Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
joshua7 #3634 üzenetére
Ezért nem vettem akkora TFT-t, nekem elég a 17" is.
Különben tényleg ez a nagy parasztvakítás, hogy minden játéknál a csúcskártyák kellenek, ha már 1280X1024 feletti felbontásban játszol. Néztem a 8-as széria összefoglaló tetsztjét és nevetséges, hogy van, ahol még a 8800GTX is csak 20-25 FPS-t ér el. -
ádyz
addikt
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
joshua7 #1363 üzenetére
Ember te 7-es szériáról beszéltél nem konkrétan 7600GT-ről.
Amúgymeg ha a szűrőket kikapcsolom akkor megy fullon.Csak, hogy elmagyarázzam a 7-es szériában beletartozik a 7800,7900,7950.
Ha annyira gyenge a 7-es szérián akkor tulajdonképpen milyen karikra optimalizálták? Csak azért kérdezem, mert majdnem egy időben jött be a 8800-as karikkal.
Innentől kezdve nem érdekel a téma, ha problémád van keress fel privátban.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
joshua7 #1361 üzenetére
Ilyen beállítások mellett játszok, valami közepesen valami fullon van.
Ráadásul ez még 6-os szériából való és azon belül is közép szinten áll, akkor bele se merek gondolni mi a helyzet egy 7800GTX-el vagy 7900GTO-val, ami szerinted ehhez a játékhoz gyenge.
Sztem olvass el néhány tesztet. -
Kiskokó
veterán
Hát figyel végül is ennyiben kicsit igazad van kicsit meg nem.. emrt ha emgnézel egy régi NFST ott már modjuk egy Merci CL i s egzotikusnak számitott.. csak hát azóta annyira növekedett drága magyarország szinvonala hogy már csak a lambo meg a ferrari az egzotikus autó...
a másik hogy ha uy nézzük egzotikus autó a lambon ferrarink kivül nem is sok van... aston martin, jaguar és kb ennyi.. bentley ezekből max 20 kocsi jön össze az emg sztem vicces lene ha 20 kocival adnának ki egy játékot..
végül is a szinvolnal növkeedés miatt va nhogy már csak ezek az olasz kocsik az egzotikusak.. meg hát izlés kérdése is mert megmondom neked őszintén jobban kellene M6os bmw mint egy Lambo... Lambo szép és jó de egy nem magyarra való kettőő az azért már nagyon feltünő...nekem egy ''olcsóbb'' tömeggyárátsú széria autó is lehet egozotikus. -
feka007
veterán
De azért ennyi kocsinak megcsinálni a törésmodellét kicsit több ideig tart, mint a Dirtben, mert itt variálhatjuk is a külső formáját, szval azoknak az elemeknek is külön meg kell csinálni a törését, nem csak 20 előre megcsinált autónak. És amúgy sem lenne jó, ha Burnout lenne az NFS-ből, szerintem már ez is elég lesz. Belső nézet sem hiányzik nekem, TDU-ban is mindig kívülről néztem a kocsit, belülről nem lehetett látni semmit, meg a belső térnek is elég gagyi kidolgozása volt, elég illúzióromboló lenne, ha nem csinálnák meg tökéletesre.
-
Kasza08
őstag
elírtam, 3-at akartam.
Hát ez nekem egy kicsit sántít, hogy itt agyon verné a 8600-ot. Meg mondjuk arra kicsáncsi lettem volna, hogy mekkora RAM van rajta...
No meg a hd 2900 XT alig előzte le a 8800GTS-t. XT-n felül meg csak XTX van, ami valszeg verni fogja 8800GTX-et de, ott lesznek még a 89**-ek. -
-
Ant@
senior tag
A realisztikus törésmodellel szerintem két nagy gond van. Először is az már az előző részekből is kiderült ,hogy az autógyártók nem szívesen látják viszont a modeljeiket széttört állapotban ,ezért nemes egyszerűséggel nem adták meg a licencet vagy pedig csillagászati összeget kértek volna érte. Bár azt csak ők tudják ,mi is a valódi ok. A másik dolog ,hogy ha valóban olyan törésmodelt készítenének amilyet én elképzelek akkor ilyen grafika mellett nem lenne (földi halandó álltal megkaparíntható) PC amin a játék elszaladgál. Ettől függetlenül a remény hal meg utoljára.
[Szerkesztve] -
Ant@
senior tag
Ezt nem én mondom, hanem a készítők szóvivője. A hír szerint nem ugyanaz a gárda fejlesztette a Carbont és ProStreetet. Párhuzamosan vitték a két projectet. Ne hidd ha nem akarod. Én nem látok rá okot ,hogy kamuzzanak. Szerinted van ilyen, és ha igen akkor mi? Érdekelne.
A törésmodell tényleg lehetne jobb is de legalább van. Arra azért nem érdemes számítani ,hogy reálisan fognak törni az autók, mivel ez alapvetően egy arcade játék lesz mint az összes eddigi NFS. Ha nem az lenne elég hamar feladná a játékkal való foglalatoskodást a felhasználok nagy része. (padlógáz=>200=>totalkár=>game over). Azért nem bánnám ha raknának bele egy realisztikus törésmodelt is választható opcióként, de ennek az esélye erőssen közelít a nullához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Lexus, Toyota topik
- Microsoft Edge
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest