- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery dee
aktív tag
a csunyánbeszélös , kiakadós kolléga nem tudom mit akar nem értettem de a legutolsó amit írtam az a jó
. bocsánat ez volt az egyetlen lista ami használható valamire de gyanus hogy ugyan olyan mint ami a readme-ben van csak egy kicsit szétszefték
-
válasz
Stalker-2572 #3791 üzenetére
detto. számomra is felejthető.
Pl azon az időmérős sivatagi szaron végig se birtam menni értelmes sebesség mellett, mig a körversenyes pályát simán jó nagy elönnyel lehet megnyerni.
Ha az irányítása nem lenne ilyen szar akkor egész jó gamma lehetne, de így.... -
horvathkrisz
addikt
-
gery dee
aktív tag
válasz
horvathkrisz #3794 üzenetére
én nem figyeltem, de a kocsi tényleg félrehúz
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Stalker-2572 #3791 üzenetére
ja, és gamepadd-el nem tok "enterezni", és azt a kurva nagy időmérőt sem tudom eltüntetni -tudjátok, ami játék közben elfoglalja a fél képernyőt és folyton mintha félrehuzna miatta a kocsi...
-
gery dee
aktív tag
na ez az övé:
Pro Street gépigény
MINIMÁLIS RENDSZERKÖVETELMÉNY
Processzor: Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD 2100+
RAM: 256 MB (512 MB, OS Windows Vista)
Videókártya: 128 MB, DirectX 9.0c
Szabad hely: 4 GB
Meghajtó: DVD
Internetkapcsolat: 512 kb/s
Operációs Rendszer: Microsoft Windows XP (32 bit), Windows VistaAJÁNLOTT RENDSZERKÖVETELMÉNY
Processzor: Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD 2500 Mhz
RAM: 512 MB (1 GB, OS Windows Vista)
Videókártya: 256 MB, DirectX 9.0c
Szabad hely: 4 GB
Meghajtó: DVD
Internetkapcsolat: 512 kb/s
Operációs Rendszer: Microsoft Windows XP (32 bit), Windows Vista -
Stalker-2572
veterán
Gyengeidegzetűek kérem lapozzanak, mert kritika következik
Kipróbáltam a demot. Grafika jó, de mégsem... olyan mintha pár hónap alatt dobták volna össze az egészet. A kocsik törnek, viszont a szimáltor élmény nincs meg.Nincs belső nézet, az irányítás furcsa és a futamok is teljesen irreálisak
A sebességet a kamera folyamatos rázgókása próbálja elhitetni
... ok nekem elég is volt
-
gery dee
aktív tag
hoppá nem ahoz volt
-
gery dee
aktív tag
hát ez sem
ahoz volt elnézést
-
Skipp
senior tag
válasz
.:Kristian:. #3777 üzenetére
Nincs annyi szabadidőm, mint amennyit szeretnék magamnak.
De ha igaz, akkor ma este pár kört bele tudok vágni a demoba. Kár, hogy drift nincs bent.
-
ent
őstag
Nem tetszik
Hiányom van. Hiányom, mióta nem játszottam porseánlízzsel.
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3778 üzenetére
oh igen. köszönöm
-
athomi
veterán
Érdekes, hogy csak minimum rendszerkövetelményt mertek megadni a readme file-ban!
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3773 üzenetére
az milyen gém?
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3770 üzenetére
arra hogy újra inditsa a gépet
-
gery dee
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #3766 üzenetére
hát kitudja
próba cseresznye
-
Most FPS-t akartok teszelni, vagy valamelyest élvezni a játékot?
Én annyira nem vok elszállva graf irányába, bár grafikus leszek, dee azért nem butítok le teljesen egy játékot, hogy minnél jobban menjen! Ha Crysis vagy ilyesmi játékról lenne szó az oké, de ez nem olyan brutális game, bár kell hozzá game! -
gery dee
aktív tag
szerintem lehetne csinálni egy másik totyikot ha még nincs hogy kinek milyen gépen milyen játék hogy megy.
-
gery dee
aktív tag
rendben shotdown offolás és go topic
-
gery dee
aktív tag
hát szerintem így sincs rosszgépe hozzá. neki fullon kellene játszania vagy legalább is közepesen biztos.
-
gery dee
aktív tag
bármi is az , de bizony
-
ádyz
addikt
a google dobta ki ezt a liunket, nemtom hanyadik oldalon
-
gery dee
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #3742 üzenetére
értelme nincs a programnak az biztos
-
gery dee
aktív tag
na szép. a megfelelő gépen megy a legrosszaban
-
athomi
veterán
4200+ X2, 2x1Gb 800Mhz, 7900GS (540/1500Mhz)
1024x768, 0xAA, 4xAF,
World Detail: High
World Lightning: ON
World Shadows: Med
World FX: Med
Car Detail: Med
Car Effect: Low
Car Damage: High
Smoke: OffSivatagos pálya startól a célig:
Min: 17
Max: 39
AVG: 25.571Nekem ez így nem túl élvezhető...
Videókártya tuning után (555/1600Mhz) kaptam +1FPS-t. -
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3730 üzenetére
akkor én kiprobálom. Most
-
gery dee
aktív tag
gondolom ezzel nem a szaggatást lehet meg szüntetni hanem a hangokat lehet kiszedni vagy megváltoztatni
. én legalább is ezt gondolom
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3723 üzenetére
azt nem tudom, engem is zavar de szerencsére csak addig tart míg elnem indul a verseny meg néha közbe szaggat
.
-
ádyz
addikt
nemtom mirejó, demohoz is jó sztem.én nem tudom kipróbálni
-
ádyz
addikt
ezt találtam: pro street autó editor
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3720 üzenetére
na az az. olyan mint ha akadna de teljesen jó, de a motor hang a legelején ilyen szaggatós de közben nem akad csak a darál
. hát elnéletileg az enyém bír 2500mhz-t de nem szeretném húzgálni ha nem muszály
-
gery dee
aktív tag
ja meg minden ilyen játék nekem alapból 640x480-ra dobja full minimumra aztán én mindig föl tolom a maxra
. és lám minden megy ami meg nem azt szépen elkezdem visssza veszegetni mindig egy kicsivel amíg jó nem lessz
-
gery dee
aktív tag
válasz
KaiotEch #3717 üzenetére
a maga a játék álította erre, és igen a ram kevéske de még jó
. igaz a Most wanted is 640x480 on úgy szagatott mint a vice city egy P2-es gépen de amint föl raktam full-ra 1024x768-ra akkor úgy ment mint az álom
. csak amikór csinál valamit a gép a háttérbe vagy be van kapcsolva az msn akkor néha betép de csak néha
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #3711 üzenetére
hát én is néztem a readme-t csak nem fogtam föl hogy 2,8ghz az ajánlott nekem most megy 2ghz a proci XD. de nem szaggat csak az elején amikór indulok meg 1szer kétszer menet közben egyébként tudok rendesen gémelni, már ha ezzel a gémmel lehet jót gémelni
. na mindegy Most Wanted UP !!
. de azért ez a nfs egy kicsit azért már átcsapott roncsderbibe már
. jah és nem nagyon akartam végig olvasni 3000-nél is több oldalt
-
laci666
senior tag
válasz
Overlocker #3712 üzenetére
Ja ja nekem se jőtt be híányzik belőle valami.
Kár hogy nem lesz benne jó kis rendörös üldüzésmeg barangólás a városba.
Meg 1024*768-ban full graffal elég fos a kép meg csak 30fps megy a játék
-
NaNorbert
aktív tag
sziasztok ahhoz képest hogy ugynevezett:
(#3585) mongi_ Érdekes, nekem 1 megás van, és 2 óra volt amire lejött.nekem 2- 2.5 mb os netem van a szomszédbol és vezeték nélküli hálom
öneki 1 megával lejött 2 ora alatt
nekem a 2 megámmal 4h 28m idö alatt!
átlag letöltési sebességem: 67,0 kB/s
átlag feltöltési sebbeségem: 5,9 kB/s
tök jó a neted!!!!! aszem az enyém a sz@r!!!DE enyhe ucsó megjegyzésem elvan kurva a game!!!
-
MSI noti 800x600 tűrhetően megy, bár eddig a demo nem valami lenyűgöző..
-
Sirandrish
legenda
válasz
gery dee #3708 üzenetére
szvsz a VGA is elég gyenge meg a proci is...és a ram is éppenhgy a minimum konfighoz elég...
nem tesztelted a géped azn a linken amit ide is beraktak néhányszor? nem sk valóságalapja van de azért saccra igazat mond...a procim nekem is a minimum felett kapott éppenhogy...ezért néha nekem is akad..(persze nekem sincs full gépem) -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3709 üzenetére
borulás=totaled
-
Sirandrish
legenda
amugy a BMW-nek nehéz az irányitása vagy a sivatatog pálya olyan amilyen vagy mivan?
de ezerszer nehezebb irányitani mint a másik gépet...legalábbis szerintem..Amugy a borulás = Totaled?
mst az imént borultam egy olyat hogy élőben még az üveg se repedt volna be de totaled..pedig vissza is ált a verda a kerekeire. -
gery dee
aktív tag
nekem 640x480 ra álította full minimumra csak a kocsik texturája volt maxra húzva és szaggatott pedig nincs rosz gépem. íme a konfigom:
-AMD ATHLON 64bit 3200+ (san diego magos)
-MSI K8N SLI
-512mb-ram (2x256) 400mhz
-ASUS extreme AX700 Silencer 256mb
-160gb WD vinyó (ata 8m puffer)lehetséges hogy nem a legjobb konfig de azért a minimum bőven meg van (legalább is ehez hasonló az ajánlott konfig) végül is nem megy olyan vészesen, néha bele szaggat egy kicsit és kész , de ezt már "full" grafikán teszi igaz antianalising nincs bekapcsolva meg 640x480-on maradt de minden más higt-on van
-
Hát nemtom nekem van egy X1300 Pro-m 256-osba és hááát nem a legjobb de elmegyeget rajta!
-
gery dee
aktív tag
Most probáltam ki én is a demot. hát pont olyan amilyenek gondoltam
. már megint 0-az írányítás vagy csak alig, szerintem Most Wanted a leg jobb , a carbonba már elöjött az alig írányítás, nekem már ott nehézkesnek tünt a kanyarodás de nem annyira mint most.
. tényleg én is repítek 200-zal és amikór már látom hogy karó van elöttem 2km-re már akkor elkell kezdenem kanyarodni hogy belene száljak. De a repülös trüköket jól kidolgozták viszont,
az nagyon bejön, amikór megyek ugyancsak 200-zal és pont jön egy domb akkor a kocsi meglepöen jól repül és már előre tudom mi lessz mikór földet ér
, hát igen persze hogy elkezd bukfencezni és mindenféle trükköt csinálni amivel előidézi a totaled feliratot
.meg aztán a minimum nyomta be nekem és én át raktam fullra és alig lett rosszabb mint amit berakott, hát én nem tudom ti hogy vagytok vele de akkor inkább nézzen ki jól és néha beleszaggason egy kicsit mint hogy szaggason és nenézzen ki túljól. na de mindegy azért én várom a full verziót
. nem tudjátok véletlenül hogy mikór jelenik meg
?
-
Dave64
aktív tag
válasz
Sirandrish #3700 üzenetére
Ahaa!
+ amikor a valagát kitolod egészen a széléig, akkor még ráadásul iszonyatosan meglódul a számláló!! (persze több átvezetés után) -
Tomi 16
őstag
válasz
Sirandrish #3702 üzenetére
Tesó Procink van
-
Dave64
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest