tudom, hogy te miért azzal a 800x600-as felbontással vagy annyira kibékélve, sztem ez kifejezetten jól lett optimizálva, és az általad említett gépeden is tökéletesen futna max. beállításokon is. ugy legalább szép a játék, ha már a gamma többi részét elb@szták.
-
athomi
veterán
Milyen konfigod van?
NaNorbert: Fejezd már be ezt a 2 percenkénti kéregetőzést/offolást! Szar a demo, érd be ezzel a komoly élménybeszámolóval! Ha a teljest kérnéd megérteném. Nekem az 1 megás nettel 132kb-al lejött 2 óra alatt.
megj.: Tőlem se kérd, mert én az ország keleti részén! -
NaNorbert
aktív tag
Senki sem nagykőrös közeli fiatalok mindenki???
figyeljetek nem tom letölteni és kiváncsi vagyok ráá!!!
segitsetek !!!
kezdek kétségbe esni!! -
athomi
veterán
Normális jelenség, hogy 1280x1024-ben jobban ment a játék, mint 1024x768-as felbontásban?
Amúgy egy 7900GS-el, 2GB rammal és egy X2-es procival 800x600-ban low beállításokon lehet élvezhetően játszani! Kicsit ez erős... -
mongi_
aktív tag
Hát a kezdeti "fellángolás" után, én is egy picikét csalódott vagyok. Ezt még tetőzi az is, hogy ZeroCool a GS-nél agyonra dícsérte a játékot (írásaival, képeivel blabla), ezzel is tetőzve az én várakozásomat.
Sajnos azt kell, hogy mondjam, nálam nem aratott elsöprő sikert ez a játék. Jójó, persze ellehet vele játszadozni, max. grafikai beállítás mellett szép a játék, nem is ezzel lenne a gond. De hogy annyira előlreharangozták, hogy ilyen lesz a fizika, meg amolyan lesz a törésmodell, hát olyan sz@r is lett, már elnézést.
A zenékről meg nem is beszélek, mondjuk nem az NFS vonal erőssége az efféle "hangzásvilág". Azért a teljes verziót beszerzem, demó alapján ugye még nem ítélhet 100%-an az ember.
Ha pontoznom kellene akkor 10-ből olyan 6-7-et megér.
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok
valaki aki már letöltötte és nagykőrös környéki esetleg 1 talit nem tudnánk ösze hozni elmegyek érte 1 kis fájl csere és készen is lennénk!! -
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #3499 üzenetére
Egy nagy fos a game!
-
Sunci_01
csendes tag
Összes NFS-t kipörgettem. A legjobb és a leghosszabb játék MW volt számomra. A Carbon egy összecsapott baromság volt. Ez a demó sz*r!
10-es listán:
Irányíthatóság -2 pont (aki valósághűt akar akkor Richard Burns Rally)Optimalizálás -10 pont (Crysis; haver gépe: (1.5GHZ P4 386RAM 9600Pro és ment.. ez akad, kifagy, kilép, kék halál stb))
Reklám, marketing +10000000
Nem mai a gépem tudom jól:
Abit IC7
P4 3.0Ghz (800Mhz)
MSI 6600GT 128MB (AGP)
1G RAM KingstoneÉs ezen agépen 4-12 FPS
(640x480 minden beállítás OFF);
A Bioshock (tökéletesen); a Crysis (élvezhetően) ment.Bocsi hosszú lett.. csak pipa vagyok.
Köszi a hozzászólásokat mindenki elött -
rhonin
senior tag
Fiuk-lányok a probléma megoldva. Ha másoknak is ezt csinálja a játék mint amit én irtam egy pár hsz-el elöbb akkor próbálják ki azt hogy lejjebb veszik a felbontást. én is csak néztem hogy 1280-ban mindegy volt hogy fullon vagy minimumon volt a graf akkor is szaggatott és beállt de mikor lejjebb vettem a felbontást 1024-re most már megy akár fullonn is a játék.
Elképesztő ilyet még nem tapasztaltam de legalább sikerült megoldani
További jó tesztelgetést a játékhoz még én is átviszem párszor ezt a két pályát!! -
_seth_
veterán
Törik az autó ez igaz, de az, hogy TOTALED amint nekimegyek egy villanyoszlopnak azt éretm de amikor padlógázzal nekimegyek valami sziklának az út szélén ami megdob majd olyat bukfencezek kettőt is, hogy azt még az autó sem élné túl... és enged vezetni tovább
-
Hiba66
tag
HI!
Valaki megmondaná nekem mit jelent az a MISSING STRING
Egyébként többet vártam ettől a játéktól a carbon meg a MW szebb volt mint ez, a Dirt és a Flatout 2 meg nagyságrendekkel kidolgozottabb játékok voltak annó! ettől függetlenül azért végig fogom tolni ezt is!
-
kormi0312
senior tag
hali,
nekem vegyes a számíze a demo próbálását követően.
olyan konzolos, vagy nemtom :S , nagyon későn reagál az irányításra nálam, nálatok is így van? -
fpeter07
veterán
-
-Nemtom-
őstag
ha ez segít vmit a 7xxx nvidiasokon, nekem Z-tweaked moddolt forceware van fent,
lehet ezért megy jobban -
.:Kristian:.
addikt
Ezt nem hiszem el..
Reggel még játszottam a demoval, de amióta hazajöttem szenvedek vele, hogy el tudjam indítani. Elindul a játék, kiválasztom a versenymódot, tölt egy kicsit, aztán kékhalál. Ok. Uninstall. Install, és már a játék se indul elLehet bekavart ez a sok ge*i vírus, fel kéne rakni újból a drivert.. teszek még egy próbát vele.
-
rhonin
senior tag
császtok. Az lenne a kérdésem hogy mi miatt van az hogy akármilyen beállításon játszom a játékkal elinditom a pályát és valamikor az elején valamikor a 5-10sec mulva megáll a kép és utána csak 10-20sec mulva indul utána meegint megáll és ez elég idegesítő.
nem tudom mi lehet a gond már gondoltam arra is hogy az miatt lhet mivel tuningolva van a proci vagy ilyesmide visszavettem és igyis az volt a gond. a vid.kari nem forró nincs több 60foknál rivatunerrel mérve. 169.04es driver van fennt és a legujjabb directx.
Ha tudnátok segiteni akkor nagyon megköszönném.
Előre is kösz a válaszokért. Szevasztok!! -
athomi
veterán
válasz
Kareszovics #3553 üzenetére
Most vmi nálad és nálam nem jó, mert én is hasonlóan rossz eredménykeet kapok, vagy egy-két ember benézett vmit. Miénknél gyengébb géppel kaptak magasabb beállításokon hasonló eredményeket.
-
Sirandrish
legenda
válasz
raskolnikoff #3510 üzenetére
de minek kéne a kedvencek közé rakni ha ugyis fenntvan mindig..meglehet találni.
Egyébként nekem nem tetszik a demo( be irtam megint igen
) de attól még végig fogom nyomni a teljest és pntosan azért mert nincs más ebben a kategóriában..vagy ha van azt tudassa velem valaki.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Kipróbáltam a demót és nekem tetszik eddig. Igazából szarok a törésbe én csak versenyezni szeretnék és kész
Grafikával is elégedett vagyok az alábbi beállításokon olyan 23 és 31 fps között mozog történet
-
domi007
őstag
Én konfigomon full alapon érdekességeket produkál:
Az amcsi pálya swappol, mint a sz*r, a német pálya viszont kitűnő, abszolúte nem szaggat (itt elsőre nyertem).
Aztán:
1.a szélvédő nekem még soha nem tört be, pedig repültem sok, igen szépet, sziklákon át...
2.a legszebb ez volt: 150MPH val belerontok szemből egy oszlopba. Várom, hogy totaled, restart, de semmi nem történt! Egyszerűen mentem tovább
és végül, ami tetszik: a motorháztető: először felnyílik, majd egy kis mozgolódás után, úgy 160 körül elszáll! Az nagyon yó!! Ahogy kirepül oldalra! Dehát így is kell, nem? Mutassuk meg a népnek a BMW motorját...DOMy
-
netkoo
senior tag
Mivan mindenki tolja demot?
-
netkoo
senior tag
Üdv minden NFS fan nak
Hát leszedtema demot és full alapon is kicsit szaggat a z infomban lévő konfigon.
De amiko rfeltetem probaképpen 1024x768 2AA mindne low o hát mit ne miondjak nem kicsit szagatt.De még igy is megnyertem mindne versenyt elsőre
nekem tetzsik az irányithatóság a GT -R nagyon király verda
Szoval nekem bejöna game csak majd PS 2 n tolom végig ott legalább nem szaggat -
Viktor77
titán
Törik az az oldalablak bizony.
-
Dj.Mike
senior tag
nagyon jó 30 mega és nincs hiba
-
Dj.Mike
senior tag
eddig jó még nem írt ki hibát és már 19 megánál jár
-
Dj.Mike
senior tag
hát most ismét elkezdtem szedni a Hardwiredről 880 kb-el de azt nem tudom hogy kiírja-e a hibát
-
tkesy
őstag
Hát, néha a gépnek is gondja van az irányitással
-
zws
senior tag
hát nyomtam pár kört a pályákon és hát nem valami nagy puff, viszont sztem jó az irányitás, realisztikusabb mint eddig volt, mindennki azt mondja h szar közbe csak nehéz. ami zavar az a kézifék a visszafordítókban próbáltam használni és nem tudom eldönteni h valósághű vagy nagyon elbaszom mert nem birom rendesen visszaszedni. hát a sérülésról nem irok semmit mert video settingsbe csak a felbontást mertem álitani, nem költök semit a gépre 2 éve. hát én kiváncsian várom a teljest is, jah meg agrafika hát sztem pár évet téleg visszaugrott a részletessége sztem. de nevezzük csak retro pro streetnek
jah meg az ütközés az kicsit erőltettet mint az u2ben kicsit ütközöl nagyot szállsz. jah meg frontális oszlopütközésnél mért kel szaltót nyomni? -
mazda626
addikt
válasz
-Nemtom- #3527 üzenetére
Igen, másként fogalmazok. A hátsó ablak, és a szélvédő törik, de az oldalsó ablakok nem. Ez zavar, mert mikor borul az autó, az ablakok éppek, miközben az alkatrészek már repülnek, ha másnak hajtok, akkor pedig törik, de az oldalablak akkor sem, na a lényeg, hogy remélem a véglegesben ezt orvosolják.
-
csutkaa
senior tag
space mire való??
-
Dj.Mike
senior tag
nincs véletlenül más torrent oldal is ahol fent van?
-
csutkaa
senior tag
Hali!!
nekem nagyon bejön és végre az irányitás is nehéz
füst csoda szép...
grafika is nagyon ott van és én nagyon várom teljest...1680x1050-be 50-60 FPS, vga alapon, proci húzva.... 16x AF, AA 4x
-
mazda626
addikt
válasz
-Nemtom- #3518 üzenetére
Ha nekihajtunk egy oszlopnak, akkor igen, de ha borulsz, akkor nem.
snecy: Csak nem lesz tán annyira szar, de a demot tényleg elrontották. Ez nem promó anyag, ez valami más. +2 autó és mittomén drag, vagy drift mód még bele és kész is. Van még rajta dolgozni való, ha korrekten rágyúrnak akkor jó játék lesz. Irányítást csak szokni kell.
-
snecy
senior tag
Végülis ha belegondoltok, akkor az alapötlet nem volt rossz hogy végre elrugaszkodjon a játék az illegális versenyeke világától, UG1 - UG2 - MW - Carbon gyakorlatilag ugyanaz a koncepció volt futószalagon, egy 5. játékot kiadni ugyanebben a miliőben már tényleg pofátlanság lett volna.
Kár hogy a váltás sem sikerült, akkor már inkább adtak volna ki egy 5. rókabőrt, fogyaszthatóan, mert ez így bukta, de figyeljétek meg milyen brutális eladásokat fog majd produkálni a neve miatt. -
misanthropy
csendes tag
-
-
Dj.Mike
senior tag
csá mindenki! most kezdtem el leszedni a demót, csak ezeket a véleményeket látva nem tudom hogy megéri-e leszedni nektek mennyi idő alatt sikerült leszedni?
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Nincs már esetleg Crashmod a játékhoz, mint pl Colin Dirthöz? Ott lehetett módosítani mindent, többek között azt is, hogy az alkatrész "mikor dobja el magát a kasztnitól". Itt sem ártana egy olyan, és a fárnya üveg is törne, akkor nagyon kellemes lenne a törés. -
Viktor77
titán
Egyet még azért nem értek (és ezt nem mint moderátor mondom).
Akinek nem tetszik a játék, az miért írja be 30-adszorra is? Nekem, ha nem tetszik egy játék, be sem nézek a topicjába.
Hát, mindenesetre furcsa.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Sirandrish #3508 üzenetére
tegnap éjjel nagy volt azér az izzás...még a net is ledobott párszor. itt meg ez a topic volt az első mindig a sorban. amugy nekem sincs a kedvenceim között pont ezér
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #3508 üzenetére
Ez igaz sajna!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #3499 üzenetére
-
LordAxwell
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Alienware m15 R5 Csúcskategóriás Gamer Laptop 1év garancia (Ryzen 9, RTX 3070, 240Hz QHD)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Asus ROG Strix G16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest