- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
LordAxwell #3498 üzenetére
Nálad sem jó a helyzet?
-
Remington
őstag
nálam is rángat, kétmagossal és nvidiával
a játék -már ha lehet annak nevezni- SZAR
-
feka007
veterán
válasz
raskolnikoff #3391 üzenetére
Szerintem meg azért, mert az NV kérése miatt csúszott 1 hónapot a 8800Gt megjelenéséig (ez egy EA mellett nagyon is elképzelhető), egy hónap alatt szarból nem lehet várat építeni.
-
icons
addikt
Plz télleg ne offoljátok szét a topikot, mer okés, hogy egy csomó hszt kaptok, meg minden, de akit érdekel a téma, és nem ül egész nap a gép előtt, annak esélytelen ebből bármit kiolvasnia.
És nem utalok senkire, nem tudom kik voltak, de egy picit télleg túl sok a hsz, és amint látom (saját bevallás szerint is) tele van offal. -
feka007
veterán
Szerintem jót tett a játéknak, hogy kissé eltotlák a Gran Turismo irányába és nem lehet bevenni a hajtűkanyart 500-zal, nitrózva, meg nincsen buillet-time marhaság. A fénysebesség viszont továbbra is megvan, ezt nem tudom mikorra fogja kinőni, de jó lenne.
Nekem a füst tetszik, ahogy gomolyog a gumi és a kocsi között. [link] [link] -
zsulboy
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #3094 üzenetére
Így van,se nem arcade de még közelében sincs egy szim-hez!
Az irányítás nagyon rossz,a fizika vicces,a grafikától sem ájultam el..Egy újabb nfs ami csalodás.(a demo alapján)
Persze ez magánvélemény. -
janati
őstag
Tovább böngészve a "szaggatós" kollégák véleményet:
Akinek szaggat NVIDIA kártyája, és 1 MAGOS procija van...
2-4 mag + Ati kártya = folyamatos kép!!!
A kártyától függ részleteiben, hogy milyen felbontásban. -
Ferdzsoo
addikt
Hát ööö hogy is mondjam, eléggé elvesztette az NFS szerűségét a game, SZVSZ nagyon gagyi lett az irányítás, TDU közelébe nem ér... Ráadásul már az arcade-ságát is elcseszték...
Tán az egyetlen játék amit a legkevésbé várok most így novemberre... -
raskolnikoff
őstag
van egy éved hogy újra kijátszd a tdu-t, valamelyik nfs-t meg a dirt-öt. kb ennyi.
kivéve, ha a teljes leköt. mert a demo az nem. -
CJ3
senior tag
válasz
Winner_hun #3050 üzenetére
Nagyon jó a játék csak meg kell szokni az új NFS stílust.........Meg remélem a grafikát is még részletesebben be lehet majd állítani a teljes játékban...
-
icons
addikt
Hello!
Pont egy napja jártam itt utoljára, és azóta 1000hsz keletkezett. Remélem ez nem az offnak köszönhető, ha jól tudom, az leállt, ergó maradt a demó.
Tehát vki plz foglalja össze hosszan, mi is történt, és ha tényleg kijött, mi az általános vélemény, és bármilyen új fejlemény. -
TannerHUN
aktív tag
Na örülök hogy fórumozhatok.Már több mint 2 éve hogy nem.De rászántam magam
-
TannerHUN
aktív tag
Bocsi emberek azért vannak Smile jelek mert a kettős pont után pont azt a betűt nyomtam meg ami előveszi a a smile-kat.Bocs még 1x
-
polip
addikt
felejthető...ha ki sem adnák, akkor se vesztenénk semmit.....no comment ehhez...
minnyá felrakom a porsche-t
-
TannerHUN
aktív tag
Nos hát amiért nekem tetszik:Az 5-ik rész óta nem törik az autó (ps-ben van és szerintem a kivitelezés is jó lett),UG2-óta szinte irányíthatatlan autók:nem lehet bevenni normálisan a kanyart stb...(ps-ben szépen van megoldva).Zene:Sima UG-ben még lehetett élvezni,de a többi rész az "röhely volt" (ebben nagyon jó zenék vannak,tehát lehet rá versenyezni).De még van egy jó pár dolog amit nem fogok most leírni.Bocs.De ítt van az elemzésem:
NFS1: 10/10
NFS2: 10/9.5
NFS3:Hot Pursuit: 10/8
NFS4:High Stakes: 10/9
NFS5orsche Unleashed: 10/10
NFS6:Hot Pursuit 2: 10/8.5
NFS7nderground: 10/10
NFS8nderground 2. 10/8
NFS9:Most Wanted: 10/7
NFS10arbon: 10/8.5
NFS11ro Street: 10/10
Amúgy elárulok egy titkot már 2004-ben elkezdődött ez egyre jobban hogy szinte nem a játékot nézik hanem a grfikát és ha az nem válik be nálluk akkor szidják stb...
Na most én egy elég különleges emberke vagyok mert én mindent nézek.Pl:annó a Far Cry GeForce 2 MX400 32MB-os videókártyával hogy nézett ki nállam (ne tudd meg) de én nagyon élveztem.De van még jó pár játék amit nem bírt nagyon a videókártya és király volt számomra.Na most ez 2007-ben nagyon bejött hogy szidják.Vannak akiknem nem indul el és csak azért stb..Ezeket az embereket nem is értem.Amúgy van a Budget kategória is és én azokat is élvezem.Még néha előszedem a régi DOS-os játékokat pl:LHX,Doom.És játszok velük mert nagyon élveztem annó és most is (de most komolyan) fergeteges.Tehát szóval ennyi lenneRemélem azért jó sokan kipróbálják a teljes verziós Pro Street-et mert én biztos hogy élvezni fogom.Már a demót is 2-3 óránként végig viszem újra és újra.Nos hát akkor kösz hogy "meghallgattál"
-
Bencus88
nagyúr
Ekkora egy fos játékot úr isten gusztustalan
Így elb*szni egy jó szériát már bocsánat
Szerk:És minden fullon maxon undorító
-
[EU]SASA1
tag
Hello mindenki...
Egész jól megy...max-on
Képileg sztem sokkal jobb mint a nagyon beharangozott elődjei...
Irányítás billentyűvel elég gány... de kormány és gamepad-dal jól kezelhető...
Kíváncsian várom a teljest...hogy mennyi lessz a játékidő?! -
Zorc
tag
Valaki megcsinálta a GRIP-et king-en
-
zoo8800
veterán
Hááát...
Újabb év NFS nélkül.Megint csak egy kakit neveztek el NFS-nek. Két pozitívum azért van.
1, törik a kocsi
2, nincs NASA-s gépigényEnnyi
Remélem gyorsan lefut majd az uninstal...Miért nincs Underground 3??????????
A U2ben fejből tudom a várost annyit toltam. -
sakeee82
aktív tag
1024*768, abszolút 0-ra véve a grafikát ugyanolyan mocskos módon rángat a kép...Ahogy el néztem a Geforce kártyák tulajai szívnak most...azért egy 8600GT nem olyan rossz kari, hogy ne bírja el ezt a c64-es megjelenítést!!!
-
tréé game ,egy uninstall-t megért...
-
Zewa
senior tag
Dudva lányok
Kiprobáltam oszt arra rájöttem hogy ez csak ez fos demo! Kivéncsi leszeka tiningra. King modbean is rohadt könnyűeka a pályák. Az irányitással szvsz semmi gond meg kell szokni. Nem vészes.
1. pályána legjobb 1192, a 2.-on 2: 29: 09. Nektek hoyg ment? -
Kecskeé
csendes tag
Szevasztok!!
Hát igen ez a "DEMO" vagy mi!!
Nekem sem jött be! Csalódás volt a többi kiadott nfs-ek után!Mert minden részben tudtak valami újat mutatni most meg hát
A grafika szerintem sem a legjobb. Az irányításhoz 2 kör után hozzá lehet szokni. A "törés" gyenge!
Már csak én is a teljes játékban bízom, hogy jobb lesz
De most szerintem gyorsan törlöm és majd a teljes játékkal próbálkozom ha kijön.csak gondoltam én is írok
-
Bencus88
nagyúr
Most telepítettem ki is probálom
-
TannerHUN
aktív tag
Megcsináltam mindent amit kértetek!Nem akarok uszítani senkit csak elmodtam a véleményemet.És próbálok őszinte lenni veletek.Volt már egy jó pár fórum amit ott hagytam mert össze vissza beszóltak stb...
Felejtsük el téma lezárva forumozzunk tovább
-
sakto
őstag
háááát...nem sok jot tudnék mondani a demorol.... jo xar lett ez a nfs..köze sincs a régiekhez!
-
C@rbon
senior tag
Gondolom azért nem tetszik sokaknak a hangulat m éppen a játék közepébe csöppentünk.
Sztem ha majd az elejéröl kezdjük akkor sokkal jobb lesz.
Amugy meglepödtem h nekem is egész jol megy 1280ban minden maxon de fpst nem tudok mondani.
Tud vki fps számolot ajánlani? -
raskolnikoff
őstag
válasz
TannerHUN #3433 üzenetére
végülis az övénél egy sorral hosszabb...vagy úgy mondom hogy az övé is 3 sor...
ilyen meg hogy újak szívatása felejtsd el, ilyenekkel ne is szítsd a tüzet mert még az lesz belőle. az hogy utálod őket mert tartsd magadba. ez most nem egy fentről való leosztás hanem emberi tanács. -
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #3436 üzenetére
ezt nem is tudtam (:
-
fpeter07
veterán
válasz
raskolnikoff #3425 üzenetére
erről eszembe jutott hogy mw-ben 10 millió bountynál jártam amikor kilépett a játék, pont leráztam volna őket.
pont akkor lett volna vége az üldözésnek. na mind1
-
AMD_ok
őstag
Hát mit mondjak...
Nem nagy szám. A Graf nem rossz, 120*1024-be minden hihg-on, 2*AA mellett 30 alá nem esik az fps, 30-55 között mozog.
Játékélmény: nem sok, de lehet a demo miatt. Amúgy kormánnyal nyomom, nem annyira rossz az irányíthatóság, csak kicsit fura,hogy fékezni nem kell, mert szinte bárhogy beveszi a kanyart
De nem baj, majd megnézzük a teljest is
-
raskolnikoff
őstag
válasz
(Kolombusz) #3427 üzenetére
nem baj...manapság a patch lassan többet ér mint az egész játék. vedd meg 12ezerér szarul aztán tőccs le 20 peccset. GRAT EA
-
feka007
veterán
A másik pályát még nem tudtam kipróbálni mert közben le kellett lépenm otthonról, de ez miatt siettem haza, úgyhogy neki is esek.
-
raskolnikoff
őstag
ja igen...
még 2 dolog:
- nem láttam vezetőt az autóban
- a felbukások meg olyan parádésak(negatív értelemben persze) mint az u2. ott is nekimentem egy autónak és olyan cirjuszi mutatványokat nyomott le az autó...még egy harmadik:
- egyszerűen utálom amikor az ember - főleg egy nehezebb kihívásnál - nem tud restartolni amíg végig nem nézi pl ezt a mutatványos parádét. ugyanez volt amikor elkaptak a mw-ban. rendőrős videoból egyszerűen nem lehetett kilépni , mindig muszáj volt végignézni. itt ugyanez, tetőzve 2 loaddal.
-
TannerHUN
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam hogy szinte mindenki lehordja a játékot ,mert általában ez szokott lenni.Amúgy ez még csak Demo és nem a teljes.Nagyon sok mindenben fog változni.Remélem nállam majd jobban fut.De próbáljátok ki hogy a Sound Quality-t low-ra állítjátok akkor szebben fog futni,nállam legalább is
-
jozef11
csendes tag
Helló mindenkinek leteszteltem a demót a köv gépen:Q6600 3,21Ghz 4GB ram és 8800GTX 621/1620/2000. Minden maxon 1680x1050 42-35Fps. 4x AA és 16 AF. Az optimalizállása korrekt a Crysis után hehe. Kormánnyal nyomtan az irányítás így korrekt volt. A graf jó a hangulat hát elég vegyes kicsivel jobbra számítottam de majd a teljesbe kiderűl milyen is a hangulata a gaménak. Így 10/8 nálam.
-
aTom_DJ
tag
válasz
tkazmer #3400 üzenetére
"Próbáltam a demot, szerintem előbb, mint te.
Annyit találtam mindössze furcsának, hogy míg egy film 24-30fps, neked az 50fps szaggatás, ez bármilyen visszaolvasás nélkül így marad."Gondolom neked jólesne ha ilyet szólnának be!
Az most nem fontos, hogy ki mikor próbálta a demot. Várakozás helyett race online ;)!
Képzeld én is annyit találok csak furcsának, hogy amikor a race 24 FPS-el folyamatos, akkor a PS 50-el miért nem? Nem gyanus, hogy ezt nem csak én látom így? -
CséZé
őstag
Na akkor olvasok kicsit...
-
athomi
veterán
Kb. 200-300hsz-ás óta ez megy.
Elég megosztottak a vélemények. Nagyobb arányban lévőknek nem tetszik, egy-két ember egyenesen faszának tartja (elenyészően kevesen), sokaknak pedig tetszik (nem igazán értem mitől
).
Nekem sem tetszik, de a teljesnek adok még egy esélyt. Tessék visszaolvasni.Autós játéknak elmegy, mert PC-n sokkal jobbat nem találsz ebben a műfajban, de ha nincs sok időd játékra, akkor ne fecséreld rá az időd...ennél találsz sokkal jobb játékokat is...
-
CséZé
őstag
Akik kipróbálták a demot mi a véleményük a game-ről?
-
Eagle16
addikt
válasz
Mz/ts250@300 #3411 üzenetére
Elfeledett ugyan, de még mindig simán lehet tolni vele akár a Crysis-t is
Az már más dolog, hogy egy alapon járó E2140 is megveri, de hát ez van, fejlődik a technika -
KrAt
veterán
Na kipróbáltuk haverral a PS-t, hát tulképp nem rossz, az irányítás megszokható, de a törésen csak röhögni tudtam.. Lesodródtam az útról, megpördültem, majd egy oszlopot telibe.. Beesek a sziklákhoz, a kép csak mutat.. Mondom wtf, miért nem írja, hogy totalled?? Nyomok egy gázt, bazz nem elindul az autó?
És megnyertem (mivel az a checkpointos bigyó volt..)
Hát mondom lol...De összességében frankó lesz
-
tkazmer
addikt
válasz
raskolnikoff #3404 üzenetére
Igen, sajnos semmilyen hatása nincs a vezetésre, eltekintve attól, hogy pl egy felgyűrődött motorháztetőtől kevesebbet látsz. de látványelemnek nem rossz szerintem.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #3397 üzenetére
Ezt eljátszottad a Crysisnél is. Az eszedbe sem jutott, hogy nálad van a bibi?
-
Sirandrish
legenda
válasz
raskolnikoff #3404 üzenetére
mé mit gondoltál?
ez EA...ez EA-s törés -
Eagle16
addikt
válasz
Mz/ts250@300 #3403 üzenetére
HT rulez
-
raskolnikoff
őstag
igazából a törés a ps-ben azt jelenti hogy kiírja a játék hogy totaled. egy colinban még mehetsz 3 kerékkel, szarul irányítva, balra húz stb. itt meg 2 tábla és kezheted elölről...
NO COMMENT -
Mz/ts250@300
tag
válasz
Hack3er #3382 üzenetére
Kihasználja bár nekem csak H-t s procim van de ha a feladatkezelött nyitva hagyom mind a ket szál 100%-on teker mig pld nfsu2 ben csak az egyiket használja.
Tettem egy probát kikapcsoltam a ht és igy ugyanazon beálitás mellett lassab a játék.kb 10fps
Amugy akkor valoszinű,hogy egy erösebb proccal még én is gyorsulnák .
-
Csapi007
veterán
Hello
Nekemk is tetszik a demo, jó lesz ez a game.
Bár a "törés" az nem vmi nagy szám, mind1 már megszoktuk.1440*900-ban, maxon, amx szűrőkkel néha belassul, de 1280*800-ban már tökéletes.
Mért nem jegyzi meg a beállításaim kilépés után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest