- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezt láttam Én is a Hardwired-en, sőt olvastam, is a cikket hozzá, amiben írják, hogy csúszni fog, mondhatnánk szokásához híven
Sajnálatos módon az európai NFS: Prostreet megjelenést egy kövér hónappal, az amerikait pedig két héttel tette későbbre az Electronic Arts. Az EU-ban így november 23-án, míg a tengerentúlon 13-án taposhatunk a gázpedálra. A várakozást enyhítendő íme egy újabb, a pálya mestereinek, a kanyarvétel pápáinak kedvező ún. grip módot bemutató trailer.
Hardwired cikk -
nagyszegi
tag
ahogy leírtad a gépigényt úgynézem hogy ennek a gamenek kb ugyanaz a gépigánye mint a dirtnek! és akiknek megy a dirt azok azt hiszem fellélegezhetnek, mert menni már fog
már csak az a kérdés hogy hogyan néz ki a játék totál lebutítva mondjuk 800x600-on mert ha úgy mint a dirt akkor sztem senkinek nemkell parázni mert a sirt is bazijól néz ki még ilyen teljesítményen is.
-
feka007
veterán
NFS teamre kevésbé.
Lásd: a Carbon rendesen kifogott a GF7-tel, és azt sem lehetett elmondani róla, hogy kicsi lett volna az előző részekhez képest a minimum gépigénye, a Most Wanted elfutott mx400-on, ehhez képest azért rendesen megugrott a gépigénye, mert alapból shadereket használt a játék (de hogy minek...)
-
feka007
veterán
-
nagyszegi
tag
-
feka007
veterán
De volt garázsunk, oda azért beugortunk alkalomadtán kocsit cserélni a drag vagy drift versenyekre (utóbbiért a Carbonban -félreértések elkerülése végett...). Szval megoldható lehetett volna, hogy kirámolják a zsaruk a kocsijainkat, és akkor jött volna a pofáraesés, mikor nagy megelégedve mennénk kocsit cserélni egy sikeres üldözés után, és nincs ott a Murcielago...
Na tényleg hagyjuk már a hülyeséget.
[Szerkesztve] -
-
feka007
veterán
Hatalmas a Black Box Games, ha jól tudom, majdnem ezer embert foglalkoztatnak az NFS fejlesztésével, ekkora gárdával nem meglepő, hogy két év alatt elkészülnek minden résszel (ketté van osztva a gárda, mindkettő egy-egy NFS-en dolgozik, így midnen évben jön egy)), szerintem ezeket is megcsinálják két hónap alatt.
-
horvathkrisz
addikt
-
feka007
veterán
Mivel repültél te, hogy a hangsebesség kétszeresével ment?
Concorde-dal?
Mert a többi utasszállítógép csak 800-900km/h-val repül, én most repültem először három hete, és végig követtem a GPS-szel a sebsséget, magasságot, koordinátákat, és átlagban 870-nel ment a gép ha jól emlékszem...
De amúgy ha a földtől ötven méterre repültél volna el a hangsebesség kétszeresével, akkor biztos, hogy csak egy összemosódott masszát láttál volna az ablakból, de több km magasan, jó hogy nem észleled a sebességet...
mentem én már kocsival 300 körüli sebességgel
Milyen kocsid van neked wazz? -
Kiskokó
veterán
korrekt.
ámen
ui: de ha az 5ösgolf feláll kétkerére én tuti köröhögm ea-t pedig eléggé ug tünik ohgy ez állandó lesz a ''nagyobb''teljesitményű kocsiknál dragban ohgy kétkerékre fog állni.. kár..
mint ahog irta is valalki.. az a ledurvábbhogy nem akárhogy áll fel kétkerékre.. mitha valami papirautó lenne 500lóerővel
ha jóra megcsinálják akkor ez legyen a legkisebb bajom. -
Kiskokó
veterán
persz e gondotlamhogy beleirom emrt tudtam hogy valaki monani fogja.. de 1.250ló sokat számit. kettő azér adragster kialakitás mégis csak kicsit más mitn egyszériagyártású autóé ami tuningolva van... azt meg ne is mondja mhogy átlag a dragsterek se állnak kétkerékre. mind1..
részletkréédés miylen kocsi menyi lóerő akkor is túlzásnak találom ezt a kétkerékre állsát.. remélem azé egy 5ösgolf nemfog kétkerékre állni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest